Pagina 1 din 1
addicts93
Newbie 5 mesaje
|
Incepator - Nevoie de pareri a celor care cunosc
scris pe 27 iun 2015 14:57 de addicts93
Buna, ma numesc Andrei si am inceput cam de o luna de zile sa merg la sala Luni - Vineri , am 1.80 si 72kg . Mai in jos am sa pun poze cu mine si sa-mi spuneti daca se merita sa iau macar o luna de zile ( am dat comanda la Serious Mass si primesc bonus 450g 100% Whey Gold Standard ) , se merita sa iau sa cresc umpic in greutate ? Am sa postez si niste poze cu mine ca sa imi spuneti la fizicul meu cam ce ar trebui sa fac . In poza nu imi incord nici un muschi .
2.jpg (238.52 KB)
Editat de addicts93 pe 27 iun 2015 15:09
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Incepator - Nevoie de pareri a celor care cunosc
scris pe 27 iun 2015 15:58 de Ciule
Buna, ma numesc Andrei si am inceput cam de o luna de zile sa merg la sala Luni - Vineri , am 1.80 si 72kg . Mai in jos am sa pun poze cu mine si sa-mi spuneti daca se merita sa iau macar o luna de zile ( am dat comanda la Serious Mass si primesc bonus 450g 100% Whey Gold Standard ) , se merita sa iau sa cresc umpic in greutate ? Am sa postez si niste poze cu mine ca sa imi spuneti la fizicul meu cam ce ar trebui sa fac . In poza nu imi incord nici un muschi .
Ai facut o alegere gresita ca ti-ai luat serious mass , la fizicul tau nu aveai nevoie de acest supliment.
Multi isi i-au suplimente fara sa se uite pe eticheta sau scopul pe care si-l iau doar din auzite ca e bun ca "pui pe tine garantat" mai ales ca esti incepator si sigur nu iti vei calcula necesaru zilnic de calorii ,macronutrienti vei pune garantat inca "un strat" de grasime pe langa cel care il ai acum.
Editat de Ciule pe 27 iun 2015 16:00
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
addicts93
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 27 iun 2015 16:41 de addicts93
Ai facut o alegere gresita ca ti-ai luat serious mass , la fizicul tau nu aveai nevoie de acest supliment.
Multi isi i-au suplimente fara sa se uite pe eticheta sau scopul pe care si-l iau doar din auzite ca e bun ca "pui pe tine garantat" mai ales ca esti incepator si sigur nu iti vei calcula necesaru zilnic de calorii ,macronutrienti vei pune garantat inca "un strat" de grasime pe langa cel care il ai acum.
Am dat doar comanda , deci pot sa o refuz. Atunci sa-mi iau doar 100% whey gold standard si poate ceva creatina pe langa ? Si am uitat sa precizez , telul meu e sa am corp mai atletic , nu de culturist. Cam maximul care as vrea sa il obtin ar fi ca poza de mai jos . Stiu ca o sa dureze si nu e nici o problema , chiar sunt un tip rabdator. Am mai facut sala de-a lungul anilor dar tot asa intrerupt , si acuma m-am apucat mai serios si mai motivat deoarece incepea sa mi se puna mult la burtica si la laterale . Daca ma incord 4/6 patratele se vad (adica cele superioare) .
TQ-Athletes-meditation-.jpg (110.23 KB)
Editat de addicts93 pe 27 iun 2015 16:55
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 27 iun 2015 17:04 de 12seven12
Am dat doar comanda , deci pot sa o refuz. Atunci sa-mi iau doar 100% whey gold standard si poate ceva creatina pe langa ? Si am uitat sa precizez , telul meu e sa am corp mai atletic , nu de culturist. Cam maximul care as vrea sa il obtin ar fi ca poza de mai jos . Stiu ca o sa dureze si nu e nici o problema , chiar sunt un tip rabdator. Am mai facut sala de-a lungul anilor dar tot asa intrerupt , si acuma m-am apucat mai serios si mai motivat deoarece incepea sa mi se puna mult la burtica si la laterale . Daca ma incord 4/6 patratele se vad (adica cele superioare) .
Poti incerca Impact whey protein.Are un pret bun,posibilitatea de a comanda proteina fara aroma(sau indulcit cu stevie)
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 27 iun 2015 17:05 de Ciule
Refuza comanda ,si adauga whey-u,poti sa-ti iei Impact whey cum ti-a zis colegu.
Cu alimentatia cum stai ?
Editat de Ciule pe 27 iun 2015 17:06
|
sus |
|
addicts93
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 27 iun 2015 19:57 de addicts93
Refuza comanda ,si adauga whey-u,poti sa-ti iei Impact whey cum ti-a zis colegu.
Cu alimentatia cum stai ?
Datorita programului de lucru deobicei ma trezesc pe la 5 dimineata si manc deobicei oua ( ochiuri sau omleta ) dar asta e Luni / Marti / Joi . Am lasat painea de ceva vreme , si daca mananc maxim 2 felii pe zi. In restul zilei carne de porc si pui si mai imi iau peste file afumat ( deobicei 150g de macrou afumat are 21g proteine si e doar 7 lei la Penny ) si recunosc ca mai mananc ciocolata dar nu pot sa zic ca multa, vreo 4-5 tablete. Am uitat sa precizez ca beau destul de mult lapte . cam o medie de 1l pe zi.
Editat de addicts93 pe 27 iun 2015 21:05
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 27 iun 2015 22:04 de adi123
Poti incerca Impact whey protein.Are un pret bun,posibilitatea de a comanda proteina fara aroma(sau indulcit cu stevie)
de unde putem cumpara? din ce vad pe site-ul lor e 47lire (300 lei) 5kg in timp ce in romania pe diferite siteuri e 400 lei pt 5kg ... nvm. pe siteul oficial in limba romana e 57 euro sacul deci e bine
Editat de adi123 pe 27 iun 2015 22:05
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
addicts93
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 27 iun 2015 23:55 de addicts93
de unde putem cumpara? din ce vad pe site-ul lor e 47lire (300 lei) 5kg in timp ce in romania pe diferite siteuri e 400 lei pt 5kg ... nvm. pe siteul oficial in limba romana e 57 euro sacul deci e bine
Aici e lista mea de cumparaturi . Si pretul e in Euro nu in lire. Faptul ca am 25% discount e bestial . 14 Euro economisiti calumea. si probabil o sa ma tina 1 luna jumate
Untitled.jpg (203.33 KB)
Editat de addicts93 pe 27 iun 2015 23:56
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 28 iun 2015 09:07 de Ciule
Aici e lista mea de cumparaturi . Si pretul e in Euro nu in lire. Faptul ca am 25% discount e bestial . 14 Euro economisiti calumea. si probabil o sa ma tina 1 luna jumate
Da-i bice.
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 28 iun 2015 09:47 de 12seven12
Da-i bice.
Eu cumpar impact whey de pe omercosuplimente,proteinamea sau mai am un baiat care colaboreaza cu myprotein(280 lei sacul de 5kg)
|
sus |
|
addicts93
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 2 aug 2015 12:05 de addicts93
Da-i bice.
Dupa 1 luna si o saptamana ! am crescut cam 2cm in brate cat despre aspect numai vorbesc , si zilnic abia astept sa ajung la sala ! Suplimente folosite : Impact whey protein & Creatine monohydrate (5g / zi ) + mese bogate in proteine si mult orez si paste pentru carbo !. si mai proteine ramase pentru inca o luna ! (de 3 ori pe zi )
me.jpg (59.12 KB)
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|