Pagina 1 din 1
Csaba
Junior member 20 mesaje
|
Jurnal Csaba
scris pe 17 iun 2015 17:00 de Csaba
Salutari!
Am inceput sa fac culturism de vreo un an si 4 luni. Vreau sa precizez de la inceput ca in urma cu 2 luni am inceput sa folosesc creatina monohidrata in rest nu am folosit suplimente, am vrut sa imi dezvolt musculatura si forta fara suplimente. Am inceput de la 78 de kg si acuma am 92 de kg, inaltime 1,83. Acuma m-am decis sa incep sa fac acest sport de performanta. Am varsta de 18 ani si sunt mezomorf. Ca si frima de inceput m-am gandit la Natural Plus, poate ca o sa ziceti ca-i o firma de proasta calitate, dar eu am incredere in ea.
Ca si plan de suplimente m-am gandit la urmatorul:
-Cu prima masa 30 de grame de milk&egg, 1/2 grame de taurina, 650 mg vitamina C si o tableta de minerale, 1200 mg omega 3,6,9.
-Inainte de sala 5 grame de creatina.
-Dupa sala 60 grame de K-MASS si 30 grame de CarboPlus+5 grame de glutamine si 4-5 pastile de aminoacizi.
-Ce parere aveti?
Editat de shift pe 19 iun 2015 18:47
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Plan suplimente performanta culturism
scris pe 17 iun 2015 17:46 de Ciule
Salutari!
Am inceput sa fac culturism de vreo un an si 4 luni. Vreau sa precizez de la inceput ca in urma cu 2 luni am inceput sa folosesc creatina monohidrata in rest nu am folosit suplimente, am vrut sa imi dezvolt musculatura si forta fara suplimente. Am inceput de la 78 de kg si acuma am 92 de kg, inaltime 1,83. Acuma m-am decis sa incep sa fac acest sport de performanta. Am varsta de 18 ani si sunt mezomorf. Ca si frima de inceput m-am gandit la Natural Plus, poate ca o sa ziceti ca-i o firma de proasta calitate, dar eu am incredere in ea.
Ca si plan de suplimente m-am gandit la urmatorul:
-Cu prima masa 30 de grame de milk&egg, 1/2 grame de taurina, 650 mg vitamina C si o tableta de minerale, 1200 mg omega 3,6,9.
-Inainte de sala 5 grame de creatina.
-Dupa sala 60 grame de K-MASS si 30 grame de CarboPlus+5 grame de glutamine si 4-5 pastile de aminoacizi.
-Ce parere aveti?
Pare ok, inainte de culcare poti sa mai adaugi o cupa de milk&egg sau cateva "graunte" de amino.
Ti-ai putea deschide un jurnal personal.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Csaba
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 18 iun 2015 16:24 de Csaba
O sa tine cont de sfatul tau, tu ce crezi imi mai lipseste ceva din lista de suplimente?
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 18 iun 2015 16:33 de Ciule
O sa tine cont de sfatul tau, tu ce crezi imi mai lipseste ceva din lista de suplimente?
Nu.Apropo si eu am folosit si mai folosesc inca de la NP au suplimente bune raport calitate/pret ,uneori si redis (nu-s pretentios la gust )
|
sus |
|
Csaba
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 19 iun 2015 09:59 de Csaba
M-am gandit si la Redis, si la Pro Nutrition doar ca pe astia ii omoara ingredientele din suplimente. Asa ca am decis sa raman la Natural Plus, sunt sigur ca rezultatele nu vor intarzia sa apara, cu o alimentatie adecvata si odihna o sa fie bine.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 19 iun 2015 18:00 de Ciule
M-am gandit si la Redis, si la Pro Nutrition doar ca pe astia ii omoara ingredientele din suplimente. Asa ca am decis sa raman la Natural Plus, sunt sigur ca rezultatele nu vor intarzia sa apara, cu o alimentatie adecvata si odihna o sa fie bine.
Ai punctat bine cu alimentatia.
Daca iti iei varianta fara aroma si indulcutori nu vad care e problema , iar de aici iti poti face tu propriul shake cu diferite fructe ,oleaginoase ,etc.
|
sus |
|
Csaba
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 19 iun 2015 18:42 de Csaba
Alimentatia, antrenamentul si odihna sunt factorii cei mai importanti in acest sport. Dupa urmeaza suplimentele nutritive care sunt ajutorul de nadejde. Apropo as mai avea o intrebare, tu mi-ai zis sa mai iau si o cupa de milk&egg inainte de culcare. Intrebarea mea este: nu-i prea multa pudra si dimineata 30g dupa sala 60g+30g carbo, seara 30g. Din cate stiu eu si proteina in exces este toxica.
Editat de shift pe 19 iun 2015 18:48
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 19 iun 2015 18:49 de shift
Alimentatia, antrenamentul si odihna sunt factorii cei mai importanti in acest sport. Dupa urmeaza suplimentele nutritive care sunt ajutorul de nadejde. Apropo as mai avea o intrebare, tu mi-ai zis sa mai iau si o cupa de milk&egg inainte de culcare. Intrebarea mea este: nu-i prea multa pudra si dimineata 30g dupa sala 60g+30g carbo, seara 30g. Din cate stiu eu si proteina in exces este toxica.
De ce 60 dupa antrenament? Nu trebuie sa iei supliment, poti manca niste cottage cheese, branza de vaci, iaurt grecesc. Iti calculezi necesarul de proteine, nu ai nevoie sa il depasesti.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Csaba
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 19 iun 2015 19:04 de Csaba
Necesarul proteic ar fi la 200-225 de grame pe zi. Iar un shake imediat dupa antrenament mi se pare mai accesibil si hranitor pentru musculatura, mai ales ca este o protina din zer. Pai din 60 de grame, doar 40-45 sunt proteina, pudra mai contine si altele.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|