Pagina 1 din 1
AndreiCosmin
Newbie 5 mesaje
|
Un mic ajutor ! :( Multumesc anticipat!
scris pe 13 iun 2015 15:56 de AndreiCosmin
Salut!Tin sa mentionez ca sunt elev,clasa a 10 a,am 16 ani si imi doresc foarte mult sa dau la militara.Problema care ma impiedica este greutatea..Am 1,80 m si 55 kg ,nu folosesc termenul ectomorph pentru ca sunt de-a dreptul slab .M-am apucat de sala acum 1 saptamana,azi am terminat-o pe ce-a de-a 2 a...Ceea ce voiam sa va rog este sa imi spuneti daca este benefic un antrenament de 5 zile pe saptamana si pauzele le fac in weekend.Acesta este programul meu:
Luni:Piept+abdomen
Marti:Spate
Miercuri : Picioare
Joi:Umeri +trapez
Vineri :Biceps+Triceps (tin sa mentionez ca picioarele le fac de 2-3 ori pe saptamana)
Daca m-ati putea sfatui si cu niste suplimente accesibile la pret,cu un meniu consistent pentru intreaga zi...va raman vesnic indatorat...ar trebui sa castig cam 20 de kg in 2 ani...credeti ca se poate ?Ambitie am...timp imi fac ,dar sunt sanse?...Multumesc anticipat..
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Un mic ajutor ! :( Multumesc anticipat!
scris pe 13 iun 2015 18:46 de Ciule
Salut!Tin sa mentionez ca sunt elev,clasa a 10 a,am 16 ani si imi doresc foarte mult sa dau la militara.Problema care ma impiedica este greutatea..Am 1,80 m si 55 kg ,nu folosesc termenul ectomorph pentru ca sunt de-a dreptul slab .M-am apucat de sala acum 1 saptamana,azi am terminat-o pe ce-a de-a 2 a...Ceea ce voiam sa va rog este sa imi spuneti daca este benefic un antrenament de 5 zile pe saptamana si pauzele le fac in weekend.Acesta este programul meu:
Luni:Piept+abdomen
Marti:Spate
Miercuri : Picioare
Joi:Umeri +trapez
Vineri :Biceps+Triceps (tin sa mentionez ca picioarele le fac de 2-3 ori pe saptamana)
Daca m-ati putea sfatui si cu niste suplimente accesibile la pret,cu un meniu consistent pentru intreaga zi...va raman vesnic indatorat...ar trebui sa castig cam 20 de kg in 2 ani...credeti ca se poate ?Ambitie am...timp imi fac ,dar sunt sanse?...Multumesc anticipat..
Salut
De ce iti lucrezi de 3 x/sapt picioarele ,nu rezolvi nimic + ca te vei supraantrena garantat , 1 xsapt e suficient!!
Ce mananci intr-o zii ,sau mai bine spus ce alimentatie ai ?
Esti incepator ,vei pune destule kg daca te vei antrena si manca ,,cu cap,, .
Ambitie ai , Timp ai dar cu banii cum stai ?
Detaliaza antrenamentu ,serii ,exercitii.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
AndreiCosmin
Newbie 5 mesaje
|
program
scris pe 13 iun 2015 22:43 de AndreiCosmin
Acesta e antrenamentul ...mesele sunt cam asa : dimineata pe la 8 lapte cu musli sau paste,pe la 10-11 2 sandwich-uri...pe la 12-1 gratar cu salata sau cu paste /orez ,pe la 16 friptura cu piure sau legume, inainte de sala (pe la 7 seara ) mananc o lingura de miere si beau o cana de lapte cu cacao,dupa antrenament mananc o omleta din 4 oua cu sunca presata,ceapa usturoi,cascaval...beau cam 4-5 l de apa pe zi +1-2 de lapte..pentru suplimente cam 150-180 lei as vrea,pentru toata luna... Crezi ca se poate sa castig 20 kg in 2 ani?..
11423958_886147428089999_1278946888_n.jpg (79.94 KB)
Editat de AndreiCosmin pe 13 iun 2015 22:55
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|