Pagina 1 din 1
xsilviu2005
Newbie 8 mesaje
|
Absorbtie proteina
scris pe 20 mai 2015 18:37 de xsilviu2005
Salut ! De curand mi-am luat 100% whey gold de la ON si un nutritionist mi-a spus ca trebuie sa adaug la shake 2 lingurite de ulei de cocos si 2 de miere ca altfel nu se absoarbe proteina , dar am prieteni care o beau fara nimic.Cum ar trebui sa o iau? Multumesc.
Editat de shift pe 20 mai 2015 18:59
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
Re: Absorbtie proteina
scris pe 20 mai 2015 18:41 de 12seven12
Salut ! De curand mi-am luat 100% whey gold de la ON si un nutritionist mi-a spus ca trebuie sa adaug la shake 2 lingurite de ulei de cocos si 2 de miere ca altfel nu se absoarbe proteina , dar am prieteni careo beau fara nimic.Cum ar trebuii sa o iau? Multumesc.
Ia-o pur si simplu cu apa.
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 20 mai 2015 18:53 de vladfloryn
Salut ! De curand mi-am luat 100% whey gold de la ON si un nutritionist mi-a spus ca trebuie sa adaug la shake 2 lingurite de ulei de cocos si 2 de miere ca altfel nu se absoarbe proteina , dar am prieteni careo beau fara nimic.Cum ar trebuii sa o iau? Multumesc.
Altfel nu se absoarbe proteina? Ori ai inteles tu gresit, ori nutritionistul tau vinde ziare.
|
sus |
|
xsilviu2005
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 20 mai 2015 19:29 de xsilviu2005
Altfel nu se absoarbe proteina? Ori ai inteles tu gresit, ori nutritionistul tau vinde ziare.
Nu am inteles gresit asa mi-a spus ca proteina nu o sa se absoarba fara lipide si carbohidrati.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 20 mai 2015 20:05 de Ciule
Nu am inteles gresit asa mi-a spus ca proteina nu o sa se absoarba fara lipide si carbohidrati.
Nu ma mira faptul ca vad asemenea tampenii spuse de 'nutritionistii de peste noapte' ,sunt obisnuit .N-ai vrea sa stii ce aud eu prin sala .
Ia-o pur si simplu cum scrie pe eticheta si asta e.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 mai 2015 20:10 de basu
Medicul tau aplica prost ce a invatat. Exista un curcubeu de procese enzimatico-metabolice care fac ca o masa sa fie una proasta daca se compune doar dintr-o categorie de substante. Dar ce ai tu acolo este un supliment de completare care are treaba lui. Sa nu facem varza treburile astea.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 21 mai 2015 23:05 de Rolilas
Probabil ca ti-a spus asta pentru a avea si grasimi+carbohidrati in acel shake, altfel (din cate am citit si auzit in mai multe locuri) proteina e folosita pe post de "recuperare de energie" daca pot sa`i spun asa dupa antrenament. Iar tu vrei proteina sa ajute la constructia muschiului. Nu cunosc termenii stiintifici (poate ma ajuta careva mai stralucit ca mine aici) pentru ce`ti scriu aici (my bad) dar nu a vorbit prostii cand ti`a spus asta, iar restul care criticati ce a spus nutritionistul respectiv, mai documentati-va. De asemenea consumul de miere ajuta si la alte chestii, dar asta nu`si mai are rostul aici
Dar asta e doar parerea mea.
Editat de Rolilas pe 21 mai 2015 23:12
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 22 mai 2015 01:25 de vladfloryn
Probabil ca ti-a spus asta pentru a avea si grasimi+carbohidrati in acel shake, altfel (din cate am citit si auzit in mai multe locuri) proteina e folosita pe post de "recuperare de energie" daca pot sa`i spun asa dupa antrenament. Iar tu vrei proteina sa ajute la constructia muschiului. Nu cunosc termenii stiintifici (poate ma ajuta careva mai stralucit ca mine aici) pentru ce`ti scriu aici (my bad) dar nu a vorbit prostii cand ti`a spus asta, iar restul care criticati ce a spus nutritionistul respectiv, mai documentati-va. De asemenea consumul de miere ajuta si la alte chestii, dar asta nu`si mai are rostul aici
Dar asta e doar parerea mea.
Desigur, s-a discutat mult de-alungul timpului despre proteina simpla vs proteina + carbo post-antrenament. Eu personal cunosc oameni care consuma doar proteina ca supliment dupa sala si nu par sa o consume degeaba. Daca e sa mergem mai departe pe acest tip de discutii, s-a spus si ca grasimile incetinesc metabolizarea carbohidratilor ceea ce ar fi un lucru rau dupa antrenament, deci uleiul de cocos ar fi in plus. Dar sa spui ca proteina nu se absoarbe fara ulei de cocos si miere dupa antrenament...e cu totul alta poveste si nu cred ca are sens sa ma mai documentez cu privire la asta.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 24 iun 2015 23:28 de Gilu
Dar asta e doar parerea mea. Energie de lux, asta era termenul folosit pe la noi.
Intre timp au aparut alte studii, alte experimente, alte teorii.
Cea mai buna varianta la ora actuala este ca imadiat dupa antrenament sa folosesti hidrolizat de zer sau aminoacizi si dupa 15-20min carbo.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 24 iun 2015 23:35 de Gilu
Dar sa spui ca proteina nu se absoarbe fara ulei de cocos si miere dupa antrenament...e cu totul alta poveste si nu cred ca are sens sa ma mai documentez cu privire la asta. S-a exprimat gresit, 100%.
Mi se pare ca ne cramponam de detalii, personal nu cred ca poti vedea o diferenta notabila in functie de cum bei proteina dupa sala, sa fim seriosi, vb cel mult de principii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|