Pagina 1 din 1
xsilviu2005
Newbie 8 mesaje
|
Jurnal Silviu
scris pe 1 mai 2015 15:25 de xsilviu2005
Salut am 19 ani 62 kg , 1,73 inaltime fac sala de 2 luni
Programul meu este
Luni : biceps triceps antebrat
Marti : spate trapez abdomen
Miercuri : pauza
Joi : piept umeri
Vineri : picioare abdomen
Va rog sa-mi spuneti daca este bun programul sau ce ar trebuii schimbat la el , mentionez ca fac 3 exercitii de grupa a cate 3-4 serii cu greutati cu care pot face 8-10 repetari. Ca supliment folosesc 100% gold whey standard. Multumesc!
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Jurnal Silviu
scris pe 1 mai 2015 16:04 de Ciule
Salut am 19 ani 62 kg , 1,73 inaltime fac sala de 2 luni
Programul meu este
Luni : biceps triceps antebrat
Marti : spate trapez abdomen
Miercuri : pauza
Joi : piept umeri
Vineri : picioare abdomen
Va rog sa-mi spuneti daca este bun programul sau ce ar trebuii schimbat la el , mentionez ca fac 3 exercitii de grupa a cate 3-4 serii cu greutati cu care pot face 8-10 repetari. Ca supliment folosesc 100% gold whey standard. Multumesc!
Antrenamentul nu e bun ,cauta pe site gasesti o multime.
Cu alimentatia cum stai ? Detaliaz-o .
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
xsilviu2005
Newbie 8 mesaje
|
Re: Jurnal Silviu
scris pe 1 mai 2015 19:00 de xsilviu2005
Pai cam 5-6 mese pe zi , mese nu mari , dimineata la 7 micul dejun , pe la 10 mai mananc si pe la 12 , apoi pe la ora 15 iau pranzul( mai devreme nu pot ca doar atunci vin de la scoala ca fac naveta cu autobuzul) apoi la 16:30 o portie de supliment 100% gold whey , la 5 antrenamentul , dupa ce am terminat antrenamentul peste jumate de ora iau inca o portie de whey gold , mai mananc pe la 8 si pe la 10(cateodata la 10 iau inca o portie de whey , cateodata mananc ceva)Nu mananc fast-food-uri si alte porcarii de prin magazine , mananc carne , legume , fructe , dimineata mananc seminte(dovleac , chia , floarea soarelui , in etc. cu lapte, fructe . EX : Mic dejung cu lapte seminte si fructe , ora 10 nuci + o banana , ora 12 un sandwich cu paine integrala sunca slaba york sau muschi tiganesc branza tofu + un fruct , ora 15 ciorba de legume + piept pui cu salata , dupa urmeaza au iau shake-urile , ora 8 spaghete cu sos , ora 10 shake sau piept pui sau muschi porc sau vita . Pentru alimentatie am consultat un nutritionist , oricum mancarea o variez nu e tot aceeasi .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|