Pagina 1 din 1
ionut34
Newbie 5 mesaje
|
Supliment gainer si ejaculare
scris pe 27 apr 2015 14:53 de ionut34
Am deschis un topic tot pentru aceeasi intrebare, dar vadca cineva l-a sters fara nici un motiv, si topicul chiar nu era o gluma. Am o nelamurire, daca consum Gainer dar in acelasi timp viata mea sexuala este una activa, adica ejaculez destul de des, are vreo legatura cu gainer-ul? Ma afecteaza cu ceva? Este ca si cum l-as lua pe degeaba? Adica vreau sa spun ca se poate sa nu mai aiba acelasi efect?
Editat de shift pe 27 apr 2015 15:44
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Intrebare
scris pe 27 apr 2015 15:42 de shift
Am deschis un topic tot pentru aceeasi intrebare, dar vadca cineva l-a sters fara nici un motiv, si topicul chiar nu era o gluma. Am o nelamurire, daca consum Gainer dar in acelasi timp viata mea sexuala este una activa, adica ejaculez destul de des, are vreo legatura cu gainer-ul? Ma afecteaza cu ceva? Este ca si cum l-as lua pe degeaba? Adica vreau sa spun ca se poate sa nu mai aiba acelasi efect?
Poate ca ti-a fost sters pentru ca nu prea se intekege ce intrebi? Gen... Ce te gandesti tu ca poti elimina din acel gainer de "nu ar mai avea efect"? Vreau sa inteleg cam ce gandesti tu ca se intampla cand iei supliment si cand ejaculezi...
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu ai pus si tu un titlu ca lumea si nici nu l-ai incadrat bine in categoriile din forum.
Editat de shift pe 27 apr 2015 15:43
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
ionut34
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 27 apr 2015 23:26 de ionut34
Poate ca ti-a fost sters pentru ca nu prea se intekege ce intrebi? Gen... Ce te gandesti tu ca poti elimina din acel gainer de "nu ar mai avea efect"? Vreau sa inteleg cam ce gandesti tu ca se intampla cand iei supliment si cand ejaculezi...
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu ai pus si tu un titlu ca lumea si nici nu l-ai incadrat bine in categoriile din forum.
Ma gandeam ca poate il iau pe degeaba, din moment ce ejaculez aproape zilnic din cauza sexului. Adica sunt curios daca prin ejaculare slabesc, sau ma afecteaza cu ceva in cresterea masei musculare.
Editat de ionut34 pe 27 apr 2015 23:28
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 1 mai 2015 10:53 de stefanp
Ma gandeam ca poate il iau pe degeaba, din moment ce ejaculez aproape zilnic din cauza sexului. Adica sunt curios daca prin ejaculare slabesc, sau ma afecteaza cu ceva in cresterea masei musculare. prin,,ejaculare,,se pierd ,,niste calorii,,dar...sper ca nu vrei sa te definesti prin,,cit mai multe ejaculari,,tu iei gainer pt potenta si ejaculari dese?nu vad legaturadar poti sa iei gainer pt a inlocui ,,caloriile pierdute,,din cauza sexului si sa nu pierzi din masa musculara
Editat de stefanp pe 1 mai 2015 10:58
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ionut34
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 3 mai 2015 21:35 de ionut34
prin,,ejaculare,,se pierd ,,niste calorii,,dar...sper ca nu vrei sa te definesti prin,,cit mai multe ejaculari,,tu iei gainer pt potenta si ejaculari dese?nu vad legaturadar poti sa iei gainer pt a inlocui ,,caloriile pierdute,,din cauza sexului si sa nu pierzi din masa musculara
Deci prin ejaculare slabesti?
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 3 mai 2015 22:15 de HuangZ
Deci prin ejaculare slabesti?
Nu prin ejaculare in sine, dar cand faci sex arzi calorii, nu foarte multe, depinde. Ia gainer linistit si nu te mai gandi la asta..
Editat de shift pe 3 mai 2015 22:41
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 3 mai 2015 23:30 de Gilu
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|