Pagina 1 din 1
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
Jurnal Ionut [incepator]
scris pe 14 mar 2015 11:10 de IonutPanda
Citind pe-aici jurnalele catorva membri am vazut evolutia lor care chiar m-a impresionat. Am decis sa imi fac si eu un 'jurnal' pentru a primi sfaturi , pareri , etc..
Am 14 ani , kilograme nu stiu exact cate am oricum cam 47 maxim cred , zilele astea imi iau un cantar. (PS: M-am apucat de mancat mult mai bine de cand ma antrenez)
Inaltime am cam 1,67 si am intrebat pe mai multe site-uri si mi-au spus ca sunt o combinatie intre ectomorf si mezomorf.
Cateva poze cu mine:
1 Septembrie 2014
http://i.gyazo.com/f1502430fbf8f3186c1469ee77bfd83a.png
Apoi pauza.. de cam 3 luni :\ si apoi m-am apucat iar
Februarie 2015
http://i.gyazo.com/614de537e1a4c4d112b0717d94c7cb05.jpg
1 Martie 2015
http://i.gyazo.com/4c5e263b364a3dc6b97ff19c9d7597d9.jpg
11 Martie 2015
http://i.gyazo.com/5b60908036680d2b7be98628be58265c.jpg
13 Martie 2015 (doar la biceps)
http://i.gyazo.com/4f11079af8d5ce7c745fc7827c89abc9.png
Pentru mine sunt rezultate destul de mari .. inainte ma batea vantul acum pot sa zic ca sunt ok . Am luat asta mult mai in serios si mi-am schimbat total alimentatia ! Sunt incepator , astept pareri,sfaturi chiar si critici
Editat de Gilu pe 14 mar 2015 14:37
Nu-ti abandona niciodata visul !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Ionut [incepator]
scris pe 14 mar 2015 11:53 de basu
Culturismul te poate ajuta sa te dezvolti mai bine decat ai face-o normal nefacand sport. Dar asta cu o conditie- sa mananci suficient si sa nu te surmenezi. Sa stii si tu o chestie, ectomorfismul asta este o stare care are la baza incapacitatea corpului de a realiza corect procesele metabolice. Aceste lucruri se pot schimba si sportul te ajuta clar.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 14 mar 2015 12:27 de IonutPanda
Culturismul te poate ajuta sa te dezvolti mai bine decat ai face-o normal nefacand sport. Dar asta cu o conditie- sa mananci suficient si sa nu te surmenezi. Sa stii si tu o chestie, ectomorfismul asta este o stare care are la baza incapacitatea corpului de a realiza corect procesele metabolice. Aceste lucruri se pot schimba si sportul te ajuta clar.
Multumesc mult pentru raspuns In ultimul timp mananc dublu cat mancam inainte Mi-am luat piept de pui , branza cu grasime scazuta , iaurt grecesc , oua , fructe , legume , lapte , fulgi de porumb si mi-am comandat si o bara pentru tractiuni pentru a lucra spatele.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 mar 2015 14:37 de Gilu
Multumesc mult pentru raspuns In ultimul timp mananc dublu cat mancam inainte Mi-am luat piept de pui , branza cu grasime scazuta , iaurt grecesc , oua , fructe , legume , lapte , fulgi de porumb si mi-am comandat si o bara pentru tractiuni pentru a lucra spatele. Am sters link-urile cu pozele din August, erau incorecte.
Posteaza pozele din nou daca doresti.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 14 mar 2015 17:17 de IonutPanda
Am sters link-urile cu pozele din August, erau incorecte.
Posteaza pozele din nou daca doresti.
Nu-mi mai apare butonul de edit.. Whatever Cateva poze cu mine din vara lui 2014 (acum sper ca sunt ok):
14 Iunie 2014
http://i.gyazo.com/4433bf54756e5add53a3bf8a3af8e575.png
16 august 2014
http://i.gyazo.com/47e74b218db2c16c48b6c32c1cd38523.jpg
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 mar 2015 20:19 de basu
Nu-mi mai apare butonul de edit.. Whatever Cateva poze cu mine din vara lui 2014 (acum sper ca sunt ok):
14 Iunie 2014
http://i.gyazo.com/4433bf54756e5add53a3bf8a3af8e575.png
16 august 2014
http://i.gyazo.com/47e74b218db2c16c48b6c32c1cd38523.jpg
Ar trebui sa inveti sa folosesti acest forum. Nu e atat de greu. Pozele pot fi incarcate direct. Dar indiferent de poze ideea e tot aia.
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 14 mar 2015 20:32 de IonutPanda
Ar trebui sa inveti sa folosesti acest forum. Nu e atat de greu. Pozele pot fi incarcate direct. Dar indiferent de poze ideea e tot aia.
Stiu sa-l folosesc dar nu prea imi place sa uploadez poza direct de aici deoarece imi permite doar 1 MB marimea maxima..
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 15 mar 2015 10:19 de IonutPanda
Am o intrebare. Prin aceste exercitii (nu fac sala, ridic doar acasa ceva greutati) mi se poate stopa cresterea?
|
sus |
|
Crisstian09
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 15 mar 2015 11:11 de Crisstian09
Am o intrebare. Prin aceste exercitii (nu fac sala, ridic doar acasa ceva greutati) mi se poate stopa cresterea?
Nu.
http://www.culturism.ro/forum/incepatori/testarea-coloanei-vertebrale.html
Editat de Crisstian09 pe 15 mar 2015 11:13
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 mar 2015 11:29 de basu
Daca nu tii cont de ce am incercat sa iti explic poti stopa cresterea. Dar vad ca esti interesat mai mult de fotografii decat de ce ti se spune. Ramai asa.
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 15 mar 2015 14:01 de IonutPanda
Daca nu tii cont de ce am incercat sa iti explic poti stopa cresterea. Dar vad ca esti interesat mai mult de fotografii decat de ce ti se spune. Ramai asa.
Ok scuze , citisem in graba. Mersi
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 6 apr 2015 22:06 de IonutPanda
UPDATE (6.4.2015)
http://i.gyazo.com/3da7788ba77b0fc85f94e974cbbd04ae.jpg
Poate pentru voi nu sunt cine stie ce progrese dar pentru mine da
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 6 apr 2015 23:32 de vladdaniel94
Bravo.Tine-o tot asa.
Editat de shift pe 6 apr 2015 23:53
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 14 apr 2015 23:56 de IonutPanda
Iau o pauza deoarece vreau sa iau putin in greutate
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 00:36 de unk4cs
De ce sa iei pauza ?
Editat de unk4cs pe 17 apr 2015 01:02
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 12:02 de marius0
Nu poti sa iei in greutate decat daca iei pauza ?
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 20:23 de IonutPanda
Nu poti sa iei in greutate decat daca iei pauza ?
Pai presupun ca ard mai multe calorii decat mananc facand antrenament si zilnic iesind la alergat..fotbal..plimbari, si presupun ca daca nu mai fac sport o vreme si mananc mai mult iau mai repede in greutate. Nu?
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 20:33 de unk4cs
Pai presupun ca ard mai multe calorii decat mananc facand antrenament si zilnic iesind la alergat..fotbal..plimbari, si presupun ca daca nu mai fac sport o vreme si mananc mai mult iau mai repede in greutate. Nu?
Ai dreptate, renunta la sport si o sa iei in greutate.
Sti de ce cresc muschii cand tragi de fiare ?
Nu ai spus ce mananci intr-o zi(cantitatile).
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 21:12 de IonutPanda
Ai dreptate, renunta la sport si o sa iei in greutate.
Sti de ce cresc muschii cand tragi de fiare ?
Nu ai spus ce mananci intr-o zi(cantitatile).
Nu renunt la sport.. doar iau o pauza de la greutati,exercitii cu greutatea corpului
pai dimineata mananc lapte cu cereale (200 ml lapte+50g cereale Nestle Fitness cu fructe uscate) apoi pe la 12 depinde de ce mananc , friptura,cartofi prajiti (tot acasa facuti nu refolosesc uleiul),o supa de pui,vita) si apoi nu prea mai am timp sa mananc deoarece stau pe afara cam pana pe la 7 seara si mananc ori 2-3 sandvisuri cu snitel de pui sau o felie mare de pizza (de casa) sau altfel de sandvisuri.. si seara mananc un iaurt grecesc cu 2% grasime
Mai bag ceva gustari intre mese sau cate un iaurt mare sau niste lapte cu ciocolata Zuzu sau Muller (unul intreg de 373ml) sau ceva covrigi,ciocolata.
Mananc cam putin si de-asta sunt asa slab + ca ard mai multe calorii decat mananc si..
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 21:17 de IonutPanda
scuze pentru x2 post , se blocase site-ul si am dat de 2 ori pe trimite
Editat de IonutPanda pe 17 apr 2015 21:18
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 22:06 de HuangZ
O sa iei in greutate insa o sa iei numai grasime daca nu faci nimic si esti pe surplus caloric, nu inteleg, de ce ai vrea asta cand poti sa adaugi greutate(muschi + ceva grasime) facand antrenamente si alimentandu-te corect, e alegerea ta, dar gandeste-te mai bine.
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 22:31 de vladfloryn
Nu renunt la sport.. doar iau o pauza de la greutati,exercitii cu greutatea corpului
pai dimineata mananc lapte cu cereale (200 ml lapte+50g cereale Nestle Fitness cu fructe uscate) apoi pe la 12 depinde de ce mananc , friptura,cartofi prajiti (tot acasa facuti nu refolosesc uleiul),o supa de pui,vita) si apoi nu prea mai am timp sa mananc deoarece stau pe afara cam pana pe la 7 seara si mananc ori 2-3 sandvisuri cu snitel de pui sau o felie mare de pizza (de casa) sau altfel de sandvisuri.. si seara mananc un iaurt grecesc cu 2% grasime
Mai bag ceva gustari intre mese sau cate un iaurt mare sau niste lapte cu ciocolata Zuzu sau Muller (unul intreg de 373ml) sau ceva covrigi,ciocolata.
Mananc cam putin si de-asta sunt asa slab + ca ard mai multe calorii decat mananc si..
De departe alimentatia aceasta este dezastruoasa. Pe langa faptul ca mananci putin mai mananci si prost. Nu zice nimeni sa ne dam cu capul de pereti daca mancam odata la ceva timp un cartof prajit sau pizza si covrigi & restul. Dar la tine inteleg ca e un obicei zilnic sau cel putin asa reiese. Si deja nu mai discutam de muschi ci de consecinte directe asupra sanatatii.
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 22:54 de IonutPanda
De departe alimentatia aceasta este dezastruoasa. Pe langa faptul ca mananci putin mai mananci si prost. Nu zice nimeni sa ne dam cu capul de pereti daca mancam odata la ceva timp un cartof prajit sau pizza si covrigi & restul. Dar la tine inteleg ca e un obicei zilnic sau cel putin asa reiese. Si deja nu mai discutam de muschi ci de consecinte directe asupra sanatatii.
Am zis eu prost , nu mananc pizza si cartofi prajiti zilnic scuze ) Pizza sa zicem ca mananc de 4-5 felii (pe luna) si cartofi prajiti nu stiu.. o data la 2 saptamani , nu sunt chiar asa nebun sa mananc doar fast-food.. Am zis cam ce am mancat azi si am formulat eu gresit s0rry
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 17 apr 2015 22:54 de IonutPanda
O sa iei in greutate insa o sa iei numai grasime daca nu faci nimic si esti pe surplus caloric, nu inteleg, de ce ai vrea asta cand poti sa adaugi greutate(muschi + ceva grasime) facand antrenamente si alimentandu-te corect, e alegerea ta, dar gandeste-te mai bine.
Problema e ca nu prea stiu ce sa mananc o.O
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 18 apr 2015 00:13 de unk4cs
Problema e ca esti in crestere
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 18 apr 2015 01:54 de shift
Problema e ca esti in crestere
Problema e ca baiatul asta are jurnal aici si e cam pe langa atat cu alimentatia, cat si cu obiectivul de fitness.
El se lasa de sala ca sa se ingrase! Cu cine vorbim aici? Ce nivel e asta??
Serios, incepatorule, informeaza-te si tu putin ca nu iti va strica...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 18 apr 2015 11:22 de HuangZ
Iaurt, fulgi de ovaz, oua, carne, legume multe, fructe in cantitati moderate, paste, orez, cartofi, paine integrala, migdale, nuci, branza si nu in ultimul rand, apa, astea sunt alimentele de baza.
In primul rand iti calculezi necesarul caloric, gasesti metode sa ti-l calculezi o gramada, sunt si pe site aici, dupa adaugi 300 de calorii si iti faci mesele cu ce ti-am zis mai sus, iti recomand si niste vitamine insa nu in doze exagerate deoarece cate ceva o sa iei si din mancare daca te alimentezi corect, renunta la sucuri/dulciuri/fast food si prostiile care deriva de aici.
Antreneaza-te cum si cat trebuie, odihneste-te bine( 8 ore somn minimum).Daca zici ca mergi si joci fotbal zilnic o sa ai nevoie de si mai multe calorii.
|
sus |
|
IonutPanda
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 18 apr 2015 12:11 de IonutPanda
Iaurt, fulgi de ovaz, oua, carne, legume multe, fructe in cantitati moderate, paste, orez, cartofi, paine integrala, migdale, nuci, branza si nu in ultimul rand, apa, astea sunt alimentele de baza.
In primul rand iti calculezi necesarul caloric, gasesti metode sa ti-l calculezi o gramada, sunt si pe site aici, dupa adaugi 300 de calorii si iti faci mesele cu ce ti-am zis mai sus, iti recomand si niste vitamine insa nu in doze exagerate deoarece cate ceva o sa iei si din mancare daca te alimentezi corect, renunta la sucuri/dulciuri/fast food si prostiile care deriva de aici.
Antreneaza-te cum si cat trebuie, odihneste-te bine( 8 ore somn minimum).Daca zici ca mergi si joci fotbal zilnic o sa ai nevoie de si mai multe calorii.
Ok mersi
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|