Sondaj: Ati auzit de ei sau aveti astfel de prieteni?
Pagina 1 2 din 2
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
Spun unii ca trag ''natural''
scris pe 3 ian 2013 19:14 de Chiru123
Multi spun ca trag natural daca trag de fiare fara sterozi(si eu), insa am cativa prieteni care spun ca trag natural atunci cand nu iau suplimente, nu mananca destule proteine, nu are mese regulate si cel mai important nu merge la sala, nu are acasa nici o gantera poate face flotari, insa spun ca ''trag natural'' si viseaza sa aiba aceleasi rezultate ca mine care fac cu gantere si haltera.Eu zic ca aceste personaje sunt rezultatul indoctrinarii parintilor care nu au habar si acesti tipi nu au auzit de site-uri de specialitate si altele.
Ps:Ma chinui sa ii conving, insa ei tot sustin ca si spera sa creasca la fel ca mine, fara suplimente, sala, mancare
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
Chiru123
|
Re: Spun unii ca trag ''natural''
scris pe 3 ian 2013 19:20 de Chiru123
Ps:Ma chinui sa ii conving, insa ei tot sustin ca si spera sa creasca la fel ca mine, fara suplimente, sala, mancare
Deci ei confunda practic steroizii cu suplimentele si mesele bogate in proteine, foarte ciudati
|
sus |
|
k1do
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 3 ian 2013 19:57 de k1do
Multi spun ca trag natural daca trag de fiare fara sterozi(si eu), insa am cativa prieteni care spun ca trag natural atunci cand nu iau suplimente, nu mananca destule proteine, nu are mese regulate si cel mai important nu merge la sala, nu are acasa nici o gantera poate face flotari, insa spun ca ''trag natural'' si viseaza sa aiba aceleasi rezultate ca mine care fac cu gantere si haltera.Eu zic ca aceste personaje sunt rezultatul indoctrinarii parintilor care nu au habar si acesti tipi nu au auzit de site-uri de specialitate si altele.
de vina este lipsa de informare din aceasta tara...in alte tari nu e unul sa nu plece cu shakeul dupa antrenament...dar nu ai ce sa faci...ROMANIA...
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 00:17 de ssergiu
Ai un stil foarte ciudat de exprimare. N-am prea inteles tot ce vrei sa spui in postul tau, dar mi se parut amuzant ca prietenii tai care nu merg la sala asteapta sa creasca din senin muschi pe ei
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 10:03 de MrOlympia
Nu te mai chinui sa ii convingi , defapt .. nu vad de ce iti bati capul ..
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Zane
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 10:09 de Zane
De fapt, daca vrei sa pui muschi pe tine ai nevoie de acele substante. E logic.
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 12:20 de slabutul
Nu te mai chinui sa ii convingi , defapt .. nu vad de ce iti bati capul .. cand m-a vazut tata dupa vreo 2 ani mi-a zis,, nu e bine ceea ce faci tu,, fara anabolizanti nu poti creste asa!!! mi-a crescut va dati seama... eu natural 100% comparat cu unu care ia ,,ajutoare,,... pentru mine a fost un compliment!!
Editat de shift pe 4 ian 2013 14:19
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 17 ian 2013 11:13 de vlcosmin
Cred ca ar trebui intai sa te convingi pe tine sa citesti o carte de limba romana si apoi sa vorbesti despre suplimente, sport, etc.
|
sus |
|
lost_proph3t
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 17 ian 2013 14:04 de lost_proph3t
Ps:Ma chinui sa ii conving, insa ei tot sustin ca si spera sa creasca la fel ca mine, fara suplimente, sala, mancare . Nu te mai stresa cu idioti care nu au nici notiuni elementare despre culturism.in sportul asta trebuie sa iti vezi de ale tale si sa le arati ca faptele si rezultatele vorbesc de la sine.mereu se va gasi cate unul care va comenta ba ca unul foloseste steroizi,ba ca altul ia suplimente,etc.in plus e problema fiecaruia si treaba lui personala ce suplimente/substante utilizeaza sau ce nu utilizeaza.aceste critici vin din partea unor frustrati care nu au obtinut nimic din culturism si incep sa critice pe altii.stai linistit ca nu vei vedea un culturist profesionist sa comenteze despre altii.trebuie sa nu te lasi influentat negativ de nimeni si nimic!multa bafta!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 17 ian 2013 14:11 de Chiru123
Ultima chestie ce mi s-a intamplat chiar ieri a fost una foarte bizara si amuzanta.Un coleg de clasa a tot cautat pe diferite site-uri de socializare si forumuri poze cu mine in care eram pe jumatate dezbract si stiind ca practic culturismul a lansat teoria conform caruia culturistii sunt niste tipi gay(cica din cauza ca pozeaza in chiloti) si acum sunt faimos prin liceu ca fiind un gay ce trage de fiare si dependent de stero.Pana unde poate ajunge prostia umana, s-au gasit toti sa comenteze stilul meu de alimentatie bogat in proteine, tipul meu de antrenament si cel mai important persoanele care tot comenteaza la adresa mea au probleme cu alimentatia si cu greutatea.
Ps:Cel care a lansat asa-zisa ''teorie'' a tras si el de fiare timp de doua luni cu jumatate de an in urma si nu a avut nici un rezultat, ba chiar a facut si burta, deci sa fie oare acest individ invidios pe mine ca am rezultate?
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 17 ian 2013 14:12 de Chiru123
A trecut cam o luna de cand am reinceput sa merg la sala si un prieten curios m-a intrebat de rezultate, iar eu i-am spus ca am crescut 1 cm in brat in aproximativ 3 saptamani, dupa aceea s-a masurat si el(si nu a crescut deloc) si se pare ca i-am inchis gura si chiar s-a apucat si el sa faca niste exercitii acasa(o schimbare majora asupra perceptiei lui despre culturism)
Editat de Chiru123 pe 17 ian 2013 14:22
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 17 ian 2013 14:15 de adi123
Ultima chestie ce mi s-a intamplat chiar ieri a fost una foarte bizara si amuzanta.Un coleg de clasa a tot cautat pe diferite site-uri de socializare si forumuri poze cu mine in care eram pe jumatate dezbract si stiind ca practic culturismul a lansat teoria conform caruia culturistii sunt niste tipi gay(cica din cauza ca pozeaza in chiloti) si acum sunt faimos prin liceu ca fiind un gay ce trage de fiare si dependent de stero.Pana unde poate ajunge prostia umana, s-au gasit toti sa comenteze stilul meu de alimentatie bogat in proteine, tipul meu de antrenament si cel mai important persoanele care tot comenteaza la adresa mea au probleme cu alimentatia si cu greutatea.
Ps:Cel care a lansat asa-zisa ''teorie'' a tras si el de fiare timp de doua luni cu jumatate de an in urma si nu a avut nici un rezultat, ba chiar a facut si burta, deci sa fie oare acest individ invidios pe mine ca am rezultate?
sunt doar glume de liceu, nu ar trebui sa te streseze asa mult.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
lost_proph3t
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 17 ian 2013 14:56 de lost_proph3t
Ps:Cel care a lansat asa-zisa ''teorie'' a tras si el de fiare timp de doua luni cu jumatate de an in urma si nu a avut nici un rezultat, ba chiar a facut si burta, deci sa fie oare acest individ invidios pe mine ca am rezultate? . Da stai linistit ca multi dintre noi ne lovim zilnic de asemenea oameni,ma rog,animale.ideea e sa nu ne impiedicam in ei ci sa trecem peste ei.vezi-ti de programul si scopul tau la sala,nu lua in seama ce zic toti frustratii si neputinciosii.in legatura cu faza "gay"...nu stiu care barbati au parte de femei mai multe,un schelet de om plin de vicii nesanatoase sau un barbat cu un corp frumos lucrat...
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 17 ian 2013 14:59 de Chiru123
Multi spun ca trag natural daca trag de fiare fara sterozi(si eu), insa am cativa prieteni care spun ca trag natural atunci cand nu iau suplimente, nu mananca destule proteine, aici ma refer doar la unul dintre cei doi => unul nu are mese regulate si cel mai important nu merge la sala, nu are acasa nici o gantera poate face flotari.aici ma refer la amandoi => insa spun ca ''trag natural'' si viseaza sa aiba aceleasi rezultate ca mine care fac cu gantere si haltera.Eu zic ca aceste personaje sunt rezultatul indoctrinarii parintilor care nu au habar si acesti tipi nu au auzit de site-uri de specialitate si altele.([galben]forumuri etc.[/galben])
Ps:Ma chinui sa ii conving, insa ei tot sustin si spera sa creasca la fel ca mine, fara suplimente, sala, mancare
scuze vlcosmin pentru ambiguitatea textului, urmatoarele texte nu vor mai avea aceasta caracteristica
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 17 ian 2013 15:05 de Chiru123
. Da stai linistit ca multi dintre noi ne lovim zilnic de asemenea oameni,ma rog,animale.ideea e sa nu ne impiedicam in ei ci sa trecem peste ei.vezi-ti de programul si scopul tau la sala,nu lua in seama ce zic toti frustratii si neputinciosii.in legatura cu faza "gay"...nu stiu care barbati au parte de femei mai multe,un schelet de om plin de vicii nesanatoase sau un barbat cu un corp frumos lucrat...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 17 ian 2013 19:48 de sZoTaK
Ps:Cel care a lansat asa-zisa ''teorie'' a tras si el de fiare timp de doua luni cu jumatate de an in urma si nu a avut nici un rezultat, ba chiar a facut si burta, deci sa fie oare acest individ invidios pe mine ca am rezultate? ce-ti pasa tie de parerile altora? eu am incetat sa fac asta acum cativa ani, si de atunci imi merge mult mai bine.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 17 ian 2013 19:59 de Chiru123
ce-ti pasa tie de parerile altora? eu am incetat sa fac asta acum cativa ani, si de atunci imi merge mult mai bine.
De ar fi sa ma iau dupa toti frustratii nu as mai face nimic cu viata mea si as manca numai fast food, as bea si as fuma(daca as face ce fac frustratii astia care tot comenteaza la adresa mea).Apropo, la mine in liceu suntem foarte putini care mergem la sala, iar la mine in clasa mai e o singura persoana cu care discut despre culturism si suplimente, deci suntem doar noi doi impotriva lor si nici ca imi pasa
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 17 ian 2013 20:00 de CosminPerjo
ce-ti pasa tie de parerile altora? eu am incetat sa fac asta acum cativa ani, si de atunci imi merge mult mai bine.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 17 ian 2013 20:12 de Chiru123
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 18 ian 2013 11:06 de vlcosmin
La mine in liceu cei care faceau sala si muschi erau respectati...nu prea m-am ciocnit de probleme de genul, oricum pare bizar, in liceu daca ai muschi esti zeu, asa e in multe licee
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 18 ian 2013 11:21 de adi123
La mine in liceu cei care faceau sala si muschi erau respectati...nu prea m-am ciocnit de probleme de genul, oricum pare bizar, in liceu daca ai muschi esti zeu, asa e in multe licee
exact. aveam cativa colegi in liceu bine facuti care mergeau la sala de cativa ani, dar nimeni nu se gandea la prostiile alea pe care le spui tu chiru. nu stiu ce liceu faci tu. ar trebui sa va ganditi la sala si fete in liceu
Editat de adi123 pe 18 ian 2013 11:29
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 15:51 de Cristi7
Am auzit si eu de acei super-mani care trag 'natura' pai si cu prafuri si bauturi energizante e tot natural, ca logic daca te duci asa la sala fara sa iei o proteina,ceva....risti ca in 2-3 luni sa stai in ghips.
|
sus |
|
VIP
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 7 apr 2013 16:24 de VIP
Deci ei confunda practic steroizii cu suplimentele si mesele bogate in proteine, foarte ciudati
Multi care nu stiu fac confuzia asta ... din pacate.
Editat de VIP pe 7 apr 2013 16:32
Train HARD or go HOME!!!
|
sus |
|
uratzelul
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 16 feb 2015 10:42 de uratzelul
Multi care nu stiu fac confuzia asta ... din pacate.
Aveti o poza cu rezultate in 6 luni de sala fara proteine,doar mananc sanatos si dorm cel putin 7 h pe noapte
Deci se poate si fara...
IMG_20150213_20203.JPG (295.93 KB)
Editat de uratzelul pe 16 feb 2015 10:42
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 16 feb 2015 12:57 de shift
Aveti o poza cu rezultate in 6 luni de sala fara proteine,doar mananc sanatos si dorm cel putin 7 h pe noapte
Deci se poate si fara...
Ah, si daca ai lua proteine nu ai fi "natural", sa inteleg...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
uratzelul
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 17 feb 2015 09:48 de uratzelul
Ah, si daca ai lua proteine nu ai fi "natural", sa inteleg...
Recent am schimbat sala si in timp cunosti diferiti oameni,eu am avut ocazia sa cunosc pe cineva care imi spunea"0,5 cm in 6 luni de zile"(atat am pus in brat) ai curaj.....eu puneam 1 cm in 3 saptamani cu proteine.Eu la randul meu l-am intrebat"unde ai pus? ca avea bratu in pic mai mare decat al meu"....da...dar am slabit 12 kg dupa o pauza de doi ani....
Concluziile le puteti trage singuri.
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 17 feb 2015 16:44 de XyZz
Recent am schimbat sala si in timp cunosti diferiti oameni,eu am avut ocazia sa cunosc pe cineva care imi spunea"0,5 cm in 6 luni de zile"(atat am pus in brat) ai curaj.....eu puneam 1 cm in 3 saptamani cu proteine.Eu la randul meu l-am intrebat"unde ai pus? ca avea bratu in pic mai mare decat al meu"....da...dar am slabit 12 kg dupa o pauza de doi ani....
Concluziile le puteti trage singuri.
N-am inteles absolut nimic . E absolut normal ca omul ala sa slabeasca daca s-a lasat de sport si de o alimentatie care sa-i ofere necesarul zilnic. E logic si daca iei proteine si daca nu iei , e acelasi efect.
|
sus |
|
liviuboncea
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 25 feb 2015 16:57 de liviuboncea
locuiesc intr un oras mic care inca a ramas cu oameni cu o mentalitate care o deduceti singur din ce va povestesc.
am un fel de prieten care de diecare data cand il apuca si ma vede intr un tricou mulat imi zice ca ce fac eu la sala e pacaleala ca el are oi si ridica cateva ghiumuri in fiecate zi dimineata in masina.si ca mulge oi multe sapa gradina...aia e sala...Zice el.
de fiecare data ii zic ca ce fac eu e diferit si pt cu totul altceva, e pt aspect fizic.
el nu.batman.raspunsul lui? pai atunci hai sa facem un skanderberg(nu stiu cum se scrie corect) sau sa ne luam
la tranta sa vezi ca sala e degeaba
ce sa i mai cer )
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 25 feb 2015 17:15 de XyZz
Exact mentalitate de cioban .
|