Pagina 1 din 1
xterd
Newbie 7 mesaje
|
Cardio si antrenament
scris pe 3 feb 2015 23:43 de xterd
Am 32 de ani, 1.70 inaltime si am avut 86 kg.
M-am apucat de sala de aproximativ doua saptamani bune.
In prima sapta am scazut in greutate de la 86 la 83, facand doar cardio: 20-25 de minute alergat, bicicleta, mers pe plan inlinat, biciceleta eliptica, stepper, etc.
A doua saptamana m-am apucat si lucrat la aparate. Am slabit a doua saptamana doar un kilogram, dar din pacate cardio nu am mai facut aproape deloc, doar max 10 minute.
Intrebarea pe care o pun:
pot sa ma duc dimineata sa alerg, si sa fac cardio intens si apoi seara sa ma apuc de exercitiile de forta la aparate ?
Ma gandesc la varianta urmatoare:
Luni: [dimineata] cardio [seara] antrenament
Marti: [dimineata] cardio
Miercuri: [seara] antrenament
Joi: [dimineata] cardio [seara] antrenament
Vineri: [dimineata] cardio
Sambata: [dimineata] cardio [seara] antrenament
Duminica: pauza
Editat de xterd pe 3 feb 2015 23:44
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Cardio si antrenament
scris pe 4 feb 2015 01:35 de shift
Am 32 de ani, 1.70 inaltime si am avut 86 kg.
M-am apucat de sala de aproximativ doua saptamani bune.
In prima sapta am scazut in greutate de la 86 la 83, facand doar cardio: 20-25 de minute alergat, bicicleta, mers pe plan inlinat, biciceleta eliptica, stepper, etc.
A doua saptamana m-am apucat si lucrat la aparate. Am slabit a doua saptamana doar un kilogram, dar din pacate cardio nu am mai facut aproape deloc, doar max 10 minute.
Intrebarea pe care o pun:
pot sa ma duc dimineata sa alerg, si sa fac cardio intens si apoi seara sa ma apuc de exercitiile de forta la aparate ?
Ma gandesc la varianta urmatoare:
Luni: [dimineata] cardio [seara] antrenament
Marti: [dimineata] cardio
Miercuri: [seara] antrenament
Joi: [dimineata] cardio [seara] antrenament
Vineri: [dimineata] cardio
Sambata: [dimineata] cardio [seara] antrenament
Duminica: pauza
E ok sa imparti antrenamentele.Tu nu cred ca faci cardio intens, ci cardio de anduranta. Faci foarte mut cardio si nu prea vei avea cum sa iti mentii masa musculara chiar si cu acel BCAA pe care vrei sa-l consumi. Mai bine ai face cardio mai putin si mai intens, gen HIIT, si ai lucra la calorii mai mult, sa fii in deficit dar nu chiar ceva sinistru. Si iar mi-e teama ca tu preferi sa te vezi slab decat sa pui niste masa, mai bine te-ai ocupa in curand de dezvotarea masei musculare decat de arderea grasimii care oricum va implica si arderea muschilor...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
xterd
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 11:05 de xterd
E ok sa imparti antrenamentele.Tu nu cred ca faci cardio intens, ci cardio de anduranta. Faci foarte mut cardio si nu prea vei avea cum sa iti mentii masa musculara chiar si cu acel BCAA pe care vrei sa-l consumi. Mai bine ai face cardio mai putin si mai intens, gen HIIT, si ai lucra la calorii mai mult, sa fii in deficit dar nu chiar ceva sinistru.
Rutina mea de cardio este ceva de genul:
- 20-25 de minute de alergat;
- 30 de minute de mers la inclinatie maxima pe banda;
- bicicleta / bicicleta eliptica;
- stepper;
Inotul se poate asimila la cardio !?
Solutiile pe care le-am gasit este sa iau BCAA dimineata, si sa consum zilnic cam 170-200 de grame de proteine.
Editat de xterd pe 4 feb 2015 11:13
|
sus |
|
xterd
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 11:13 de xterd
mai bine te-ai ocupa in curand de dezvotarea masei musculare decat de arderea grasimii care oricum va implica si arderea muschilor...
Pai intentia mea asta este: sa fac cam patru antrenamente pe saptamana "de forta", de 60-75 de minute, seara. Adica:
Luni: Piept & Biceps & Antebrate
Miercuri: Picioare & Abdomen
Vineri: Umer & Triceps & Trapez
Sambata: Spate
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 16:18 de marius0
Pai intentia mea asta este: sa fac cam patru antrenamente pe saptamana "de forta", de 60-75 de minute, seara. Adica:
Luni: Piept & Biceps & Antebrate
Miercuri: Picioare & Abdomen
Vineri: Umer & Triceps & Trapez
Sambata: Spate
E ok programul de antrenament.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 23:45 de unk4cs
Rutina mea de cardio este ceva de genul:
- 20-25 de minute de alergat;
- 30 de minute de mers la inclinatie maxima pe banda;
- bicicleta / bicicleta eliptica;
- stepper;
Inotul se poate asimila la cardio !?
Solutiile pe care le-am gasit este sa iau BCAA dimineata, si sa consum zilnic cam 170-200 de grame de proteine.
Da, asta in caz ca vroiai sa intrebi daca inotul poate fi considerat exercitiu de cardio.
Editat de unk4cs pe 4 feb 2015 23:47
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|