Pagina 1 din 1
CismaruAdi
Junior member 12 mesaje
|
Jurnal Adi
scris pe 16 nov 2014 23:54 de CismaruAdi
Varsta:14 ani
Masuratori prima luna de sala:
Biceps:25 cm
Antebrat:23 cm
Inaltime:1.63 cm
Esti bine pt. varsta mea?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Jurnal Adi
scris pe 17 nov 2014 00:17 de shift
Esti bine pt. varsta mea?
Nu exista un standard. Nu ne-ai zis nici greutatea, conteaza repartizarea kilogramelor si multe alte aspecte. Din nou, nu exista niste grafice in care trebuie sa te incadrezi.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
CismaruAdi
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 18 nov 2014 09:06 de CismaruAdi
Nu exista un standard. Nu ne-ai zis nici greutatea, conteaza repartizarea kilogramelor si multe alte aspecte. Din nou, nu exista niste grafice in care trebuie sa te incadrezi.
Am cam 50kg.
Imi poti spune te rog daca am alimentatia corespunzatoare:
-Ora 8-9:O cana de lapte,un iaurt mare si cateva felii branza
-Ora 12:Mazare cu carne,o cana dr lapte
-Ora 18:Piept pui/cartofi prajiti
-Ora 22-23:Mazare,fructe
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 nov 2014 09:17 de basu
Am cam 50kg.
Imi poti spune te rog daca am alimentatia corespunzatoare:
-Ora 8-9:O cana de lapte,un iaurt mare si cateva felii branza
-Ora 12:Mazare cu carne,o cana dr lapte
-Ora 18:Piept pui/cartofi prajiti
-Ora 22-23:Mazare,fructe
Daca tot te-ai apucat de acest sport la 15 ani trebuie sa iti spun ca in mod obijnuit pe aceste date ai putea sa iti asiguri tot ce trebuie prin dieta fara sa fie nevoie de suplimente proteice. Dar nu e chiar asa. In primul rand tu esti doar un copil. Vitala la tine nu este doar cresterea musculara ci este si cresterea organelor, a oaselor si nu in ultimul rand dezvoltarea intelectuala. In aceasta faza a vietii alimentatia este vitala pt viitorul barbat care o sa fii candva. Nu acum. Abia ai capatat boletin. Alimentatia ta este total aiurea. Am impresia ca ai facut o fixatie pe mazare. Mazarea este buna dar nu doar ea. Eu chiar nu ma voi apuca sa iti fac dieta pt ca sunt pe forum suficiente date despre diete. Dar credinta mea este ca va jucati. Si nu faceti bine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 20 nov 2014 17:21 de Tooxie
Este bine pt. varsta mea?
Salut, poate fi bine sau nu, totul depinde de tine, de felul cum vrei tu sa arati. Daca te documentezi pe forum despre alimentatie, antrenament totul va merge spre bine, rabdare sa ai pentru ca ai tot timpul inainte.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
CismaruAdi
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 23 nov 2014 02:54 de CismaruAdi
Daca tot te-ai apucat de acest sport la 15 ani trebuie sa iti spun ca in mod obijnuit pe aceste date ai putea sa iti asiguri tot ce trebuie prin dieta fara sa fie nevoie de suplimente proteice. Dar nu e chiar asa. In primul rand tu esti doar un copil. Vitala la tine nu este doar cresterea musculara ci este si cresterea organelor, a oaselor si nu in ultimul rand dezvoltarea intelectuala. In aceasta faza a vietii alimentatia este vitala pt viitorul barbat care o sa fii candva. Nu acum. Abia ai capatat boletin. Alimentatia ta este total aiurea. Am impresia ca ai facut o fixatie pe mazare. Mazarea este buna dar nu doar ea. Eu chiar nu ma voi apuca sa iti fac dieta pt ca sunt pe forum suficiente date despre diete. Dar credinta mea este ca va jucati. Si nu faceti bine.
M-am cantarit si am avut parte de o surpriza placuta.
Pe 12 octombire m-am cantarit ultima data,avand 43.3 kg,de sala m-am apucat pe 27 octombrie.
Iar acum,pe 23 noiembrie am 47.5 kg.
Dupa mine este un rezultat mai mult decat spectaculos
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 23 nov 2014 13:09 de marius0
Pe 12 octombire m-am cantarit ultima data,avand 43.3 kg,de sala m-am apucat pe 27 octombrie.
E ok. La inceput unele persoane iau mult mai repede in greutate dar in timp, cu anii, vei pune din in ce mai greu.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 nov 2014 14:13 de basu
Inainte sa iti frangi mainile de bucurie , dupa parerea ta ce reprezinta aceasta diferenta de masa corporala ? 5 kg.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 23 nov 2014 22:36 de adi123
e bine! baga in continuare. o sa vezi diferenta si phisic si fizic. bafta!
Editat de adi123 pe 23 nov 2014 22:40
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
CismaruAdi
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 29 nov 2014 21:46 de CismaruAdi
e bine! baga in continuare. o sa vezi diferenta si phisic si fizic. bafta!
Eu am si pectus carinatum,la inceput am fost complexat de asta,dar acum nu mai imi pasa de ce cred ceilalti.
Am comparat poze de dinainte si dupa prima luna de sala;O diferenta foarte mare,spre bine!
|
sus |
|
CismaruAdi
Junior member 12 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 22:10 de CismaruAdi
Salut baieti!
Am 4 luni de sala,si am o mare nelamurire:
Genuflexiunile cu bara iti stopeaza cresterea,din cate am inteles eu,da.Totusi,astept un raspuns de la dvs. in legatura cu asta,sa stiu daca sa-l fac sau nu fiindca mi se pare un exercitiu nemaipomenit!
Si o a doua intrebare ar fi daca centura este necesara sau o "fita" tipica celor care vin la sala.Din cate am observat multi le tin pe toata durata antrenamentului si mai folosesc si greutati foarte mici,din cate am inteles se foloseste la 100% intensitate.
Multumesc anticipat!
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 23:20 de shift
Salut baieti!
Am 4 luni de sala,si am o mare nelamurire:
Genuflexiunile cu bara iti stopeaza cresterea,din cate am inteles eu,da.Totusi,astept un raspuns de la dvs. in legatura cu asta,sa stiu daca sa-l fac sau nu fiindca mi se pare un exercitiu nemaipomenit!
Si o a doua intrebare ar fi daca centura este necesara sau o "fita" tipica celor care vin la sala.Din cate am observat multi le tin pe toata durata antrenamentului si mai folosesc si greutati foarte mici,din cate am inteles se foloseste la 100% intensitate.
Multumesc anticipat!
1. Prima e mit, cred ca am raspuns la intrebarea asta de 642876 de ori. Daca executi corect un exercitiu, el nu prezinta nici risc.
2.N-ai nevoie de centura.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|