Pagina 1 din 1
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
Jurnal Razvan
scris pe 8 nov 2014 15:05 de poppyrazvi
Salut, ma numesc Razvan, am 19 ani si sunt din Timisoara. Am 180 cm si 77.5 kg. Obiectivul meu pentru urmatoarea luna este sa dau jos grasimea. Ca alimentatie ma descurc. Nu prea le am cu suplimentele. Momentan folosesc ca proteina: whey trilodgy de la vitabolic
aminoacizi: amino 5600 de la scitec
iar ca preworkout: ground zero de la vitabolic.
Acuma as vrea sa schimb toate suplimentele acestea un ceva "de calitate" imi puteti da niste sfaturi?
Sala fac de 4-5 ori sapt.
Luni: piept+triceps
Marti: spate+biceps
Miercuri: picioare+ abdomen
joi: umeri+ trapez
vineri: brate
Aproape dupa fiecare antrenament fac cam 20 min cardio. Astept sfaturile voastre.
|
sus |
|
VladuFit
Junior member 36 mesaje
|
Re: Jurnal Razvan
scris pe 9 nov 2014 08:30 de VladuFit
Salut, ma numesc Razvan, am 19 ani si sunt din Timisoara. Am 180 cm si 77.5 kg. Obiectivul meu pentru urmatoarea luna este sa dau jos grasimea. Ca alimentatie ma descurc. Nu prea le am cu suplimentele. Momentan folosesc ca proteina: whey trilodgy de la vitabolic
aminoacizi: amino 5600 de la scitec
iar ca preworkout: ground zero de la vitabolic.
Acuma as vrea sa schimb toate suplimentele acestea un ceva "de calitate" imi puteti da niste sfaturi?
Sala fac de 4-5 ori sapt.
Luni: piept+triceps
Marti: spate+biceps
Miercuri: picioare+ abdomen
joi: umeri+ trapez
vineri: brate
Aproape dupa fiecare antrenament fac cam 20 min cardio. Astept sfaturile voastre.
de curiozitate,la ce sala faci in Timisoara?
|
sus |
|
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 9 nov 2014 11:23 de poppyrazvi
de curiozitate,la ce sala faci in Timisoara?
la smartfit. Ceva obiectii nu ai pt mine? :P
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 9 nov 2014 14:35 de adi123
la smartfit. Ceva obiectii nu ai pt mine? :P
de ce brate de 2 ori pe sapt?
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 9 nov 2014 15:09 de poppyrazvi
de ce brate de 2 ori pe sapt?
Pentru ca luni si marti fac doar 2-3 ex pentru brate. Iar vinerea pana la epuizare. Cred ca, cresc mai repede.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 9 nov 2014 17:09 de Ciule
Pentru ca luni si marti fac doar 2-3 ex pentru brate. Iar vinerea pana la epuizare. Cred ca, cresc mai repede.
In vise.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 9 nov 2014 17:21 de basu
Crezi ... defectuos.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 nov 2014 00:11 de adi123
pai sa o luam logic, daca la brate cresti mai repede antrenandu-te de 2 ori pe saptamana, atunci de ce nu ai creste mai repede antrenandu-te de 2 ori pe saptamana si la celelalte grupe spate, piept, picioare, umeri etc. ? de ce ar fi o diferenta dintre aceste grupe?
faza e ca daca ai merge pe acest principiu nu ai mai avea timp de recuperare, ai intra in supraantrenament si chiar ai scadea. 1 data pe sapt fiecare grupa e suficient, asta daca nu ai genetic excelent sau apelezi la "ajutoare"
Editat de adi123 pe 10 nov 2014 00:13
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 08:16 de marius0
Daca mergi doar cu presupusul nu ajungi departe.
|
sus |
|
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 09:39 de poppyrazvi
pai sa o luam logic, daca la brate cresti mai repede antrenandu-te de 2 ori pe saptamana, atunci de ce nu ai creste mai repede antrenandu-te de 2 ori pe saptamana si la celelalte grupe spate, piept, picioare, umeri etc. ? de ce ar fi o diferenta dintre aceste grupe?
faza e ca daca ai merge pe acest principiu nu ai mai avea timp de recuperare, ai intra in supraantrenament si chiar ai scadea. 1 data pe sapt fiecare grupa e suficient, asta daca nu ai genetic excelent sau apelezi la "ajutoare"
Ok, multumesc mult. Raspunsul tau mi-a fost de ajutor!! "ajutoare" doar proteine , aminoacizi si un preworkout, dar toate sunt mediocre pt ca a fost prima mea luna de sala.
Imi puteti recomanda niste suplimente de calitate?
|
sus |
|
VladuFit
Junior member 36 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 10:14 de VladuFit
Sunt mai off topic acum dar ma intereseaza..daca nu e bine sa antrenenezi de 2 ori pe saptamana aceasi grupa musculara,tipul de antrenament pull.push.legs..nu e bun pentru masa musculara? nu te intreb din rautate sau sa te contrazic..pur si simplu ma intereseaza
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 11:30 de stefanp
Sunt mai off topic acum dar ma intereseaza..daca nu e bine sa antrenenezi de 2 ori pe saptamana aceasi grupa musculara,tipul de antrenament pull.push.legs..nu e bun pentru masa musculara? nu te intreb din rautate sau sa te contrazic..pur si simplu ma intereseaza cu un program de 4 zile\saptamana...cistigi mai multa forta si masa musculara decit cu pull,push,legs...de exemplucind vii la sala si te concentrezi pe 2 grupe de muschi...poti sa te antrenezi la intensitate maxima,dar cind stii ca trebuie sa faci un antrenament,,push,,in care trebuie sa lucrezi pieptul,umerii si tricepsul...parca nu iti mai vine sa tragi tare ca...nu prea ai cumdupa piept sa tragi tare pt umeri,e cam greu,dar sa faci si triceps dupa umeri,la intensitate maxima e ff greu.daca mai repeti de 2 ori pe saptamana,,chestia,, cu, pull ,push,legs in ideea ca o sa cresti mai repede(e o iluzie)e treaba ta...dar nu e binefoarte putine persoane...au rezultate antrenand 1grupa de 2ori pe saptamana
Editat de stefanp pe 10 nov 2014 11:30
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 nov 2014 15:04 de adi123
cu un program de 4 zile\saptamana...cistigi mai multa forta si masa musculara decit cu pull,push,legs...de exemplucind vii la sala si te concentrezi pe 2 grupe de muschi...poti sa te antrenezi la intensitate maxima,dar cind stii ca trebuie sa faci un antrenament,,push,,in care trebuie sa lucrezi pieptul,umerii si tricepsul...parca nu iti mai vine sa tragi tare ca...nu prea ai cumdupa piept sa tragi tare pt umeri,e cam greu,dar sa faci si triceps dupa umeri,la intensitate maxima e ff greu.daca mai repeti de 2 ori pe saptamana,,chestia,, cu, pull ,push,legs in ideea ca o sa cresti mai repede(e o iluzie)e treaba ta...dar nu e binefoarte putine persoane...au rezultate antrenand 1grupa de 2ori pe saptamana
exact din acest motiv nu s-a prins nici la mine antrenamentul push-pull-legs. cred ca e recomandat celor care pot merge doar 3 zile/sapt la sala, executand doar exercitiile de baza pt fiecare grupa.
pentru a obtine cat mai mult de la antrenament trebuie sa tratezi fiecare grupa in parte cat mai bine.
|
sus |
|
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 20:12 de poppyrazvi
Ok, multumesc mult. Raspunsul tau mi-a fost de ajutor!! "ajutoare" doar proteine , aminoacizi si un preworkout, dar toate sunt mediocre pt ca a fost prima mea luna de sala.
Imi puteti recomanda niste suplimente de calitate?
|
sus |
|
poppyrazvi
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 20:14 de poppyrazvi
Nuci cu Caju ....
Da, nuci cu caju. Explica daca tot vrei sa ma ajuti, de aia am scris aici. Daca tot asa ironic esti nu ma ajuti deloc.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 20:47 de basu
Da, nuci cu caju. Explica daca tot vrei sa ma ajuti, de aia am scris aici. Daca tot asa ironic esti nu ma ajuti deloc.
Daca mananci nuci cu caju seara habar nu ai ce faci. Nu am chef sa te ajut. Poate te ajuta altfel Gilu. Si nu ma bag in seama cu tine asa de drag. Eu trebuie sa intervin cumva atunci cand logica minima necesara lipseste si comentariile sunt aiurea. Asa cum sunt si ale tale. Ori poate crezi ca nu s-a mai discutat despre asa ceva. E parerea ta. Una foarte proasta.
Editat de basu pe 10 nov 2014 20:49
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 11 nov 2014 01:28 de Gilu
Imi puteti recomanda niste suplimente de calitate? http://www.megaproteine.ro/
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|