Pagina 1 din 1
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
Perle Sustinute
scris pe 30 oct 2014 22:21 de 12seven12
O sa va las mai joc discutia intre un "culturist de ocazie" si mine
El: de la proteinele ce le iei tu, nu faci muschi acumulezi doar apa ! eu natural ma pot lasa de sala ca raman la fel si peste doi ani, tu peste 6 luni esti terminat de la cacaturile ce le iei tu
Eu:Esti sigur de asta?
El: proteinele au in ele creatina, creatina retine apa !
Eu: Gainerele au creatina.Whey-urile nu au creatina.Daca ar avea,nu ai mai cumpara si separat
El: creatina are putine proteine iar proteinele putine cratina, ca sa te faca sa cumperi ambele produse
Editat de 12seven12 pe 30 oct 2014 22:21
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Perle Sustinute
scris pe 31 oct 2014 17:30 de Ciule
El: de la proteinele ce le iei tu, nu faci muschi acumulezi doar apa ! eu natural ma pot lasa de sala ca raman la fel si peste doi ani, tu peste 6 luni esti terminat de la cacaturile ce le iei tu
Eu: Gainerele au creatina.Whey-urile nu au creatina.Daca ar avea,nu ai mai cumpara si separat
El: creatina are putine proteine iar proteinele putine cratina, ca sa te faca sa cumperi ambele produse
Sau profesoara mea ,era o discutie in clasa despre suplimente si sala . Zice catre mine baiatu faci ceva sport ?
Da ,fac culturism de ceva timp
Zice iei proteine de alea ?
Bineinteles
Nu lua prostii de alea ,poti murii de la ele si plus de asta vei avea probleme cu ficatu si doar te umfla si nu ai forta.
Fuck Prea multa prostie in lumea asta ..
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 31 oct 2014 18:54 de 12seven12
Exista prea multa dezinformare.In acest sport am auzit cele mai multe perle din viata mea.
Mai erau niste baieti la sala si discutau despre cate proteine are orezul,ei spuneau ca am un jur de 20g /100g.Ma gandeam,ia uite ma ce prost sunt,si eu dadeam bani pe piept de pui.
Editat de 12seven12 pe 31 oct 2014 18:57
|
sus |
|
Adytzu088
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 31 oct 2014 19:08 de Adytzu088
Exista prea multa dezinformare.In acest sport am auzit cele mai multe perle din viata mea.
Mai erau niste baieti la sala si discutau despre cate proteine are orezul,ei spuneau ca am un jur de 20g /100g.Ma gandeam,ia uite ma ce prost sunt,si eu dadeam bani pe piept de pui.
Orezul parca nu avea mai mult de 8g de proteina la 100g ))))
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 31 oct 2014 19:13 de basu
Orezul parca nu avea mai mult de 8g de proteina la 100g ))))
Depinde de forma bobului ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 feb 2015 07:52 de basu
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 15:54 de HuangZ
Nu discutam despre un aport ridicat de proteine ci despre excesul de proteine. 2 gr pe kg corp nu ar trebui sa creeze probleme. Eu am avut rezultate si cu mai putin. Excesul de proteine asa cum spunea cineva , este chiar mai daunator decat cel de glucide. Amoniul este toxic pt creier si greu de detoxifiat de catre ficat. Pot fi probleme in timp iar ficatul sufera fara sa simti.
Sper ca nu deranjez ca intreb, excesul ar insemna cam 3 gr/kg de proteine animale?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 18 feb 2015 17:31 de basu
Sper ca nu deranjez ca intreb, excesul ar insemna cam 3 gr/kg de proteine animale?
Nu deranjezi deloc. Dupa parerea mea mult inseamna tot ce trece peste 2 gr. Asta daca dorim sa facem si sport si sa fim si sanatosi. Este parerea mea si dau voie fiecaruia sa faca cum crede.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 18 feb 2015 18:10 de HuangZ
Nu deranjezi deloc. Dupa parerea mea mult inseamna tot ce trece peste 2 gr. Asta daca dorim sa facem si sport si sa fim si sanatosi. Este parerea mea si dau voie fiecaruia sa faca cum crede.
Am inteles, nici nu am depasit vreodata 2 gr poate cu 0,1-0,2 ceea ce nu este foarte mult, o sa limitez consumul la 2 gr/kg in continuare.Sa inteleg ca proteinele vegetale nu trebuiesc si ele limitate la un numar/kg nu?
Multumesc pentru raspuns.
Editat de HuangZ pe 18 feb 2015 18:10
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 16 sep 2015 23:36 de adagioanonim
))) Mda,din cate stiam eu acumulezi apa doar de la creatina sau steroizi cat despre masa musculara dupa ce te lasi de sala...oricum se pierde indiferent ca iei ceva sau nu,asa ca baga cat inca tragi.Ai facut si tu o greseala,gainer-ele au carbohidrati in plus fata de un whey,nu creatina.Unele produse slabe au si creatina in compozitie,dar putina,in jur de 1 gram la portie.Gen rapid mass sau alte produse de la redis sau nutritech )))
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|