Pagina 1 din 1
art1stu
Senior member 91 mesaje
|
curiozitatea mea
scris pe 11 feb 2013 12:56 de art1stu
Cine ar castiga la skandenberg dintre Oncescu si un culturist, celebru..?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: curiozitatea mea
scris pe 11 feb 2013 13:00 de adi123
sunt 2 sporturi diferite. pentru skandeberg exista un antrenament special. este irelevanta aceasta comparatie.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 13:05 de basu
Vedeti ? Din cauza asta exista si aceasta sectiune.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 15:07 de Gilu
Vedeti ? Din cauza asta exista si aceasta sectiune. +1
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
winuleTz
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 23 apr 2013 22:46 de winuleTz
sunt 2 sporturi diferite. pentru skandeberg exista un antrenament special. este irelevanta aceasta comparatie.
poate omu se refera , daca techica de skandenberg poate "dobora" acel "mutant"
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 23 apr 2013 23:41 de ssergiu
skanderbergu are mai degraba legatura cu powerliftingu decat cu culturismul...
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 01:03 de raduroberti
Chuck Norris
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 apr 2013 10:43 de basu
Minodora .
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 11:21 de Cristi7
Cica la skandenberg trebuie sa ai mai multa vana in tine pe langa forta,ca sa castigi. Nu inteleg de ce forta se masoara la skandenberg,ca nu e chiar corect..
Editat de Cristi7 pe 24 apr 2013 11:21
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 12:40 de adi123
Cica la skandenberg trebuie sa ai mai multa vana in tine pe langa forta,ca sa castigi. Nu inteleg de ce forta se masoara la skandenberg,ca nu e chiar corect..
normal ca daca nu ai "vana" in tine nu ai ce cauta la skandenberg. eu sunt praf la acest capitol, sunt lesinat ) asta e din cauza subnutritiei din copilarie. sunt constient de acest lucru si de asta nici nu raspund la provocari. fiecare trebuie sa fie constient de posibilitatile proprii pentru a nu risca accidentari.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 apr 2013 20:00 de basu
normal ca daca nu ai "vana" in tine nu ai ce cauta la skandenberg. eu sunt praf la acest capitol, sunt lesinat ) asta e din cauza subnutritiei din copilarie. sunt constient de acest lucru si de asta nici nu raspund la provocari. fiecare trebuie sa fie constient de posibilitatile proprii pentru a nu risca accidentari.
Mereu trebuie sa fim constienti. O gresala din asta se regreta multa vreme. Eu si acum regret tampeniile legate de acest skandemberg din perioada liceului.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 01:48 de vlcosmin
Sunt N tipuri de forta ( forta statica - izometrica - , forta dinamica, forta in regim de rezistenta, etc. ) + forta pe anumite miscari, etc.
Depinde ce forta vrei sa compari... un powerlifter nu o sa arunce niciodata ciocanul ca un profesionist, dar nici celalt nu o sa faca genuflexiuni cu sute de kg... sporturi diferite => forte diferite
|
sus |
|
andreibz
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 24 oct 2014 21:45 de andreibz
raspund cam tarziu la subiectul asta, dar daca te uiti pe net o sa gasesti filmete cand oncescu face skandenberg cu 100 300 500 persoane printre care a fost si un campion la culturism, si totodata campion si la darts, nu imi amintesc numele lui, dar baiatu era pachet de muschi, repet,campion la culturism, si nu a putut sa ii clinteasca mana lui oncescu.
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 24 oct 2014 21:55 de XyZz
raspund cam tarziu la subiectul asta, dar daca te uiti pe net o sa gasesti filmete cand oncescu face skandenberg cu 100 300 500 persoane printre care a fost si un campion la culturism, si totodata campion si la darts, nu imi amintesc numele lui, dar baiatu era pachet de muschi, repet,campion la culturism, si nu a putut sa ii clinteasca mana lui oncescu.
Daniel Racoveanu
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|