Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Suplimente NATURALPLUS
scris pe 6 mai 2014 19:56 de basu
Nu fac nici o antireclama sa stii ... eu inainte luam de la natural suplimente , dar am vazut ca dadeam banii degeaba , ca luam suplimente care se inacreau si faceau multa spuma si nu se dizolva bine, plus ca aveau si un gust naspa ..
Eu personal nu stiu ce inseamna - se inacreau. Le lasi pe masa la soare de dimineata pana seara ? Aceste produse se consuma dupa cate stiu si eu imediat dupa preparare. Spuma ? Este o chestie relativa care tine numai de gust. Solubilitate ? La unele dintre ele am observat si eu probleme dar am observat asa ceva si la alte firme cica mai titrate. Daca nu ai avut crestere cu ele ... mi se pare cel mai putin relevant dintre toate motivele invocate de tine pt ca este cel mai relativ , fiind depinzator si de multe alte lucruri. Prin urmare vreau sa mai mentionez inca o data si pt tine si pt altii cu astfel de idei, ca este vorba despre o parere personala.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 00:24 de Gilu
Nu fac nici o antireclama sa stii ... eu inainte luam de la natural suplimente , dar am vazut ca dadeam banii degeaba , ca luam suplimente care se inacreau si faceau multa spuma si nu se dizolva bine, plus ca aveau si un gust naspa .. Ok, atunci data viitoare exprima-te in asa fel incat sa se inteleaga ca esti doar un consumator nemultumit si atat.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
StefanL
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 14:37 de StefanL
Salut, as avea nevoie de parerea voastra (de preferat ar fi sa imi raspunda daca doresc cei care au experienta in domeniu si stiu despre ce vorbesc) . As dori sa iau un supliment, problema e ca am un buget cam mic.. si ma gandesc sa iau ceva ce as putea sa mi-l permit lunar, acum ce am vazut mai ieftin (nu stiu cat de bun) este la Pro Nutrition si Natural plus (ce mi-a recomandat cineva de la sala) si mi-as putea permite ceva la 3-4 kg - 100-110lei. Ce imi recomandati? Mentionez ca sunt ectomorf, 70 kg, 185 cm, am 2 poze puse la profil cu mine. Multumesc Anticipat.
Edit: Pentru masa musculara.
Editat de StefanL pe 8 mai 2014 14:38
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 9 mai 2014 10:18 de cristib
Salut, as avea nevoie de parerea voastra (de preferat ar fi sa imi raspunda daca doresc cei care au experienta in domeniu si stiu despre ce vorbesc) . As dori sa iau un supliment, problema e ca am un buget cam mic.. si ma gandesc sa iau ceva ce as putea sa mi-l permit lunar, acum ce am vazut mai ieftin (nu stiu cat de bun) este la Pro Nutrition si Natural plus (ce mi-a recomandat cineva de la sala) si mi-as putea permite ceva la 3-4 kg - 100-110lei. Ce imi recomandati? Mentionez ca sunt ectomorf, 70 kg, 185 cm, am 2 poze puse la profil cu mine. Multumesc Anticipat.
Edit: Pentru masa musculara.
un whey pro la 1,5. kg + un carboplus la 2 kg s-ar incadra in bugetul tau
|
sus |
|
StefanL
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 9 mai 2014 16:19 de StefanL
un whey pro la 1,5. kg + un carboplus la 2 kg s-ar incadra in bugetul tau
de la PN sau NP? Merci
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 9 mai 2014 16:55 de cristib
de la PN sau NP? Merci
Natural plus ...
|
sus |
|
AlexxT
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 25 mai 2014 12:49 de AlexxT
Ce parere aveti despre noul Max Protein de la NP ? 40 de lei 600 g . si are 96% proteina . A incercat cineva ?
Editat de AlexxT pe 25 mai 2014 12:49
|
sus |
|
Gogu1234
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 25 mai 2014 13:05 de Gogu1234
Ce parere aveti despre noul Max Protein de la NP ? 40 de lei 600 g . si are 96% proteina . A incercat cineva ?
Cel mai probabil e in mare parte proteina din soia si foarte putina proteina din zer.
|
sus |
|
AlexxT
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 25 mai 2014 22:56 de AlexxT
Cel mai probabil e in mare parte proteina din soia si foarte putina proteina din zer.
La asta ma gandeam si eu . Si este si precizat faptul ca are proteina din zer si soia .
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 23 iul 2014 21:45 de junior24
La asta ma gandeam si eu . Si este si precizat faptul ca are proteina din zer si soia .
Milk & Egg e forte bun , mereu mi-a placut . de la Natural plus .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 24 iul 2014 00:15 de s1d0x
Ce parere aveti de combinarea suplimentelor
Whey Pro + Power Creatine Mass - dupa antrenament ?
|
sus |
|
Tlk
Junior member 25 mesaje
|
Milk&Eggs
scris pe 24 aug 2014 03:48 de Tlk
Salut baieti vreau si eu o parere. Ce zice.ti de Milk&Eggs de la natural plus combinat cu niste carbohidrati avand in vedere ca antrenamentul meu este bazat pe acumularea mesei musculare. Astept parerea voastra sau un alt exemplu din partea voastra.
|
sus |
|
Ady1
Newbie 8 mesaje
|
Re: Milk&Eggs
scris pe 27 aug 2014 12:08 de Ady1
Salut,mai bine iti iei de la redis o cutie de 5kg Mas Forte Creatin R + 5 kg de Ideal Protein + 5 kg Energocarbo si un ciclu de robolan50 si in 3 luni daca ai si un antrenament bun o alimentatie bogata in proteine o sa ai rezultate vizibile,aceste suplimente le recomand pentru ectomorfi.Bafta
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 27 aug 2014 15:43 de stefanp
Reclama ieftina si mai spera ca in trei luni are rezultate, in trei luni, 1-1.5 kg de muschi pur este o realizare.
Cu astfel de produse: "ce transforma grasimea in muschi", multi necunoscatori(toti incepatori in ale culturismului) cad prada minciunilor si pierd banii aiurea. din pacate exista multe,,persoane,,care nu fac diferenta dintre un ,,supliment,, si un steroid....dar nici nu se informeaza(cumpara orice,si se asteapta si la muschi uriasi peste noapte)si exista si acei,,guru,,ai steroizilor(asa se cred ei)care profita de,,naivitatea,, unora,si fac bani frumosi pe spatele...incepatorilor sau a neinformatilor
Editat de stefanp pe 27 aug 2014 15:43
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
voicu2000
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 13 oct 2014 15:15 de voicu2000
Mie mi se pare foarte ok iar am folosit 6 luni.sincer foarte mulțumit!
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 13 oct 2014 15:45 de Ciule
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
voicu2000
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 15 oct 2014 17:43 de voicu2000
Scuze off-topic
Voicule esti sponsorizat de natural plus?
Da si folosesc doar aceste produse si le recomanda cu incredere credema!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 15 oct 2014 18:26 de basu
Da si folosesc doar aceste produse si le recomanda cu incredere credema!
Am inteles toate aceste lucruri , dar pe viitor as vrea ca postarile tale sa imbrace forma unor recomandari si nu forma unei reclame la anumite produse. Sau marci.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 oct 2014 00:58 de Gilu
voicu2000, avem niste reguli pe aici cu privire la reclame, in absolut toate formele ei, inclusiv mascate, cei care ti-ai spus sa intri aici au omis sa-ti spuna asta, dar ti-o spun eu.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
dragosdumy
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 12 dec 2014 21:29 de dragosdumy
Parere despre Carbo Plus de la NaturalPlus si Jumbo Mass de la Nutritech? Care este mai buna ca si calitate?
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 14 apr 2015 19:12 de change_name
Eu am folosit JumboMass de la nutritech - este foarte bun la gust si pentru antrenament este destul de bun - despre Carbo plus nu stiu ce sa zic - dupa denumirea numelui este pe baza de carbohidratii multi , si este bun pentru incepatorii
I`m the best ...
|
sus |
|
KlitschkO_KO
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 14 iun 2015 10:09 de KlitschkO_KO
Salut, mie mi au ramas de lafratimiu 4kg de Matrix protein,el are intoleranta la nu stiu ce...matrix sunt di 3sau4 matrici d proteina...le am gasit prin casa acum..mai au 2luni garantie..expira i 26aug...mi am facut 2portii...una ieri..intradevar face spuma,dar se dizolva daca lasi fara capac shakeru..gustu e acceptabil,de cream&cookies...vreau sa vad daca imi fac rau la stomac si apoi vin cu un raspuns aici..sunt cam sensibil cu stomacu de fel.Oricum cand o persoana spune ca nu i place o proteina o spune din cauza gustului, am vb cu un vanzator...si asa si cred ca este..dupa un shaker cum iti poti da seama daca e buna sau nu!? Eu tind sa cred ca toate prot sunt lafel! Pt ca am citit ajuta cu un procent f mic sportivu...parerea mea.
|
sus |
|
pippo
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 8 mar 2016 14:35 de pippo
Un supliment alimentar care sa dea un nivel sporit de energie stie careva?
|
sus |
|
AiRdr0p
Senior member 148 mesaje
|
scris pe 10 mar 2016 18:40 de AiRdr0p
Un supliment alimentar care sa dea un nivel sporit de energie stie careva?
Te referi la un pre workout sau la ce?
|
sus |
|
dedulea
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 4 aug 2016 13:00 de dedulea
Produse pentru cresterea energiei sunt majoritatea celor existente pe piata. Depinde ce mai vrei pe langa (forta, rezistenta...). Fiecare produs actioneaza diferit pe fiecare dintre noi.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|