Pagina 1 din 1
Danielpopesc
Newbie 3 mesaje
|
nu-mi suporta corpul proteinele
scris pe 5 iul 2014 19:16 de Danielpopesc
Salut,
Sunt incepator si vrea sa va cer un ajutor , cu ce sa inlocuiesc proteinele ( gen Milk & egg, etc...) pentru ca simt ca nu mi le suporta corpul si nu imi plac la gust ( nici cu suc nici cu apa iar laptele e adevarata problema nu il pot bea, cred ca e intoleranta la el) si as dorii sa le inlocuiesc, dar pastile nu exista... deci ce ma fac?
Multumesc!
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: nu-mi suporta corpul proteinele
scris pe 5 iul 2014 19:39 de Ciule
Salut,
Sunt incepator si vrea sa va cer un ajutor , cu ce sa inlocuiesc proteinele ( gen Milk & egg, etc...) pentru ca simt ca nu mi le suporta corpul si nu imi plac la gust ( nici cu suc nici cu apa iar laptele e adevarata problema nu il pot bea, cred ca e intoleranta la el) si as dorii sa le inlocuiesc, dar pastile nu exista... deci ce ma fac?
Multumesc!
Ai o intoleranta la lactoza probabil.
Inlocuieste suplimentele cu proteine , cu o alimentatie adecvata a acestui sport.
Ca supliment poti lua vitamine si minerale in special vara.
Sunt si pastile dar odata fa ce ti-am zis mai in sus .
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 20:16 de basu
Salut,
Multumesc!
Faptul ca nu iti plac la gust nu ne priveste. As dori sa stiu ce intelegi prin nu mi le suporta corpul. Care este motivul pt care nu poti bea lapte ? Invatati o data sa va exprimati ca nu o sa stam sa ghicim ce dracului vreti sa spuneti.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Danielpopesc
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 20:56 de Danielpopesc
Am incercat sa le beau fortat, si proteinele si laptele, dupa ce beau vomit, multumesc pentru raspunsuri!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 iul 2014 21:10 de basu
Am incercat sa le beau fortat, si proteinele si laptele, dupa ce beau vomit, multumesc pentru raspunsuri!
Acest lucru nu are nici o legatura cu intoleranta la lactoza. Este o problema psihica si este o problema de autocontrol si autoeducatie. Se numeste anxietate si se trateaza. E posibil ca mai tarziu sa fie probleme si mai mari. Aceste boli avanseaza. Momentan mananca doar ce iti prieste. Dar lucrul pe care vreau sa ti-l spun este acela ca nu este o atitudine prea ok pt un culturist. Ori suntem barbati ori ce dracului suntem ? Nu putem bea un pahar cu lapte ca ne este rau ca la gravide ? Daca ne uitam intr-un abdomen deschis atunci ce mai facem ?
|
sus |
|
Danielpopesc
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 5 iul 2014 21:49 de Danielpopesc
Am gandit si eu ca ar fi ceva psihic, am incercat sa ma fortez sa beau cam 1 saptamana 2... acelasi rezultat
Oricum ms...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 iul 2014 07:31 de basu
Am gandit si eu ca ar fi ceva psihic, am incercat sa ma fortez sa beau cam 1 saptamana 2... acelasi rezultat
Oricum ms...
Este necesara psihoterapia.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 6 iul 2014 08:36 de AndreiPopovici87
Ori suntem barbati ori ce dracului suntem ? Nu putem bea un pahar cu lapte ca ne este rau ca la gravide ? Daca ne uitam intr-un abdomen deschis atunci ce mai facem ?
Lesinam numai cand ne gandim, nu mai apucam sa ne uitam
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 6 iul 2014 15:28 de adi123
si eu la inceput mancam fortat, uneori mi se facea rau si vomitam, dar dupa o perioada au inceput sa imi placa acele mancaruri iar acum nu mai am probleme.
motivatia pe care o ai in legatura cu sala ar trebui sa fie mai puternica decat senzatia venita de la creier despre unele alimente.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
cipix123
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 12 iul 2014 14:10 de cipix123
Am si eu o problema ,am achizitionat un Whey gold ,si am folosit jumate din el la inceput a fost tot Ok,Dupa nu lam mai luat un timp ,Si acum cand il iau nul pot suporta,are un miros Ciudat,Nu a expirat ,lam pastrat la loc sigur? care ar fi solutia
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iul 2014 14:37 de basu
Am si eu o problema ,am achizitionat un Whey gold ,si am folosit jumate din el la inceput a fost tot Ok,Dupa nu lam mai luat un timp ,Si acum cand il iau nul pot suporta,are un miros Ciudat,Nu a expirat ,lam pastrat la loc sigur? care ar fi solutia
Stai putin ; ne intrebi pe noi daca l-ai pastrat la loc sigur ?
|
sus |
|
georgeflorin
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 00:06 de georgeflorin
Acest lucru nu are nici o legatura cu intoleranta la lactoza. Este o problema psihica si este o problema de autocontrol si autoeducatie. Se numeste anxietate si se trateaza. E posibil ca mai tarziu sa fie probleme si mai mari. Aceste boli avanseaza. Momentan mananca doar ce iti prieste. Dar lucrul pe care vreau sa ti-l spun este acela ca nu este o atitudine prea ok pt un culturist. Ori suntem barbati ori ce dracului suntem ? Nu putem bea un pahar cu lapte ca ne este rau ca la gravide ? Daca ne uitam intr-un abdomen deschis atunci ce mai facem ?
anxietate ?!?!?! asta de unde pina unde ?!?!? si mie imi vine sa vomit cand aut de suplimente nutritive de la redis si pronutriton au un gust oribil.
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 07:36 de Alvaro95
anxietate ?!?!?! asta de unde pina unde ?!?!? si mie imi vine sa vomit cand aut de suplimente nutritive de la redis si pronutriton au un gust oribil.
Daca tot te gandesti ce gust au normal ca ti se face greata. Si nici nu au asa gust gretos dar vad ca mai nou toata lumea se gandeste la gust cand isi cumpara concentrate nu la alte lucruri mult mai importante. Esti barbat, bea shake-ul ala si lasa gustul.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 aug 2014 08:25 de basu
Prietene vorbesti prostii si faci analogii tampite. Inainte sa ma corectezi pe mine citeste ce s-a scris in aceste postari si pe urma da-ti cu parerea, daca te pricepi atat de bine la anxietatea fobica.
|
sus |
|
georgeflorin
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 22:12 de georgeflorin
Prietene vorbesti prostii si faci analogii tampite. Inainte sa ma corectezi pe mine citeste ce s-a scris in aceste postari si pe urma da-ti cu parerea, daca te pricepi atat de bine la anxietatea fobica.
Basule nu stiu de unde ai scoso pe asta cu anxietatea ?!?!? Si eu vomit proteinele astea ieftine , nu stiu are o fi cauza , dar nu cred ca are legatura cu anxietatea ....or intra corpul in panica cand aude de proteine din astea ieftine , cand aude de ceva supliment de firma nu mai intra.
|
sus |
|
georgeflorin
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 22:15 de georgeflorin
Daca tot te gandesti ce gust au normal ca ti se face greata. Si nici nu au asa gust gretos dar vad ca mai nou toata lumea se gandeste la gust cand isi cumpara concentrate nu la alte lucruri mult mai importante. Esti barbat, bea shake-ul ala si lasa gustul.
Pai asta tine de barbatie? inchid ochi si il dau pina la fund ....si dupa catevasecunde l-am dat afara. (valabil numai la suplimentele romanesti)
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 23:07 de Alvaro95
Pai asta tine de barbatie? inchid ochi si il dau pina la fund ....si dupa catevasecunde l-am dat afara. (valabil numai la suplimentele romanesti)
Pana acum am incercat o mare parte din concentratele proteice care se gasesc si aproape toate romanesti le-am incercat si nu am patit nimic. E de la tine asta, nu de la concentrate.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 23:33 de adi123
eu am probleme mari cu unele mancaruri, in special de la grasimi dar de la concentratele proteice nu am avut niciodata nimic, mi s-au parut chiar bune la gust. problema e la tine in cazul asta
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
georgeflorin
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 10 aug 2014 23:40 de georgeflorin
Pana acum am incercat o mare parte din concentratele proteice care se gasesc si aproape toate romanesti le-am incercat si nu am patit nimic. E de la tine asta, nu de la concentrate.
Eu am luat suplimente acum 12 ani de la Waider cand aveam bani ca atunci astea erau waider , universal si cele mai multe de la redis , era nutrifort , mass r , atat de rele erau de parca iti faceai o cana de lapte cu tarate pentru animale , si ma gandesc daca de atata timp luate fortat nu mi-a afectat ficatul , ca ceva luat fortat garantez ca nu ii face bine organismului , acum daca tu nu ai nimic de la el ......sunt oameni si oameni , partenerul de atunci cu care faceam antrenament pur si simplu le savura , lua cate doua porti odata , imi venea greata numai cand il vedem . In schimb cele de la waider le savuram si eu si nu aveam absolut nici o problema sa le iau , problema era atunci ca erau foarte scumpe si astea le luam asa la sarbatori cand primeam si eu bani de la parinti ai multi , creatina monohidrate era atat de scumpa de 200 de g puneam bani cate doua persoane sa o cumparam , acum vad ca aproape ii pe gratis , nu stiu cum dracu vand astia de la pro nutrition la pretu asta stiind ca 5g de creatina le scoatedin 1 kg de carne , deci ceva nu ii in regula.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 11 aug 2014 00:04 de Gilu
imi venea greata numai cand il vedem .
La tine e problema nu la suplimente.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
asdfgh
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 28 aug 2014 09:29 de asdfgh
Eu sunt singurul care a incercat si redis si pro nutrition si i-au placut la gust toate?) nici nu mai zic ca am luat o vreme proteine din zer cu dextroza dupa sala si am cresxut destul de mult in 3 luni (am pus si grasime destula) de ma intreba lumea daca am luat stero(recunosc, lumea care habar nu avea de definire )
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 aug 2014 21:58 de basu
Eu sunt singurul care a incercat si redis si pro nutrition si i-au placut la gust toate?) nici nu mai zic ca am luat o vreme proteine din zer cu dextroza dupa sala si am cresxut destul de mult in 3 luni (am pus si grasime destula) de ma intreba lumea daca am luat stero(recunosc, lumea care habar nu avea de definire )
Nu esti singurul.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|