Pagina 1 din 1
CR
Senior member 54 mesaje
|
Jurnal CR.
scris pe 15 iul 2014 17:55 de CR
Salut. Am 17 ani,56 kg si 172 cm. Am facut sala 4 luni acum un aprox 1 an dar cu pauze, si m-am reapucat de 2 luni.
Sunt ectomorf extrem..si am urmatoarea alimentatie:
Dimineata 1 shake cu 0,5 L lapte,2 cupe Gain fast+ou+banana+musli.
Dupa asta mananc sendvis cu snitel sau piept de pui apoi plec la sala.
Dupa sala beau un shake cu 2 cupe de gain fast, apoi mananc piept de pui+salata(si in general produse din carne).
Mai tarziu mananc 2 banane si 1(chiar 2) batoane proteice WHEY bar. Seara mananc in general ce am mancat la pranz(piept de pui,gratar,) insa ceva mai putin.
Inainte de culcare beau 0,4 L lapte cu fulgi de porumb si ciocolata.
Programul meu actual(desi nu l-am fixat foarte bine inca) este urmatorul
Luni-Piept+Trapez
Marti-Spate+Umeri
Joi-Brate
Vineri-Picioare+Abdomen+Lombari
Inainte de antrenament fac 5-10 minute incalzire, iar antrenamentul consta in 3-4 serii a cate 6-10 repetari cu greutatea maxima cu care pot face respectivele exercitii.
De dormit ma culc in general pe la 12-1 si ma trezesc la 10(Acum in vacanta), asa ca dorm cam 9 ore.
Scopul meu este sa fac sala toata viata, insa acum as vrea pentru inceput sa ajung macar la 65 kg si 1,74, iar mai tarziu sa ma mentin. Vreau sa ajung medic si sa indrum si alte persoane sa faca sport pentru a avea o viata cat mai sanatoasa.
Astept pareri/sfaturi/critici(nu ma supar, sunt dispus sa ascult deoarece nici eu nu stiu toata teoria, chiar daca m-am documentat.)
Multumesc si revin cu poze.
Editat de CR pe 15 iul 2014 17:58
|
sus |
|
anonim96
Senior member 73 mesaje
|
Re: Jurnal CR.
scris pe 15 iul 2014 19:00 de anonim96
Salut. Am 17 ani,56 kg si 172 cm. Am facut sala 4 luni acum un aprox 1 an dar cu pauze, si m-am reapucat de 2 luni.
Sunt ectomorf extrem..si am urmatoarea alimentatie:
Dimineata 1 shake cu 0,5 L lapte,2 cupe Gain fast+ou+banana+musli.
Dupa asta mananc sendvis cu snitel sau piept de pui apoi plec la sala.
Dupa sala beau un shake cu 2 cupe de gain fast, apoi mananc piept de pui+salata(si in general produse din carne).
Mai tarziu mananc 2 banane si 1(chiar 2) batoane proteice WHEY bar. Seara mananc in general ce am mancat la pranz(piept de pui,gratar,) insa ceva mai putin.
Inainte de culcare beau 0,4 L lapte cu fulgi de porumb si ciocolata.
Programul meu actual(desi nu l-am fixat foarte bine inca) este urmatorul
Luni-Piept+Trapez
Marti-Spate+Umeri
Joi-Brate
Inainte de antrenament fac 5-10 minute incalzire, iar antrenamentul consta in 3-4 serii a cate 6-10 repetari cu greutatea maxima cu care pot face respectivele exercitii.
De dormit ma culc in general pe la 12-1 si ma trezesc la 10(Acum in vacanta), asa ca dorm cam 9 ore.
Scopul meu este sa fac sala toata viata, insa acum as vrea pentru inceput sa ajung macar la 65 kg si 1,74, iar mai tarziu sa ma mentin. Vreau sa ajung medic si sa indrum si alte persoane sa faca sport pentru a avea o viata cat mai sanatoasa.
Astept pareri/sfaturi/critici(nu ma supar, sunt dispus sa ascult deoarece nici eu nu stiu toata teoria, chiar daca m-am documentat.)
Multumesc si revin cu poze.
Salut
Ce vrea sa insemne la tine ''produse din carne'' cumva salam etc? Si de ce consumi acea ciocolata inainte de culcare
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 15 iul 2014 22:45 de CR
Salut
Ce vrea sa insemne la tine ''produse din carne'' cumva salam etc? Si de ce consumi acea ciocolata inainte de culcare
Produse din carne la pranz adica piept de pui,gratar,mici,aripioare de pui,carne de vita,etc.
SI DA,recunosc, mai mananc sunca sau salam cateodata dimineata. Dulciuri nu prea, o inghetata la 2 zile.
Ciocolata o pun pentru ca fulgii de porumb nu au gust f bun cu lapte. Si nu pun ciocolata intreaga, e doar chocapic.
Editat de CR pe 15 iul 2014 22:46
|
sus |
|
anonim96
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 15 iul 2014 22:51 de anonim96
SI DA,recunosc, mai mananc sunca sau salam cateodata dimineata.
ok,eu am crezut ca inlocui carnea de vita,pui cu salam etc si de asta am intrebat iar ca mananci cateodata dimineata creca nu iti da nimeni in cap
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 15 iul 2014 23:32 de CR
Luni-Piept+Trapez
Marti-Spate+Umeri
Joi-Brate
SAU
Luni-Piept+Biceps
Marti-Picioare+Abdomen+Lombari
Joi-Spate+trapez
Vineri-Umeri-triceps
|
sus |
|
anonim96
Senior member 73 mesaje
|
scris pe 15 iul 2014 23:47 de anonim96
Luni-Piept+Trapez
Marti-Spate+Umeri
Joi-Brate
SAU
Luni-Piept+Biceps
Joi-Spate+trapez
Vineri-Umeri-triceps
Eu as tinde mai mult pe al 2 dar conteaza sa schimbi exercitiile, modul de executie si greutatile
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 iul 2014 01:18 de Gilu
Luni-Piept+Trapez
Marti-Spate+Umeri
Joi-Brate
SAU
Luni-Piept+Biceps
Joi-Spate+trapez
Vineri-Umeri-triceps Nici unul.
Iti sugerez sa incepi saptamana cu bratele.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 16 iul 2014 12:27 de CR
Nici unul.
Luni-Biceps+Triceps
Marti-Picioare+Lombari+Abdomen
Joi-Spate+Trapez
Vineri-Piept+Umeri
Merge asa?
Pareri despre alimentatie?
Editat de CR pe 16 iul 2014 13:05
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 iul 2014 15:21 de Gilu
Luni-Biceps+Triceps
Marti-Picioare+Lombari+Abdomen
Joi-Spate+Trapez
Vineri-Piept+Umeri
Merge asa?
Pareri despre alimentatie? E bun.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 18 iul 2014 01:08 de s1d0x
Nici unul.
De ce sa incepe saptamana cu bratele ?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 18 iul 2014 01:12 de marius0
De ce sa incepe saptamana cu bratele ?
Ce ti se pare anormal ?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 18 iul 2014 01:22 de Gilu
De ce sa incepe saptamana cu bratele ? Cu siguranta nu ca sa pui accent pe brate.
Raspunsul este in aranjarea grupelor.
Daca-l poti vedea...
Intrati aici=>
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 25 iul 2014 19:32 de CR
Am fost foarte ocupat zilele astea si nu am avut timp de sala si nici sa mai postez, insa acum imi fac curaj sa revin cu o intrebare.
Am hotarat sa lucrez bratele in superserii astfel:
Triceps: Flotari paralele/Impins cu bara apoi imediat scripete cu funia.(4 serii/10 repetari)
Flexii cu bara la frunte apoi imediat acel exercitiu cand stai cu spatele la scripete aplecat si impingi cu mainile deasupra capului in fata(4 serii/10 repetari)
Dupa asta fac biceps tot in superserii,astfel:
Flexii cu gantere in picioare, apoi imediat flexii cu gantere pe banca inclinata(4 serii/10 rep)
Dupa asta fac Flexii la cu bara Z la banca, si imediat flexii cu scripetele(4 serii/10 rep)
Pareri? Ar trebui sa lucrez exercitii normale in continuare sau merge sa fac si asa?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 iul 2014 20:07 de basu
Am fost foarte ocupat zilele astea si nu am avut timp de sala si nici sa mai postez, insa acum imi fac curaj sa revin cu o intrebare.
Am hotarat sa lucrez bratele in superserii astfel:
Triceps: Flotari paralele/Impins cu bara apoi imediat scripete cu funia.(4 serii/10 repetari)
Flexii cu bara la frunte apoi imediat acel exercitiu cand stai cu spatele la scripete aplecat si impingi cu mainile deasupra capului in fata(4 serii/10 repetari)
Dupa asta fac biceps tot in superserii,astfel:
Flexii cu gantere in picioare, apoi imediat flexii cu gantere pe banca inclinata(4 serii/10 rep)
Dupa asta fac Flexii la cu bara Z la banca, si imediat flexii cu scripetele(4 serii/10 rep)
Pareri? Ar trebui sa lucrez exercitii normale in continuare sau merge sa fac si asa?
Ce inseamna exercitii normale si care sunt exercitiile anormale sau nenormale ?
Te complici inutil si te apuci de tehnici de antrenament nepotrivite pt tine.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 25 iul 2014 20:53 de CR
Ce inseamna exercitii normale si care sunt exercitiile anormale sau nenormale ?
Te complici inutil si te apuci de tehnici de antrenament nepotrivite pt tine.
Scuze, n-am mentionat. Exercitii normale sunt cele in care lucrez 3-4 exercitii la o grupa, fara sa le utilizez in superserii.
Pana acum faceam la triceps flotari la paralele,impins cu bara, flexii cu bara la frunte si scripete. La biceps fac flexii cu bara z in picioare, flexii cu bara z la banca, flexii cu gantera si ciocane.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 25 iul 2014 21:14 de marius0
Scuze, n-am mentionat. Exercitii normale sunt cele in care lucrez 3-4 exercitii la o grupa, fara sa le utilizez in superserii.
Pana acum faceam la triceps flotari la paralele,impins cu bara, flexii cu bara la frunte si scripete. La biceps fac flexii cu bara z in picioare, flexii cu bara z la banca, flexii cu gantera si ciocane.
Nu exista normale sau altfel. Superseriile reprezinta o tehnica de antrenament si nu cred ca ai tu nevoie de asa ceva acum.
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 25 iul 2014 22:14 de CR
Nu exista normale sau altfel. Superseriile reprezinta o tehnica de antrenament si nu cred ca ai tu nevoie de asa ceva acum.
Stiu ca nu exista, dar asa le zic eu :-??. Mersi de sfat oricum
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 25 iul 2014 22:27 de basu
Dar pana in momentul de fata cum te-ai antrenat ? Ce perioada de timp si cu ce rezultate ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
CR
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 30 iul 2014 20:53 de CR
Dar pana in momentul de fata cum te-ai antrenat ? Ce perioada de timp si cu ce rezultate ?
Am facut inainte sala cateva luni dar am luat pauza, deci nu calculez.. Acum fac de 2-3 luni. Rezultatele nu sunt foarte semnificative, am pus f putina masa.(am abia 30 in brat), insa las acest lucru pe faptul ca faceam sala in alta parte unde ma duceam singur si aveam un antrenament lung(luam pauze mari si nu faceam toate ex corect) si aveam o alimentatie proasta. Acum mananc mai bine si usor usor se vad schimbari. Exercitiile banuiesc ca sunt la fel cu ale oricarui om care face sala. Biceps:ciocane,bara z in picioare si la banca, gantere la declinat, triceps:flotari la paralele,flexii cu bara la frunte,scripete(difera pozitia),spate:raman,helcometru fata si spate, tractiuni,picioareresa,flexii,extensii, aparat pt gambe si piept impins la drept, impins la inclinat, fluturari cu gantera sau mai bag impins cu ganterele. Umerii sincer sa fiu i-am lucrat f putin ,iar trapezul mai deloc.
|
sus |
|
Alvaro95
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 30 iul 2014 21:10 de Alvaro95
Incearca sa faci si indreptari si genuflexiuni cu bara. Ajuta la masivitatea generala a corpului.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|