Am cautat pe forum pe aici dar nu am gasit mare lucru despre beta-alanina. Vreau sa stiu si eu cine a folosit, cate grame se ia si momentul. Pe cutie scrie 1.5gr x 4 ori pe zi. Am citit la C. Margarit si zicea ca de la 2 grame deja il pompa si se simtea si la nivelul pielii. Off top, am comandat de data aceasta de la Myprotein direct de pe site, proteine la 5kg, beta-alanina, glutamina si omega3. Pret excelent, livrare in 6 zile acasa. Have nice day !
Eu am folosit si folosesc si acum beta-alinina de la ei. La inceput nu am obs diferenta, dar am simtit atunci cand m`am oprit din al lua. Face cam exact ceea ce gasesti pe toate site-urile ce scriu despre beta-alinina si anume iti creste rezistenta si intarzie oboseala. E buna partea cu rezistenta pe la ultimele repetari din ultimul set, atunci simti o diferenta, sau cel putin eu am simtit. Personal iau intre 4-5 grame zilnic. Daca bine tin minte (verifica informatia ca sa nu spui ca te dezinformez) se iau portii mai mici pentru ca pe unii ii deranjeaza furnicaturile pe care le provoaca produsul atunci cand il consumi. Pe mine personal nu ma deranjeaza, consum dzr dintr-un sut. Ar fi o idee buna sa-l iei inainte de antrenament(parere personala, fara ceva stiintific in spatele ei) dar e ok daca-l iei si in oricare alta partea a zilei, precum creatina.