Panconelius
Newbie 9 mesaje
|
Jurnal Cristi
scris pe 25 mai 2014 17:26 de Panconelius
Salut , am inceput sa fac sala de fix 1 an.
Am 1.84cm si 83kg , 24 ani .
Frecventez sala o zi da , una nu , deci prin urmare am un program de genul :
Luni: Piept + abdomene
Miercuri: Biceps + Triceps
Vineri: Umeri + Spate + Trapez
Duminica: Picioare+ Gambe + abdomene
Iar in zilele libere mai vin 1 zi si fac 4050 minute de abdomene doar.
Exercitiile fac cate o serie de incalzire la fiecare grupa dupa care urmate de 3-4 serii a cate 10-13 repetari.
Alimentatia nu este ordonata tot timpul ... depinde de programul pe care il am si timpul liber care il am , insa masa de dimineata nu o ratez niciodata ideea este ca mananc minim de 3 ori pe zi si nu bag sucuri si alte prostii in mine .
In zilele cu antrenament iau inainte de antrenament 1 cupa de No-Xplode de la pronutriton cu 30 min inainte si dupa antrenament iau 2 cupe de proteina gfx8 si 1 masura de amino liquid power iar spre seara mai iau 2 cupe de proteina inainte de somn cu vreo ora cam .
In zilele fara antrenament iau decat Proteina cum ma trezesc dimineata imediat 2 cupe + 1 masura de amino liquid power si o banana in maxim 15-20 minute .... dupa care mananc in 60-70 minute .
Scopul meu este sa ajung la 90 de kg si sa fiu mai definit insa dupa fiecare antrenament cred ca in urma eliminarii apei din organism dau jos 1 kg aproape si consum apa in timpul antrenamentului.
As dori de saptamana viitoare sa incerc amino 12500 + dynamite pump + gfx8 de la pronutrition toate si as vrea o parere .. sau daca folositi ce sfat imi dati ... Multumesc frumos o zi buna
|