Pagina 1 2 din 2
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
Re: My Protein
scris pe 22 mai 2014 15:30 de Rolilas
mi'am luat si eu , bcaa , glutamina , creatina si proteine, destul de bune , dar bcaa are un gust ingrozitor
BCAA-ul nearomat are un gust foarte amar, asa e gustul lui indiferent de firma, nu ai ce sa-i faci . Eventual orienteaza-te spre produse aromate pe viitor. Am consumat si eu bcaa-ul lor, si e greu sa te obisnuiesti cu el, dar dupa o vreme nu aveam treaba.
Editat de Rolilas pe 22 mai 2014 15:31
|
sus |
|
winuleTz
Senior member 75 mesaje
|
scris pe 22 mai 2014 17:44 de winuleTz
Ce inseamna ''destul de bune'' ?
nu sunt nici ca produsele de top dar nici ca cele romanesti.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 mai 2014 18:11 de basu
nu sunt nici ca produsele de top dar nici ca cele romanesti. Esti de parere ca asta este un raspuns ? Eu nu ti-am cerut parerea despre ele, ti-am cerut un argument. Daca doresti sa-l dai evident ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Ahmad
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 17 oct 2014 23:09 de Ahmad
Meh,nu chiar,era o afacere impact whey proteine de pe site lor e 250 lei aici in ro e 330 lei (diferenta aproape 100 ron ) si acolo daca mai cumperi ceva te scoti si cu transport gratuit.
Eu cumpar de pe omerco. E 289lei. Toata lumea spun pareri bune despre ei.
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 6 ian 2015 10:13 de 12seven12
Am si eu o intrebare pentru cei care au folosit Impact whey protein.Eu am proteina cam de 2-3 satamani.Ieri am inceput antrenamentul si am desfacut punga dar da impresia cum ca a stat intr-un loc umed.La partea de gust e cea fara aroma si se simte gust de lapte praf dar doar putin la sfarsit,in rest am impresia ca e mai mult apa chiar daca pun 150ml.O sa pun niste poze sa va faceti o idee despre ce vorbesc.
http://postimg.org/image/a24tvbt3h/
IMG_20150106_094334.jpg (785.95 KB)
Editat de 12seven12 pe 6 ian 2015 10:21
|
sus |
|
lxf
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 6 ian 2015 17:04 de lxf
Am luat si eu acum ceva timp o punga de Hydrolised Whey si una de Impact Whey (1kg), ambele nearomate. In trecut mai folosisem izolat proteic cu aroma de ciocolata de la QNT si Pronutrition.
Fata de ce am avut de la QNT si Pronutrition, ambele se amesteca ceva mai greu (celelalte doua puteam sa le amestec si in pahar, fara shaker). Hydrolised, neindulcita si fara nimic pus in ea, mi s-a parut absolut "nebaubila"... u miros si-un gust ca de zer probabil, habar n-am, dar f neplacut. O preparam cu zahar plus ness sau cacao instant si era ok.
La Impact si asta m-a surprins destul de mult, gustul si mirosul erau cu totul altele, la modul ca nu prea erau, sau ducea, cum zicea colegul de mai sus, mai mult spre lapte praf. Asta ar fi si intrebarea pentru care am postat in primul rand: de ce o diferenta asa de mare de gust intre cele doua? Oricum, si asta trebuie un pic indulcita din pct meu de vedere. Probabil pe viitor nu o sa-mi mai iau nearomate. De amestecat, se amesteca un pic mai greu Impactul, se duceau mai greu "cocoloasele".
Pana la urma ar trebui sa fie vreo diferenta in termeni de eficienta intre cele doua? Am citit ca in mod normal sa absoarbe mai repede cea hidrolizata. Nu mi se pare un aspect f important, dar mai degraba ma pune pe ganduri faptul ca aceasta chiar avea gust de... ceva, in timp ce la whey nu prea simteam acest gust.
Editat de lxf pe 6 ian 2015 17:07
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
scris pe 6 ian 2015 17:05 de cyKer
Am si eu o intrebare pentru cei care au folosit Impact whey protein.Eu am proteina cam de 2-3 satamani.Ieri am inceput antrenamentul si am desfacut punga dar da impresia cum ca a stat intr-un loc umed.La partea de gust e cea fara aroma si se simte gust de lapte praf dar doar putin la sfarsit,in rest am impresia ca e mai mult apa chiar daca pun 150ml.O sa pun niste poze sa va faceti o idee despre ce vorbesc.
Si care e intrebarea....?
ok,whatever
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 6 ian 2015 17:13 de 12seven12
Si care e intrebarea....?
Daca e ok ca textura sa fie asa,la fel si gustul
De regula toate suplimentele pe care le-am incercat erau ca nisipul uscat,sa zic asa,iar asta e ca cel umed.
Editat de 12seven12 pe 6 ian 2015 17:16
|
sus |
|
cyKer
Senior member 128 mesaje
|
My Protein
scris pe 6 ian 2015 17:26 de cyKer
Asa arata la mine :
http://postimg.org/image/f2y17eimn/
http://postimg.org/image/yyu0mxznz/
meh...umed e prea mult spus, defapt nici nu pot spune ca e umed. Despre gust..nu e prea bun, dar nu-mi pasa. Ajunge cata otrava am in pre-workout (sucraloza) si Cola (aspartam)
Editat de cyKer pe 6 ian 2015 17:36
ok,whatever
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 6 ian 2015 17:41 de 12seven12
Asa arata la mine :
http://postimg.org/image/f2y17eimn/
http://postimg.org/image/yyu0mxznz/
meh...umed e prea mult spus, defapt nici nu pot spune ca e umed. Despre gust..nu e prea bun, dar nu-mi pasa. Ajunge cata otrava am in pre-workout (sucraloza) si Cola (aspartam)
Tocmai de asta am vrut si eu nearomat,sa scap de sucraloza cat pot.Arata ca la mine,deci cred ca nu e nimic in neregula cu a mea.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 ian 2015 19:37 de marius0
Tocmai de asta am vrut si eu nearomat,sa scap de sucraloza cat pot.Arata ca la mine,deci cred ca nu e nimic in neregula cu a mea.
E ok, nu e nimic in neregula cu textura.
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 14 ian 2015 15:06 de roberto_v
Salut!
Vreau sa comand niste Beta-alanina si vroiam sa va intreb daca se administreaza asa cum zic ei , cu faza de incarcare . Si la creatina producatorii recomanda "incarcarea" insa nu este obligatorie si ma gandeam ca o fi la fel si la beta-alanina.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 ian 2015 16:19 de basu
Salut!
Vreau sa comand niste Beta-alanina si vroiam sa va intreb daca se administreaza asa cum zic ei , cu faza de incarcare . Si la creatina producatorii recomanda "incarcarea" insa nu este obligatorie si ma gandeam ca o fi la fel si la beta-alanina.
Nu o fi la fel. Iei produsul asa cum este recomandat de producator. Chiar si in cazul creatinei se merge pe sistemul poti face incarcare daca vrei nu este obligatoriu dar nici gresit nu este. Nu se mai practica incarcarile.
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 14 ian 2015 17:53 de roberto_v
Nu o fi la fel. Iei produsul asa cum este recomandat de producator. Chiar si in cazul creatinei se merge pe sistemul poti face incarcare daca vrei nu este obligatoriu dar nici gresit nu este. Nu se mai practica incarcarile.
Exact asta ma intrebam daca ar fi ca in cazul creatinei ..."fara" . Producatorii spun multe dar nu este gresit nici "fara incarcare" asa cum spuneai.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 ian 2015 19:19 de basu
Exact asta ma intrebam daca ar fi ca in cazul creatinei ..."fara" . Producatorii spun multe dar nu este gresit nici "fara incarcare" asa cum spuneai.
Producatorii spun multe dar spun degeaba pt ca nu ii asculta nimeni. In tot ce facem exista o logica care depinde cel mai mult de informare. Exista informare ?
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 15 ian 2015 19:38 de roberto_v
In cazul meu ...imi place sa cred ca mai citesc cate ceva si ca am trecut de nivelul in care puneam botul la tot felul de "informatii sigure" si ca am evoluat de la ..."de la ou trebuie mancat numai albusul" sau "ar trebui sa mancam putin si des in detrimentul meselor mari si evident mai rare" ...dar asta este un alt subiect .
Referitor strict la ce intrebam ...eu sa fiu sincer nu am intalnit multe persoane sa ia beta-alanina si nici multe dezbateri pe subiectul asta nu am gasit ...deaceea intrebarea mea.
|
sus |
|
ovidiu30
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 5 apr 2015 20:17 de ovidiu30
SALUT !
vreau sa imi cupar produse My Protein de pe omerco suplimente dar nu prea am gasit pareri despre acest site si ma gandesc sa nu fie fake (produsele my protein)
astept parerile voastre legate de acest site si de produse
|
sus |
|
Cosmin2015
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 16 apr 2015 20:28 de Cosmin2015
Auzi cand ai dat comanda de impact whey protein ti-a dat si cupa gratis sau trebuie sa o iei tot de pe site?
if it is important to you you will find a way if not you'll find an excuse
|
sus |
|
Jasmine
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 16 apr 2015 20:39 de Jasmine
Cupa e in sac.
I will succeed because I'm crazy enough to think that I can!
|
sus |
|
Cosmin2015
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 22 apr 2015 20:27 de Cosmin2015
Cupa e in sac.
Auzi .. e prima proteina care o iau (mentionez ca e fara aroma) si are gust de apa si foarte putin a lapte e normal? zici ca bei apa chioara
|
sus |
|
Cosmin2015
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 22 apr 2015 20:32 de Cosmin2015
Cupa e in sac.
Si mai am o intrb cupa aia plina cu proteine cate gr are? (adica cate gr de praf incape in ea)
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 23 apr 2015 03:07 de shift
Si mai am o intrb cupa aia plina cu proteine cate gr are? (adica cate gr de praf incape in ea)
Ai cat iti trebuie pentru o portie. Cres ca sunt suficiente toate intrevarile prostesti pentru o perioada. Antreneaza-ti si mananca bine, ia-ti suplimentul si aia e!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 23 apr 2015 08:53 de 12seven12
In cupa incap 25g de praf,iar asa are gustul de apa cu putin lapte
|
sus |
|
Cosmin2015
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 23 apr 2015 14:25 de Cosmin2015
In cupa incap 25g de praf,iar asa are gustul de apa cu putin lapte
Mersi seven, shift
|
sus |
|
ionut111
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 6 iul 2016 21:33 de ionut111
Invii si eu din morti topicul acesta cu o intrebare:
La produsele Myprotein pe cupe sunt trecute o masura de ex la cele mari 70, iar la pagina produsului unde scrie utilizare recomandata zice: luati 2 cupe jumate, deoarece cupa are 38 gr.
Pana la urma cum sta treaba?
|
sus |
|
JinArs
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 7 iul 2016 00:21 de JinArs
Invii si eu din morti topicul acesta cu o intrebare:
La produsele Myprotein pe cupe sunt trecute o masura de ex la cele mari 70, iar la pagina produsului unde scrie utilizare recomandata zice: luati 2 cupe jumate, deoarece cupa are 38 gr.
Pana la urma cum sta treaba?
Salut,
Chiar aseara am cantarit o cupa rasa si are 38 gr. Acel 70 cred ca este volumul dar in nici un caz masa. Portia, daca vorbesti de Impact Whey este de 1 cupa odata(scrie si pe ambalaj), fie de 2 fie de 3 ori/zi in functie de necesarul tau proteic, mai exact de cat reusesti sa acumulezi din alimentatie. Bafta.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|