Pagina 1 din 1
BogdanSoc
Newbie 3 mesaje
|
Supliment Animal Flex
scris pe 12 mai 2014 21:09 de BogdanSoc
Salut! As dori sa-mi cumpar acest produs, Animal Flex, dar sunt curios daca a luat cineva si e bun..daca da, cam dupa cat timp isi face efectul ? Am avut candva o problema cu genunchiul in sala si de atunci ma tot deranjeaza,credeti ca ma poate ajuta suplimentul asta ? Nu de alta, dar e destul de scump si sa nu dau banii degeaba . Va multumesc!
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
Re: Supliment Animal Flex
scris pe 13 mai 2014 00:02 de litllebear
Salut! As dori sa-mi cumpar acest produs, Animal Flex, dar sunt curios daca a luat cineva si e bun..daca da, cam dupa cat timp isi face efectul ? Am avut candva o problema cu genunchiul in sala si de atunci ma tot deranjeaza,credeti ca ma poate ajuta suplimentul asta ? Nu de alta, dar e destul de scump si sa nu dau banii degeaba . Va multumesc!
Eu pentru tendoane si articulatii,am facut tratamant cu Alflutop injectabil si am simtit foarte ok ca si-a facut treaba.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
BogdanSoc
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 13 mai 2014 06:24 de BogdanSoc
Eu pentru tendoane si articulatii,am facut tratamant cu Alflutop injectabil si am simtit foarte ok ca si-a facut treaba.
Eu nu am probleme cu tendoanele, articulatiile..le mai simt obosite cateodata, dar nu consider ca ar trebui sa fac un tratament pentru asa ceva (am 18 ani) ,am avut o problema cu genunchiul, faceam niste prostii prin sala si mi-a pocnit ceva la el si de atunci nu stiu dc,dar ma mai doare cand stau intr-o pozitie mai "nenormala" cu el vreo 5-10 minute..pana in momentul in care mi-a pocnit puteam sta si o ora intr-un anume fel si nu ma durea nici pe naiba,ma ridicam il scuturam putin si gata, acum dureaza putin mai mult pana ma simt bine. Si de asta as vrea sa stiu daca ma poate ajuta animalul asta.. )
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 15 mai 2014 16:33 de basu
Eu nu am probleme cu tendoanele, articulatiile..le mai simt obosite cateodata, dar nu consider ca ar trebui sa fac un tratament pentru asa ceva (am 18 ani) ,am avut o problema cu genunchiul, faceam niste prostii prin sala si mi-a pocnit ceva la el si de atunci nu stiu dc,dar ma mai doare cand stau intr-o pozitie mai "nenormala" cu el vreo 5-10 minute..pana in momentul in care mi-a pocnit puteam sta si o ora intr-un anume fel si nu ma durea nici pe naiba,ma ridicam il scuturam putin si gata, acum dureaza putin mai mult pana ma simt bine. Si de asta as vrea sa stiu daca ma poate ajuta animalul asta.. )
1. Animalul te poate ajuta pt ca pt asta este facut. Dar in mod normal , anumite substante care intra in componenta structurilor articulare trebuiesc luate din alimentatie. La fel si in cazul tendoanelor sau ligamentelor.Care sunt alimentele bogate in colagen de ex. aflii tu pt ca este foarte usor.
2. Eu consider ca ai o problema daca resimti acea stare de .. oboseala si cred ca ar fi bine sa afli si care este acea problema. Chiar daca ai o problema eu cred ca acest sport te poate ajuta si poti ameliora problema. Faptul ca ai varsta aia este irelevant. Este de asemenea posibil sa iti trebuiasca si un tratament mai deosebit. Administrarea acelui supliment tot tratament este.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 16 mai 2014 12:03 de mentzer
Si pe mine m-a ajutat tot cu o problema la genunchi...Daca nu ai o problema sa inghiti atatea pastile, go for it!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|