Pagina 1 din 1
alina89
Newbie 4 mesaje
|
Jurnal Alina89
scris pe 6 mai 2014 01:23 de alina89
Buna,sunt noua pe forum si am cateva intrebari.Am 1.62,80 kg,20 dintre ele ramase dupa sarcina(cezariana)ma gandeam sa incerc si suplimentele de proteine sa slabesc dar si sa pun putina masa musculara si sa scap de toata grasimea si celulita.Am inceput sa mananc mult mai sanatos si saptamana asta sper sa aj si la sala dar nu stiu ce suplimente sa aleg sa de a rezultate
Editat de basu pe 6 mai 2014 09:12
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: supimente proteice
scris pe 6 mai 2014 09:11 de basu
Buna,sunt noua pe forum si am cateva intrebari.Am 1.62,80 kg,20 dintre ele ramase dupa sarcina(cezariana)ma gandeam sa incerc si suplimentele de proteine sa slabesc dar si sa pun putina masa musculara si sa scap de toata grasimea si celulita.Am inceput sa mananc mult mai sanatos si saptamana asta sper sa aj si la sala dar nu stiu ce suplimente sa aleg sa de a rezultate
Ce te face pe tine sa crezi ca pt a slabi si a intra in ''forma'' ai nevoie de suplimente cu proteine ? Daca tot ai intentia sa mergi la sala, eu zic sa te informezi putin inainte de a incepe, referitor la ce presupune o dieta, ce inseamna aceste suplimente si la ce sunt ele necesare, ce inseamna sa pui masa musculara, etc. Poti apela si la serviciile unui antrenor sau ale cuiva care se pricepe la asa ceva. Dar sa se priceapa pt ca in ziua de astazi priceperea asta este altceva fata de ce ma obisuisem eu ...
Am luat decizia sa iti editez postarea si sa o mut la sectiunea jurnale. Scrie acolo tot ceea ce crezi tu ca este relevant despre tine si probabil ca vei primii raspuns. Nu putem face cate un topic tip jurnal dar care sa se numeasca in diverse feluri, fiecare pe unde apucam.
Editat de basu pe 6 mai 2014 09:14
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
alina89
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 05:46 de alina89
am mai cochetat cu sala si acum cativa ani si rezultatele nu au fost satisfacatoare,m-am gandit la suplimente pentru ca ma ajuta sa ajung unde doresc putin mai rapid sau cel putin asa cred eu.Dar nu inteleg ce este in neregula in a lua suplimente,pana acum am mai tinut diete peste diete rezultate slabe iar daca au mai fost si rezultate satisfacatoare din punct de vedere al kg dar pielea lasata si celulita erau la locul lor,cred ca dak as vrea sa ajung la asta in mod 100% natural cred ca mi-ar lua cativa ani buni,deja incerc pot sa spun ca am si succes in creearea unui stil de viata mai sanatos si vreau sa le combin pentru a ajunge la un rezultat mai bun intr-un timp mai scurt si aici nu te gindi ca vreau sa ma transform peste noapte pentru ca stiu ca nimic nu se cistiga fara un pic de munca
Editat de alina89 pe 7 mai 2014 05:56
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 11:32 de marius0
am mai cochetat cu sala si acum cativa ani si rezultatele nu au fost satisfacatoare,m-am gandit la suplimente pentru ca ma ajuta sa ajung unde doresc putin mai rapid sau cel putin asa cred eu.Dar nu inteleg ce este in neregula in a lua suplimente,pana acum am mai tinut diete peste diete rezultate slabe iar daca au mai fost si rezultate satisfacatoare din punct de vedere al kg dar pielea lasata si celulita erau la locul lor,cred ca dak as vrea sa ajung la asta in mod 100% natural cred ca mi-ar lua cativa ani buni,deja incerc pot sa spun ca am si succes in creearea unui stil de viata mai sanatos si vreau sa le combin pentru a ajunge la un rezultat mai bun intr-un timp mai scurt si aici nu te gindi ca vreau sa ma transform peste noapte pentru ca stiu ca nimic nu se cistiga fara un pic de munca
Nu ai avut rezultate pentru ca ori te-ai bazta pe niste diete dezechilibrate ori nu le-ai tinut cum trebuie.
Si cu suplimente tot 100% natural e.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 13:03 de adi123
ai nevoie de o planificare a alimentatiei pe un termen mediu si lung. sa calculezi cate calorii ai nevoie si sa iti faci mesele principale in functie de asta. sa rezisti tentatiei de a manca orice altceva in afara de planul alimentar. acest lucru combinat cu un efort fizic poate duce la rezultate garantate. important e sa nu te lasi dupa o saptamana sau doua.
nu manca covrigi, prajituri, nu bea sucuri... fiecare masa trebuie sa contina proteine pentru a da senzatia de satietate
Editat de adi123 pe 7 mai 2014 13:05
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 13:21 de shift
In primul rand, te rog sa mai folosesti si "." pentru ca sunt greu de urmarit post-urile in bloc... In al doilea rand, daca ai mai citit cate ceva pe forum noi nu ne situam impotriva suplimentelor, ci impotriva celor care nu stiu la ce folosesc si considera ca sunt ca un fel de pastilute sau prafuri magice care iti scurteaza timpul de munca sau iti permit sa fii mai putin riguros. Din experienta personala (sunt fata, btw), nici macar arzatoarele de grasimi nu au facut pentru mine ceea ce deficitul caloric a facut.
Nu ai cum s-o dai. Proteine iei numai daca nu consumi suficiente din alimentatie, lucru de care m-as putea indoi, iar arzatoare sau mai stiu eu ce sunt mai mult pentru energie, recuperare si... placebo. Alimenteaza-te corect si antreneaza-te corect si uita de rezultatele rapide obtinute prin administrarea de suplimente nutritive. Nimeni nu spune sa nu iei, doar ca trebuie sa le intelegi functionalitatea si sa nu te iluzionezi.
Intra si pe acest site pentru femei, poate te ajuta:
http://www.fitbody.ro/
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 21:42 de retrox
arzatoare sau mai stiu eu ce sunt mai mult pentru [...] placebo.
probabil nu ai luat ce trebuie.
da-mi voie sa te contrazic, exista arzatoare care clar nu au doar un efect placebo, nu sunt periculoase deloc si isi fac bine treaba.
spor la treaba
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 01:10 de shift
probabil nu ai luat ce trebuie.
da-mi voie sa te contrazic, exista arzatoare care clar nu au doar un efect placebo, nu sunt periculoase deloc si isi fac bine treaba.
spor la treaba
Este drept ca m-am exprimat si eu incomplet. Stiu la ce te referi insa tot nu cred ca merita in mod deosebit sa dai banii pe suplimentele pentru slabire... doar in situatii extreme si cand prin propriile puteri organismul nu mai poate atinge obiectivul.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 16:35 de retrox
Este drept ca m-am exprimat si eu incomplet. Stiu la ce te referi insa tot nu cred ca merita in mod deosebit sa dai banii pe suplimentele pentru slabire... doar in situatii extreme si cand prin propriile puteri organismul nu mai poate atinge obiectivul.
da, complet de acord cu tine dar exista suplimente f ieftine si f eficiente cum sunt cla-urile si l-carnitina.
ai avand in vedere ca alina tocmai asta spune ca in rezultatele se lasa asteptate... poate are nevoie de ajutorul suplimentelor.
recomand mp shred matrix, a functionat f bine in cazul meu. in decurs de o luna de mers la sala zi de zi am trecut de la o burta rotunda la un abdomen pe care se vede delimitarea intre mijloc si lateral, chiar am convins un prieten burtos sa se apuce si el de sala in viitorul apropiat.
inca doua luni si imi indeplines obiectivul.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 9 mai 2014 07:12 de litllebear
da, complet de acord cu tine dar exista suplimente f ieftine si f eficiente cum sunt cla-urile si l-carnitina.
ai avand in vedere ca alina tocmai asta spune ca in rezultatele se lasa asteptate... poate are nevoie de ajutorul suplimentelor.
recomand mp shred matrix, a functionat f bine in cazul meu. in decurs de o luna de mers la sala zi de zi am trecut de la o burta rotunda la un abdomen pe care se vede delimitarea intre mijloc si lateral, chiar am convins un prieten burtos sa se apuce si el de sala in viitorul apropiat.
inca doua luni si imi indeplines obiectivul.
Specifica in cazul L carnitinei si ca trebuie sa ia minim cat se recomanda,si in cazul tau spune-i Alinei si ca ai urmat o alimentatie adecvata ca sa dai jos burta.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
alina89
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 15 mai 2014 17:28 de alina89
app m-am apucat si de sala,am eliminat din alimentatia mea tot ce inseamna prajit,dulce si alte prostioare.Instructorul mi-a spus ca daca tot vreau sa iau ceva sa iau carnitina si am luat Shot-uri de carnimax2000 nu stiu cat de bune sunt dar transpir ca naiba de la ele
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|