Pagina 1 din 1
MikeLike
Newbie 1 mesaje
|
Jurnal MikeLike
scris pe 8 mai 2014 10:31 de MikeLike
Salut baieti,
De curand m-am decis sa ma apuc de sala, 20 de ani, 1.75m si 60kg daca va ajuta cu ceva. Sunt foarte slab, cu toate ca la 60 de kg anumite persoane par "grasute", se spune ca am "oasele grele".
Am incercat sa ma ingras (fara sa iau vitaminte, pastile sau suplimente) doar din dorinta de a manca mai mult si cum trebuie dar nu reusesc. La o masa nu pot manca mai mult de o portie si nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu pot, da inapoi. Asa m-am obijnuit pentru ca lucrez exagerat de mult la calculator, pe langa asta mai si fumez, meseria m-a impins. De odihnit nu prea obijnuiam sa o fac, tot din cauza meseriei, dar de o vreme incoace am inceput sa dorm devreme sa ma trezesc regulat si sa incerc sa-mi echilibrez regimul, asa cum pot.
Am decis sa ma apuc de sala si vreau de la voi cateva sfaturi in legatura cu ce ar trebui sa bag sa iau masa musculara si greutate, pe langa antrenamentele pe care o sa le fac de 4-5 ori pe saptamana, asa m-am gandit eu ca ar fi ok.
Matusa mea care este campioana nationala la Fitness, mi-a spus sa iau Animal Pack si foarte mult antrenament ca in timp o sa dea rezultate, am venit la voi pentru ca nu am mai reusit sa vorbesc cu ea, nu prea dau de o astfel de persoana si nu am primit raspuns la unele intrebari. Trebuie sa ma ingras mai intai? Care ar fi programul pentru antrenamentul meu saptamanal? Cum trebuie sa incep antrenamentele (sunt sigur ca nu e corect sa ma duc acolo sa rup toate aparatele din prima zi ), Care ar fi programul antrenamentului, ma refer la Luni ce ar trebui sa fac, Marti, Miercuri si tot asa, ce ar trebui sa consum pe parcursul antrenamentului?
Mai astept si alte sfaturi de la voi pe langa intrebarile intrebarile mele.
Multumesc mult,
Stima.
Editat de basu pe 8 mai 2014 13:17
|
sus |
|
Cristi99
Senior member 129 mesaje
|
Re: Incepator sala, raspunsuri si sfaturi
scris pe 8 mai 2014 12:33 de Cristi99
Pai prima oara nu ar trebui sa incepi cu spulimentele macar primele 3-4 luni
Program: Luni Piept
Marti Spate Trapez
Miercuri Umeri Abdomen
Joi Pauza
Vineri Brate
Sambata picioare abdomen
Duminica Pauza
3-4 exercitii pentru grupele mari
2 exercitii grupele mici
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 13:16 de basu
Salut baieti,
De curand m-am decis sa ma apuc de sala, 20 de ani, 1.75m si 60kg daca va ajuta cu ceva. Sunt foarte slab, cu toate ca la 60 de kg anumite persoane par "grasute", se spune ca am "oasele grele".
Am incercat sa ma ingras (fara sa iau vitaminte, pastile sau suplimente) doar din dorinta de a manca mai mult si cum trebuie dar nu reusesc. La o masa nu pot manca mai mult de o portie si nu pentru ca nu vreau ci pentru ca nu pot, da inapoi. Asa m-am obijnuit pentru ca lucrez exagerat de mult la calculator, pe langa asta mai si fumez, meseria m-a impins. De odihnit nu prea obijnuiam sa o fac, tot din cauza meseriei, dar de o vreme incoace am inceput sa dorm devreme sa ma trezesc regulat si sa incerc sa-mi echilibrez regimul, asa cum pot.
Am decis sa ma apuc de sala si vreau de la voi cateva sfaturi in legatura cu ce ar trebui sa bag sa iau masa musculara si greutate, pe langa antrenamentele pe care o sa le fac de 4-5 ori pe saptamana, asa m-am gandit eu ca ar fi ok.
Matusa mea care este campioana nationala la Fitness, mi-a spus sa iau Animal Pack si foarte mult antrenament ca in timp o sa dea rezultate, am venit la voi pentru ca nu am mai reusit sa vorbesc cu ea, nu prea dau de o astfel de persoana si nu am primit raspuns la unele intrebari. Trebuie sa ma ingras mai intai? Care ar fi programul pentru antrenamentul meu saptamanal? Cum trebuie sa incep antrenamentele (sunt sigur ca nu e corect sa ma duc acolo sa rup toate aparatele din prima zi ), Care ar fi programul antrenamentului, ma refer la Luni ce ar trebui sa fac, Marti, Miercuri si tot asa, ce ar trebui sa consum pe parcursul antrenamentului?
Mai astept si alte sfaturi de la voi pe langa intrebarile intrebarile mele.
Multumesc mult,
Stima.
Nimeni nu este vinovat pt prostele tale obiceiuri decat tu.
Pe langa tigarile astea , nu cumva esti un bautor inrait de cafea si de cola ? Toate astea impreuna cu programul pe care il ai au putut duce sau au agravat boala de reflux . Corecteaza toate aceste lucruri , pricepe ca aceasta boala te impiedica sa mananci si intelege ca in acest fel nici nu te dezvolti si nici nu te simti bine . Mergi la doctor. Sa speram aca acesta boala nu imbraca forma cronica asa cum tot mai des vad. Duapa aia totul va merge mai bine. Toate pleaca de la mancat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 14:45 de marius0
Pai prima oara nu ar trebui sa incepi cu spulimentele macar primele 3-4 luni
Program: Luni Piept
Marti Spate Trapez
Miercuri Umeri Abdomen
Joi Pauza
Vineri Brate
Sambata picioare abdomen
Duminica Pauza
3-4 exercitii pentru grupele mari
2 exercitii grupele mici
Putin offtopic dar de ce sa nu inceapa cu suplimente de la inceput ? Un supliment cu vitamine si minerale de exemplu poti sa il iei oricand, indiferent daca te apuci de un program de antrenament sau nu...
|
sus |
|
Cristi99
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 17:48 de Cristi99
Vitamine si minerale da dar nu proteina si creatina
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 17:50 de shift
De ce? Scuze de semi-off topic.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 22:38 de Cristi7
Prietene,nu te supara ca-ti zic,dar esti tare pe langa cu sportul asta sau cu ce se 'mananca' el,
Scuze de off.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 9 mai 2014 06:42 de litllebear
Putin offtopic dar de ce sa nu inceapa cu suplimente de la inceput ? Un supliment cu vitamine si minerale de exemplu poti sa il iei oricand, indiferent daca te apuci de un program de antrenament sau nu...
Offtopicomnu Marius omul intai(ma refer aici la Cristi) trebuie sa invete ce sunt suplimentele,si tinand cont de faptul ca el nu are nici o grupa deficitara e usor sa faci miscare sa sa pui pe tine(la profil scrie ca nu are grupa deficitara de aia am zis).
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|