Pagina 1 2 3 4 din 4
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Jurnal Claudiu
scris pe 15 apr 2014 16:15 de shift
Si ce anume nu am inteles eu?
Pana la urma... chiar daca nu fac febra, asta nu inseamna ca nu s-a lucrat muschiul cum trebuie, nu?
Da, ma, da, toata lumea intreaba asta. Febra musculara nu e neaparat un semn al unui antrenament eficient.
SI, apropos, tu cred ca nu stii cum sa iti alegi greutatile... nu te mai arunca la mai mult decat poti pentru completarea unui antrenament, e mai aiurea decat sa iti recunosti limitele (poate prea scazute pentur ego-ul tau)... Nu e normal chiar sa nu te descurci la nicio grupa.
Editat de shift pe 15 apr 2014 16:19
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 15 apr 2014 16:29 de basu
Da, ma, da, toata lumea intreaba asta. Febra musculara nu e neaparat un semn al unui antrenament eficient.
SI, apropos, tu cred ca nu stii cum sa iti alegi greutatile... nu te mai arunca la mai mult decat poti pentru completarea unui antrenament, e mai aiurea decat sa iti recunosti limitele (poate prea scazute pentur ego-ul tau)... Nu e normal chiar sa nu te descurci la nicio grupa.
Asta ma intereseaza si pe mine sa scot in evidenta. Alegerea unei greutati accesibile si invatarea modalitatii de executie. Iata ca exista aici si o mica accidentare ca urmare a neinsusirii unor astfel de reguli. Asta este doar una dintre lucrurile pe care nu le-a inteles. Daca o sa invete sa vorbeasca o sa mai afle si altele. Dar eu nu cred ca o sa invete si m-as bucura sa ma insel.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 15 apr 2014 17:01 de carhartt1
Asta ma intereseaza si pe mine sa scot in evidenta. Alegerea unei greutati accesibile si invatarea modalitatii de executie. Iata ca exista aici si o mica accidentare ca urmare a neinsusirii unor astfel de reguli. Asta este doar una dintre lucrurile pe care nu le-a inteles. Daca o sa invete sa vorbeasca o sa mai afle si altele. Dar eu nu cred ca o sa invete si m-as bucura sa ma insel.
La spate aproape ca mi-a trecut durerea, nu prea o mai simt.
Intr-adevar, nu stiu sa imi aleg greutatile, si nu sunt genul care vrea sa vada lumea cat de mult ridic eu si chestii de genul, zicea un baiat mai sus... chiar nu sunt genul, si nici nu ma intereseaza cat ridica altii.
Basu, eu cred ca ti-am vorbit destul de frumos si respectuos, nu te-am jignit sau mai stiu eu ce, nu stiu de ce consideri asta.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 apr 2014 17:20 de basu
La spate aproape ca mi-a trecut durerea, nu prea o mai simt.
Intr-adevar, nu stiu sa imi aleg greutatile, si nu sunt genul care vrea sa vada lumea cat de mult ridic eu si chestii de genul, zicea un baiat mai sus... chiar nu sunt genul, si nici nu ma intereseaza cat ridica altii.
Basu, eu cred ca ti-am vorbit destul de frumos si respectuos, nu te-am jignit sau mai stiu eu ce, nu stiu de ce consideri asta.
Eu si cu tine cred ca am discutat suficient. Ramai in limitele regulamentului de postare si asteapta sfaturi de la altcineva.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 2 mai 2014 20:53 de carhartt1
Ma gandeam sa nu imi mai iau gainer, ci sa imi iau proteine din zer + creatina + dextroza.
Nu sunt sigur insa ce proteine sa cumpar? Imi dati un sfat?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 2 mai 2014 20:59 de Gilu
Nu sunt sigur insa ce proteine sa cumpar? Imi dati un sfat? Discutia trebuie sa inceapa de la bugetul de care dispui.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 2 mai 2014 22:26 de carhartt1
Discutia trebuie sa inceapa de la bugetul de care dispui.
Dispun de 250-300RON de dat doar pe proteine, va rog sa nu luati in calcul creatina si dextroza.
Deci 250-300RON doar pentru proteine, multumesc frumos!
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 2 mai 2014 23:00 de marius0
Dispun de 250-300RON de dat doar pe proteine, va rog sa nu luati in calcul creatina si dextroza.
Deci 250-300RON doar pentru proteine, multumesc frumos!
ON 100% Whey Gold Standard , BSN Syntha-6 , Impact Whey My Protein.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 18:25 de carhartt1
ON 100% Whey Gold Standard , BSN Syntha-6 , Impact Whey My Protein.
Multumesc pentru raspuns, insa pana la urma m-am hotarat sa iau Serious Mass 5.4kg + Creatine Powder de la ON + dextroza.
E o combinatie buna? Doresc sa pun masa musculara.
Inca ceva... imi puteti recomanda un site de unde pot cumpara dextroza? Nu am un magazin de specialitate in oras, asadar vreau sa comand online.
Multumesc.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 18:38 de marius0
Multumesc pentru raspuns, insa pana la urma m-am hotarat sa iau Serious Mass 5.4kg + Creatine Powder de la ON + dextroza.
E o combinatie buna? Doresc sa pun masa musculara.
Inca ceva... imi puteti recomanda un site de unde pot cumpara dextroza? Nu am un magazin de specialitate in oras, asadar vreau sa comand online.
Multumesc.
Serious Mass are deja extrem de multi carbohidrati, la ce ti-ar mai trebui dextroza ?
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 19:24 de carhartt1
Serious Mass are deja extrem de multi carbohidrati, la ce ti-ar mai trebui dextroza ?
Am inteles ca este mai bine sa o iei odata cu creatina, pentru un transport mai rapid.
Este adevarat?
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 19:30 de carhartt1
Am inteles ca este mai bine sa o iei odata cu creatina, pentru un transport mai rapid.
Este adevarat?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 19:34 de marius0
Este adevarat?
Da. Dar ai deja carbo aceia in serious mass. Nu mai ai nevoie de dextroza.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 19:38 de carhartt1
Da. Dar ai deja carbo aceia in serious mass. Nu mai ai nevoie de dextroza.
Ok, mersi.
Sa inteleg ca acea combinatie intre Serious Mass si Creatine Powder, ambele de la ON, nu este una rea, nu?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 19:52 de marius0
Ok, mersi.
Sa inteleg ca acea combinatie intre Serious Mass si Creatine Powder, ambele de la ON, nu este una rea, nu?
Nu.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 20:29 de carhartt1
Nu.
Ok, mersi.
Cine mi-a spus ca o varianta mai buna ar fi Whey Gold Standard de la ON + dextroza, zice ca as iesi mai ieftin si face cam acelasi lucru ca si Serious Massul, este adevarat?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mai 2014 20:39 de marius0
Ok, mersi.
Cine mi-a spus ca o varianta mai buna ar fi Whey Gold Standard de la ON + dextroza, zice ca as iesi mai ieftin si face cam acelasi lucru ca si Serious Massul, este adevarat?
Da, iesi mai ieftin.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 17:23 de carhartt1
Daca cumpar Serious Mass si iau doar o cupa dupa antrenament, fara sa mai iau una dimineata sau seara, ar fi OK?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 mai 2014 17:39 de basu
Daca cumpar Serious Mass si iau doar o cupa dupa antrenament, fara sa mai iau una dimineata sau seara, ar fi OK?
A lua o cupa, doua sau trei dintr-un supliment este acelasi lucru ?
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 17:50 de carhartt1
A lua o cupa, doua sau trei dintr-un supliment este acelasi lucru ?
Imi iau whey gold + dextroza + creatina, le fac cu lapte si pun 2-3 linguri mari de Nutella pentru calorii si mi-am facut eu gainerul meu... o sa iau si niste vitamine separate.
Merci.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 mai 2014 17:55 de basu
Imi iau whey gold + dextroza + creatina, le fac cu lapte si pun 2-3 linguri mari de Nutella pentru calorii si mi-am facut eu gainerul meu... o sa iau si niste vitamine separate.
Merci.
Eu as dori sa ma leg de altceva , este foarte important sa stii cu adevarat ce fel de nutrienti contine suplimentul pe care il iei, in ce cantiatate exista ei acolo si care este momentul optim cand trebuie luati. Asta se raporteaza in principal la mesele si alimentatia ta zilnica.
Ia un gainer de calitate ( nu stiu eu acum care este cel mai bun) si evita sa iti faci singur chestii din astea cu nutella, contine substante de care tu trebuie sa te feresti. Nu mai manca asa ceva.
Editat de basu pe 7 mai 2014 17:55
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 18:13 de carhartt1
Eu as dori sa ma leg de altceva , este foarte important sa stii cu adevarat ce fel de nutrienti contine suplimentul pe care il iei, in ce cantiatate exista ei acolo si care este momentul optim cand trebuie luati. Asta se raporteaza in principal la mesele si alimentatia ta zilnica.
Ia un gainer de calitate ( nu stiu eu acum care este cel mai bun) si evita sa iti faci singur chestii din astea cu nutella, contine substante de care tu trebuie sa te feresti. Nu mai manca asa ceva.
Ok, nu o sa pun Nutella sau alte chestii dinastea.
Am sa pun miere in schimb... eu zic ca ies mult mai ieftin decat cu un gainer.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 19:04 de marius0
De ce vrei tu sa pui neaparat ceva pe langa ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 mai 2014 19:25 de basu
Ia un gainer. Exista asa ceva pe Megaproteine. Poti sa le consumi cu incredere.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 mai 2014 19:41 de carhartt1
Ia un gainer. Exista asa ceva pe Megaproteine. Poti sa le consumi cu incredere.
Mersi de sfaturi, dar nu vad rostul in cumpararea unui produs care practic este Proteina + Carbohidrati din zahar si inca cateva vitamine... cand imi pot face singur asa ceva acasa, si ies de 5 ori mai ieftin.
Multumesc mult pentru sfaturi oricum, si tie basu si lui marius.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 17:31 de carhartt1
Mersi de sfaturi, dar nu vad rostul in cumpararea unui produs care practic este Proteina + Carbohidrati din zahar si inca cateva vitamine... cand imi pot face singur asa ceva acasa, si ies de 5 ori mai ieftin.
Multumesc mult pentru sfaturi oricum, si tie basu si lui marius.
Maine lucrez abdomenul, iar pana acum l-am lucrat doar cu un singur exercitiu, cranch-uri mai exact, imi puteti recomanda alte exercitii pentru a lucra abdomenul?
Multumesc!
|
sus |
|
Cristi99
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 17:46 de Cristi99
Crunch la aparat, ridicari de picioare din atarnat poti sa faci abdomen si la scripete
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 17:49 de shift
Maine lucrez abdomenul, iar pana acum l-am lucrat doar cu un singur exercitiu, cranch-uri mai exact, imi puteti recomanda alte exercitii pentru a lucra abdomenul?
Multumesc!
Scuza-ma, dar tu cauti vreodata ceva pe site-ul culturism... prin articole ma refer... Uite si aici exemple:
http://www.fitbody.ro/exercitii/abdomen/
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 8 mai 2014 22:34 de carhartt1
Multumesc.
Am o alta intrebare, a folosit cineva sau cunoasteti pe cineva care a folosit Impact Whey de la MyProtein?
Am auzit lururi bune despre aceste proteine, dar vreau sa ma asigur inainte de a le cumpara.
Multumesc anticipat!
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 9 mai 2014 12:38 de marius0
Multumesc.
Am o alta intrebare, a folosit cineva sau cunoasteti pe cineva care a folosit Impact Whey de la MyProtein?
Am auzit lururi bune despre aceste proteine, dar vreau sa ma asigur inainte de a le cumpara.
Multumesc anticipat!
Da, sunt bune.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|