Sondaj: Sala doar 2 saptamani din 6 ? Vreun efect
Pagina 1 din 1
Georgian1991
Newbie 2 mesaje
|
Sala doar 2 saptamani din 6 ? Bine sau de pomana
scris pe 29 apr 2014 08:31 de Georgian1991
Va salut baieti,numele meu este George si acesta este primul meu post pe forum,vin cu o nelamurire si in aceelasi timp dezamagire,fac sala de 4 luni de zile si a devenit o obisnuinta si o placere sa ma duc de 5 ori pe saptamana,insa a intervenit o problema,voi pleca pe vase de croaziera cu jobul in urmatoarele saptamani in care programul meu va fi ceva de genul 4 saptamani pe vas + 2 acasa sau 6 saptamani pe vas + 2 acasa ; intrebarea mea este,daca fac sala in aceste doua saptamani cand vin acasa,voi avea vreun rezultat? ... din punctul meu de vedere pe vas inafara de flotari,tricepti cu scaun,geno si abdomene altceva nu pot face...Voi cum ma sfatuiti ? Masa musculara voi pune ? Nu am luat nici un fel de suplimente insa as putea lua nu ar fi o problema. Multumesc anticipat.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
Re: Sala doar 2 saptamani din 6 ? Bine sau de pomana
scris pe 29 apr 2014 10:30 de litllebear
Va salut baieti,numele meu este George si acesta este primul meu post pe forum,vin cu o nelamurire si in aceelasi timp dezamagire,fac sala de 4 luni de zile si a devenit o obisnuinta si o placere sa ma duc de 5 ori pe saptamana,insa a intervenit o problema,voi pleca pe vase de croaziera cu jobul in urmatoarele saptamani in care programul meu va fi ceva de genul 4 saptamani pe vas + 2 acasa sau 6 saptamani pe vas + 2 acasa ; intrebarea mea este,daca fac sala in aceste doua saptamani cand vin acasa,voi avea vreun rezultat? ... din punctul meu de vedere pe vas inafara de flotari,tricepti cu scaun,geno si abdomene altceva nu pot face...Voi cum ma sfatuiti ? Masa musculara voi pune ? Nu am luat nici un fel de suplimente insa as putea lua nu ar fi o problema. Multumesc anticipat.
Salut.Sti si tu ca in 2 saptamani,masa nu ai cum sa pui,abia incep sa se obisnuiasca muschii cu miscarea,ca trebuie sa mergi iar pe vas.Sunt veste cu greutati detasabile pana la 20 de kg am vazut eu,care ar putea sa te ajute pe vas ca si greutate in plus,in rest exercitii cu greutatea corpului o sa te ajute dar sa nu te astepti la nu stiu ce rezultate privind masa musculara.Sa ai spor.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Sala doar 2 saptamani din 6 ? Bine sau de pomana
scris pe 29 apr 2014 14:09 de basu
Progrese in masa musculara seminificative nu vei avea in acest ritm. Dar chiar si cu aceste doua saptamani ceea ce vei face nu va fi degeaba. Sportul niciodata nu este degeaba si ferice de cei care pot face sport. Poti sa iti concepi si pe vas un program in asa fel incat sa nu fie o perioada pierduta.
http://www.culturism.ro/antrenament/antrenament-pentru-acasa-cu-gantere-si-bara.html
Editat de basu pe 29 apr 2014 14:10
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|