Pagina 1 din 1
daunatotala
Newbie 7 mesaje
|
slabire-antrenament?
scris pe 4 mai 2013 19:44 de daunatotala
Salutare tuturor! Am 18 ani,1.87 inaltime si 94 kg .
La inceputul lunii februarie cantaream 109 kg,asa ca m am decis sa imi schimb modul de viata.Am inceput programul herbalife si mi am facut abonament la sala.Dupa cum se vede am in slabit 15 kg in aceasta perioada si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in continuare.
Alimentatia mea zilnica este: dimneata si la pranz un shake herbalife in care pun si pudra proteica,iar seara ceva la grill(piept de pui,peste,ficat) si salata.Am un program foarte urat,sunt de dimineata pana la ora 14 la scoala iar apoi merg la sala.
Antrenamentul meu la sala este de tip circuit la ,mai multe aparate,iar apoi o ora de cardio(banda,bibicleta).Ajung in medie de 4 ori pe saptamana la sala.
Nu stiu pana la ce greutate ar trebui sa ajung,cum ar trebui sa imi schimb antrenamentul si cum asa putea pune masa musculara.
Ma gandeam sa iau si carnitine,am vazut ca ma va ajuta.
Orice sfat este binevenit.
Multumesc anticipat!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: slabire-antrenament?
scris pe 4 mai 2013 19:51 de basu
La inceputul lunii februarie cantaream 109 kg,asa ca m am decis sa imi schimb modul de viata.Am inceput programul herbalife si mi am facut abonament la sala.Dupa cum se vede am in slabit 15 kg in aceasta perioada si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in continuare.
Alimentatia mea zilnica este: dimneata si la pranz un shake herbalife in care pun si pudra proteica,iar seara ceva la grill(piept de pui,peste,ficat) si salata.Am un program foarte urat,sunt de dimineata pana la ora 14 la scoala iar apoi merg la sala.
Antrenamentul meu la sala este de tip circuit la ,mai multe aparate,iar apoi o ora de cardio(banda,bibicleta).Ajung in medie de 4 ori pe saptamana la sala.
Nu stiu pana la ce greutate ar trebui sa ajung,cum ar trebui sa imi schimb antrenamentul si cum asa putea pune masa musculara.
Multumesc anticipat!
Ce este asta ?
Editat de basu pe 4 mai 2013 19:52
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 19:54 de ssergiu
Desi recunosc ca nu stiu prea multe despre "programul herbalife" iti pot spune ca sigur nu e bine sa ai o singura masa solida pe zi, cea de seara. Asta iti va dauna pe termen mediu si lung pentru ca o slabire de genul acesta, cu 2 shakeuri si o masa solida, nu sunt nici sanatoase nici eficiente. Sunt pe net tot feluri de site-uri unde iti poti calcula care este necesarul de calorii ca sa slabesti aprox 1 kg/saptamana si incearca sa te incadrezi la acel "target". Cred ca la tine e undeva pe la 2400-2500kcal/zi. Cu 2 shakeuri si o masa solida nu sunt sigur ca atingi nici 1500kcal, iar consumand asa putine calorii iti veni incetini metabolismul. Cand o vei lasa mai moale cu "dieta" vei acumula foarte usor grasime.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
daunatotala
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 19:55 de daunatotala
Ce este asta ?
Pur si simplu am cerut si eu cateva sfaturi.Chiar nu iti inteleg intrebarea.
|
sus |
|
daunatotala
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 19:57 de daunatotala
Desi recunosc ca nu stiu prea multe despre "programul herbalife" iti pot spune ca sigur nu e bine sa ai o singura masa solida pe zi, cea de seara. Asta iti va dauna pe termen mediu si lung pentru ca o slabire de genul acesta, cu 2 shakeuri si o masa solida, nu sunt nici sanatoase nici eficiente. Sunt pe net tot feluri de site-uri unde iti poti calcula care este necesarul de calorii ca sa slabesti aprox 1 kg/saptamana si incearca sa te incadrezi la acel "target". Cred ca la tine e undeva pe la 2400-2500kcal/zi. Cu 2 shakeuri si o masa solida nu sunt sigur ca atingi nici 1500kcal, iar consumand asa putine calorii iti veni incetini metabolismul. Cand o vei lasa mai moale cu "dieta" vei acumula foarte usor grasime.
Multumesc de raspuns.Intre mese aveam si gustari(fructe sau legume),dar am renuntat la ele pt a slabi mai repede.
Masa solida pot sa o iau oricare dintre mese,dar din cauza programului am ales sa mananc seara.
Editat de daunatotala pe 4 mai 2013 19:58
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 mai 2013 19:58 de basu
Pur si simplu am cerut si eu cateva sfaturi.Chiar nu iti inteleg intrebarea.
Pai uite ca eu ti-o inteleg si mai putin. Te-am intrebat ce este produsul ala ca nu stiu. E asa de greu sa ne explici ce naiba inseamna herba life ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 mai 2013 20:08 de basu
|
sus |
|
daunatotala
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 20:12 de daunatotala
Cu asa ceva nu stiu ce culturism o sa faci. Nu sunt persoana potrivita si pregatita sa discuti asa ceva. Ma depaseste toata aceasta problema stiintifica. Bafta !
Credeam ca foarte lume a auzit de herbalife si de aceea nu m am chinuit sa explic despre ce este vorba.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 mai 2013 20:14 de basu
Credeam ca foarte lume a auzit de herbalife si de aceea nu m am chinuit sa explic despre ce este vorba.
Vezi ca copy-paste-ul ala pus de tine acolo contine multe naivitati care au valoare doar la nestiutori. Eu inca o data iti spun : bafta !
|
sus |
|
daunatotala
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 20:21 de daunatotala
Vezi ca copy-paste-ul ala pus de tine acolo contine multe naivitati care au valoare doar la nestiutori. Eu inca o data iti spun : bafta !
Nici nu m am considerat vreun stiutor,eu am incercat sa prezint situatia,ce am facut pana la momentul actual.Am postat pt ca aveam nevoie de ajutor,nu de altceva.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 5 mai 2013 12:39 de ricardo
Multumesc anticipat!
....programul ideal de alimentatie este :3 mese principale + 2 gustari (astea pot fi shake-uri)...atentie la portii si la calitatea alimentelor...daca esti la scoala pana la ora 14.00, incepi cu un shake imediat dupa trezire, iti pui micul dejun la scoala, pranzul il iei dupa ce ajungi acasa...iti mai ramane o gustare/shake si cina...atentie la caloriile totale...nu lua totul ca pe o dieta ci fa-ti un stil de viata din asta , altfel rezultatele vor fi mediocre si de scurta durata ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|