Pagina 1 din 1
Anonim
Guest
|
ideal protein
scris pe 28 mar 2006 19:47 de Anonim
Ce parere aveti de ideal protein, 2 cupe(dupa antrenament) si 8 tb. de amino 4300+ creatina pe zi.Dar vreau sa-mi spuneti ce parere aveti de ideal prot. dupa antrenament, ii bun?Acuma iau amino 4300 (10 zi)si creatina monohidrat.Multumesc
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
Re: ideal protein
scris pe 28 mar 2006 21:03 de crististrong
Ce parere aveti de ideal protein, 2 cupe(dupa antrenament) si 8 tb. de amino 4300+ creatina pe zi.Dar vreau sa-mi spuneti ce parere aveti de ideal prot. dupa antrenament, ii bun?Acuma iau amino 4300 (10 zi)si creatina monohidrat.Multumesc
ideal protein ii bun dupa antrenament(amino 4300 se iau primii apoi ideal),dar din moment ce ai bani de amino4300 nu inteleg de ce ti-ai luat ideal protein de la redis...
|
sus |
|
jockasta
Veteran member 392 mesaje
|
scris pe 30 mar 2006 22:53 de jockasta
Eu unul nu iau ideal protein, is pe principiul NO REDIS, HARDBODY, PRONUTRITION.Depinde ce scop ai (asta nu ai spus), masa, definire, mentinere. Amino 4300 sunt super, da ideal protein, e reclama lui uceanu ce-i drept, dar e de fapt faina indulcita. Parerea mea.
no fear
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 28 mar 2012 17:32 de DrAgOn98
Va salut.
miam luat o galeata de ideal protein.
am pus in apa 50g cum spune si pe cutie dar imi raman cheaguri. asa trebuie sa ramana sau trebuie cu mai multa apa? eu il fac intr-o cana de apa
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 28 mar 2012 19:34 de MrOlympia
Va salut.
miam luat o galeata de ideal protein.
am pus in apa 50g cum spune si pe cutie dar imi raman cheaguri. asa trebuie sa ramana sau trebuie cu mai multa apa? eu il fac intr-o cana de apa
Il faci in cana sau shake ?
Ia-ti un shaker e 7-8 lei. Nu trebuie sa ramana cheaguri pe fund .. pui si tu 250-300 ml apa in shaker sau in ce iti pui tu si agiti bine shakerul . Daca n-ai un shaker .... pune intr-un bidon de ala de prigat cu gaura mare .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 28 mar 2012 20:32 de DrAgOn98
Il faci in cana sau shake ?
Ia-ti un shaker e 7-8 lei. Nu trebuie sa ramana cheaguri pe fund .. pui si tu 250-300 ml apa in shaker sau in ce iti pui tu si agiti bine shakerul . Daca n-ai un shaker .... pune intr-un bidon de ala de prigat cu gaura mare .
bidon sau sticla? sticla de cat? 1l?
si shakerul pe unde se poate gasi? plafar/farmacie?
Editat de DrAgOn98 pe 28 mar 2012 20:35
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 28 mar 2012 21:07 de MrOlympia
bidon sau sticla? sticla de cat? 1l?
si shakerul pe unde se poate gasi? plafar/farmacie?
N-are importanta daca e bidon sau sticla sau daca e de 1l . Shaker cred ca gasesti si prin magazine .. nu cred ca are asa ceva la farmacie dar mai simplu e sa te duci la un magazin cu suplimente nutritive din orasul tau , acolo trebuie sa aiba sau comanda pe internet ... te descurci tu .
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 13:26 de basu
cate cupe trebuie?
Daca ai reusit pana acum sa iti stabilesti matematic necesitatile si daca esti in stare sa constientizezi si ce mananci o sa afli si de cate cupe ai nevoie. Este o intrebare prosteasca pe care cred ca mi-ai pus-o si pe privat cu toate ca v-am rugat si va rog sa nu imi mai puneti intrebari pe privat ca nu pot raspunde ele. Pur si simplu nu pot.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
valiciu
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 14:46 de valiciu
scz dar nu stiam faza cu mesaju privat , dar te rog zi cate cupe petntru masa , nu am timp ca merg la liceu si nu pot manca corespunzator
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 15:06 de shift
scz dar nu stiam faza cu mesaju privat , dar te rog zi cate cupe petntru masa , nu am timp ca merg la liceu si nu pot manca corespunzator
In primul rand, mai exista tineri ca si tine care fac sala si au reusit sa isi aduca alimentati la un nivel decent, faptul ca esti la liceu nu prea e o scuza. Nu stii cum e cand esti la job!
In al doilea rand, iti precizeaza pe produs cum sa administrezi proteina.
In al treilea rand, scuza-ma daca gresesc, dar mi-e teama ca tu nu cunoscti motivul pentru care iei acel supliment si cum se dezvolta de fapt masa musculara. "Cate cupe sa iau pentru masa"?! Ce intrebare e asta?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 feb 2014 07:02 de basu
In primul rand, mai exista tineri ca si tine care fac sala si au reusit sa isi aduca alimentati la un nivel decent, faptul ca esti la liceu nu prea e o scuza. Nu stii cum e cand esti la job!
In al doilea rand, iti precizeaza pe produs cum sa administrezi proteina.
In al treilea rand, scuza-ma daca gresesc, dar mi-e teama ca tu nu cunoscti motivul pentru care iei acel supliment si cum se dezvolta de fapt masa musculara. "Cate cupe sa iau pentru masa"?! Ce intrebare e asta?
Eu nici macar nu cred ca a citit ce i-am scris.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 feb 2014 07:03 de basu
4
11
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 20 feb 2014 08:52 de AndreiPopovici87
Imi pare rau ca iti spulber visele, dar daca nu mananci cum trebuie sa stii ca nu vei face mai nimic in acest sport. Suplimentele sunt pentru a suplimenta, logic, unele substante pe care le iei din alimente, deci alimentatia conteaza. Daca tu crezi ca daca nu mananci corespunzator si iei cateva cupe de proteina 75% din soia vei creste masa musculara, te cam inseli. Sper sa realizezi si tu asta.
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 20 feb 2014 12:24 de litllebear
Imi pare rau ca iti spulber visele, dar daca nu mananci cum trebuie sa stii ca nu vei face mai nimic in acest sport. Suplimentele sunt pentru a suplimenta, logic, unele substante pe care le iei din alimente, deci alimentatia conteaza. Daca tu crezi ca daca nu mananci corespunzator si iei cateva cupe de proteina 75% din soia vei creste masa musculara, te cam inseli. Sper sa realizezi si tu asta.
Da,da Florin Uceanu a devenit Campion datorita lui Ideal Protein...o sa mai dureze pana o s ainteleaga ce trebuie.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
valiciu
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 21 feb 2014 18:31 de valiciu
dar atunci daca nu sa folosesc ca florin uceanu in timpul antrenamentului cum il iau inainte sau dupa?
|
sus |
|
andrei232
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 13 mar 2014 11:06 de andrei232
dar atunci daca nu sa folosesc ca florin uceanu in timpul antrenamentului cum il iau inainte sau dupa?
Si eu am facut aceasta prostie sa iau ideal protein , pe langa ca au un gust nasol rau , tot asa si la mine cu cheaguri , dabia se dizolva il beam in sila doar ca sunt proteine , cat despre efecte ... nu prea s-au vazut
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 mar 2014 10:13 de basu
Si eu am facut aceasta prostie sa iau ideal protein , pe langa ca au un gust nasol rau , tot asa si la mine cu cheaguri , dabia se dizolva il beam in sila doar ca sunt proteine , cat despre efecte ... nu prea s-au vazut
Evident ca acest lucru nu inseamna ca este un produs prost. Este cel mult un produs nepotrivit pt tine.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 14 mar 2014 12:24 de MrOlympia
Este o perceptie gresita a multora care asteapta rezultate rapide in urma consumului de concentrate proteice. Te poti astepta la un efect de moment cand consumi un supliment pre-workout , aici iti dai seama imediat de calitatea produsului. Cand e vorba de concentrate/gainere, privind cantitatile de administrare, ei i-au in calcul o alimentatie echilibrata. Aici fiecare fiind obligat sa isi calculeze necesarul proteic/caloric , poate unii au nevoie de mai multe serviri sau din contra , mai putine. Poate ai gresit aici, ei iti dau un reper mai departe tu trebuie sa stii sa te descurci.
Still growing
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|