Pagina 1 din 1
Ovidiu98
Junior member 13 mesaje
|
Jurnal Ovidiu
scris pe 12 mar 2014 20:49 de Ovidiu98
Salut tuturor,ma numesc Gheorghe Ovidiu,am 16 ani, 1,70 ,51 kg,sunt in clasa a 10a,m-am apucat de sala acum 1 saptamana.Fac 4 zile pe saptamana(marti,joi,sambata,duminica).
Inaintea sa merg la sala faceam in fiecare seara cate 30 kg,asta timp de vreo 1 luna .
Acesta este un program care mi l-am facut singur,as dori niste sfaturi,niste pareri,sau niste schimbari la el in caz ca nu se cupleaza bine:
-marti: abdomen 1 ora;
-joi: picioare 1 ora;
-sambata: biceps triceps 1 ora jumate;
-duminica: piept si spate 1 ora jumate;.
Vreau sa precizez ca dupa 1 saptamana,am facut febra doar la abdomen(destul de mica febra) si de la antrebtrat in sus (o febra destul de mare,nu prea mai pot sa tin mainile intinse drepte).
La biceps fac cu 5 kg,7,5 ,repetari de cate 10,seri de cate 4 cu pauze de 1 minut.
La piept fac cu cu bara intins jos,cu 30 de kg ,repetari de cate 10,2-3 seri,si la fluture cu vreo 40 de kg,10 repetari 4 seri.
La picioare abdomen nu este cazul sa mai mentionez fiindca nu am probleme mari,si deja am abdomen format si picioare deoarece fac mult sport(baschet,fotbal,role).
Orice sugesti sunt binevenite,as vrea sa pun si eu niste muschi pe mine,deoarece mi se pare cam exagerat sa am 50 de kg la varsta si inaltimea mea.Multumesc ,seara buna!
Editat de Ovidiu98 pe 12 mar 2014 20:50
|
sus |
|
XtrPump7
Senior member 59 mesaje
|
Re: Jurnal Ovidiu
scris pe 12 mar 2014 21:07 de XtrPump7
Salut tuturor,ma numesc Gheorghe Ovidiu,am 16 ani, 1,70 ,51 kg,sunt in clasa a 10a,m-am apucat de sala acum 1 saptamana.Fac 4 zile pe saptamana(marti,joi,sambata,duminica).
Inaintea sa merg la sala faceam in fiecare seara cate 30 kg,asta timp de vreo 1 luna .
Acesta este un program care mi l-am facut singur,as dori niste sfaturi,niste pareri,sau niste schimbari la el in caz ca nu se cupleaza bine:
-marti: abdomen 1 ora;
-joi: picioare 1 ora;
-sambata: biceps triceps 1 ora jumate;
-duminica: piept si spate 1 ora jumate;.
Vreau sa precizez ca dupa 1 saptamana,am facut febra doar la abdomen(destul de mica febra) si de la antrebtrat in sus (o febra destul de mare,nu prea mai pot sa tin mainile intinse drepte).
La biceps fac cu 5 kg,7,5 ,repetari de cate 10,seri de cate 4 cu pauze de 1 minut.
La piept fac cu cu bara intins jos,cu 30 de kg ,repetari de cate 10,2-3 seri,si la fluture cu vreo 40 de kg,10 repetari 4 seri.
La picioare abdomen nu este cazul sa mai mentionez fiindca nu am probleme mari,si deja am abdomen format si picioare deoarece fac mult sport(baschet,fotbal,role).
Orice sugesti sunt binevenite,as vrea sa pun si eu niste muschi pe mine,deoarece mi se pare cam exagerat sa am 50 de kg la varsta si inaltimea mea.Multumesc ,seara buna!
Antrenamentul e foarte prost, marti faci doar abdomen? Trapez si Umeri nu ai ?
No pain ,no gain
NO GAIN ,MORE PAIN !
|
sus |
|
Ovidiu98
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 12 mar 2014 21:13 de Ovidiu98
Antrenamentul e foarte prost, marti faci doar abdomen? Trapez si Umeri nu ai ?
Sunt nou in domeniu,primu saptamana am vrut doar sa ma obisnuiesc cu aparatele ,si sa vad ce imi poate corpul,de asta am apelat la acest forum,ca sa imi perfectionez programul si exercitiile.Si pentru umeri si trapez nu stiu ce exercitii sa fac.
Editat de Ovidiu98 pe 12 mar 2014 21:14
|
sus |
|
XtrPump7
Senior member 59 mesaje
|
scris pe 12 mar 2014 21:18 de XtrPump7
La sala ta nu exista antrenor ? Ar fii mai bine sa lucrezi prima data cu antrenor ,sa te obisnuiesti cu miscariile si sa-ti puna bazele sportului asta .
No pain ,no gain
NO GAIN ,MORE PAIN !
|
sus |
|
Ovidiu98
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 12 mar 2014 21:24 de Ovidiu98
La sala ta nu exista antrenor ? Ar fii mai bine sa lucrezi prima data cu antrenor ,sa te obisnuiesti cu miscariile si sa-ti puna bazele sportului asta .
Nu imi permit sa ma duc la o sala de prestigiu,ma duc la o sala de cartier,60 de lei pe luna,este doar un om care se plimba pe acolo,dar e paralel cu sala,se ocupa mai mult cu fetele la fitness.
|
sus |
|
Ovidiu98
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 12 mar 2014 22:15 de Ovidiu98
Inca astept sa imi spuna si mie cineva un program bun.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 12 mar 2014 22:52 de marius0
Inca astept sa imi spuna si mie cineva un program bun.
Ai destule modele in topicul cu programe de antrenament.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|