Pagina 1 2 3 4 din 4
CatalinXp
Senior member 123 mesaje
|
Re: Suplimente NUTRITECH
scris pe 23 iul 2012 22:37 de CatalinXp
A incercat cineva Nutritech One-A-Day? Are un continut decent...pret iarasi.
http://www.youtube.com/watch?v=47Wnqf90VrA&feature=g-all-u
Vorbesc aici in cateva minute despre el , mi se pare foarte convenabil 36 lei 60 de capsule..iti ajung 2 luni !
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 iul 2012 23:07 de sZoTaK
http://www.youtube.com/watch?v=47Wnqf90VrA&feature=g-all-u
Vorbesc aici in cateva minute despre el , mi se pare foarte convenabil 36 lei 60 de capsule..iti ajung 2 luni ! de acolo am venit aici sunt abonat la canalul respectiv, desi vlad e un pic cam hilar.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
CatalinXp
Senior member 123 mesaje
|
scris pe 23 iul 2012 23:22 de CatalinXp
de acolo am venit aici sunt abonat la canalul respectiv, desi vlad e un pic cam hilar.
Mda ).
|
sus |
|
robasmarius
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 9 ian 2013 18:33 de robasmarius
Sal all.Mam gandit sami cumpar total mass amino power 4000+ si premium whey protein.Am 172cm 62kg.Vreu sami iau total mass dimineata si seara iar inainte de antrenament power amino, dupa antrenament premium whey.
As vrea sa intreb daca am gandit bn.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 12 ian 2013 22:11 de sZoTaK
Un detaliu interesant la imaginea atasata la produsul XXL Pro, unde la 100 grame gasesc doar 80 de grame de produs. acum observ ca si la total mass adaugate vin doar 92.92 grame de produs la 100 de grame. ce naiba?
Editat de sZoTaK pe 12 ian 2013 22:13
|
sus |
|
symba
Veteran member 213 mesaje
|
scris pe 15 ian 2013 21:10 de symba
A luat careva Creatina efervescenta de la Nutritech??
Some call it an obsession, I call it a lifestyle!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 11 apr 2013 14:21 de Cristi7
BAfta ieri mi-am cumparat Totalmass 4200 de la nutritech, arginina pastile(+18, dar eu am 17 banuiesc ca nu mi face niciun rau) si xtreme power fuel,precizez ca sunt incepator,ectomorf 1,88-67kg-17 ani.
Sunt cat de cat bunicele,ca preturile sunt acceptabile?
|
sus |
|
Onyx
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 9 iul 2013 23:46 de Onyx
A luat cineva recent Total Mass 4200 ? Am vazut niste postari de acum cativa ani in care se spunea ca provoaca diaree, balonare, etc. Stiu ca de obicei ce e mult si ieftin nu e bun insa pana la urma cum sta treaba ? E bun sau nu ? 4,5kg la 121 de lei e .. prea de tot.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iul 2013 00:15 de sZoTaK
A luat cineva recent Total Mass 4200 ? Am vazut niste postari de acum cativa ani in care se spunea ca provoaca diaree, balonare, etc. Stiu ca de obicei ce e mult si ieftin nu e bun insa pana la urma cum sta treaba ? E bun sau nu ? 4,5kg la 121 de lei e .. prea de tot. pune inca 50 de lei, si ia-ti ceva bun
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 01:09 de Gilu
A luat cineva recent Total Mass 4200 ? Am vazut niste postari de acum cativa ani in care se spunea ca provoaca diaree, balonare, etc. Stiu ca de obicei ce e mult si ieftin nu e bun insa pana la urma cum sta treaba ? E bun sau nu ? 4,5kg la 121 de lei e .. prea de tot. Te-as sfatui sa cauti altceva.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 11:26 de Cristi7
Te-as sfatui sa cauti altceva.
Am luat eu la inceput,cand m-am apucat....nu prea stiam ce e cu produsele astea, si dupa ce luam o portie la 10 minute dadeam gaze si ma trimitea direct pe WC!!!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 11:29 de basu
Pareri despre TOTAL MASS 4200 ?
Nu mi-as strica banii pe asa ceva cand stiu ca mai pot imbunatati cu ceva dieta. De ce sa arunc banii pe fereastra ? Sunt atatea lucruri de care are nevoie un culturist !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 10 iul 2013 11:31 de Cristi7
Nu mi-as strica banii pe asa ceva cand stiu ca mai pot imbunatati cu ceva dieta. De ce sa arunc banii pe fereastra ? Sunt atatea lucruri de care are nevoie un culturist !
Mai bine iei piept de pui de banii aia) sau un supliment mai bun,daca chiar este nevoie....
|
sus |
|
Iulian23
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 18 oct 2013 13:52 de Iulian23
l-Cartinina de la hardbody a folosit cineva?.Daca da spune`ti o parere sau dati nota calitatii ei
|
sus |
|
andrei2014
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 1 mar 2014 21:14 de andrei2014
a luat cineva l-carnitina de la nutritech? si daca da, ce parere aveti? are efect sau nu? si cand se ia avand in vedere ca am 6 mese pe zi incepand d la ora 8:00 pana pe la 18:00. Si inca ceva, cand ar fi cel mai bn sa o iau? fac antrenament de dimineata de la 8-9 , la pranz bag exercitii si seara alergat ca dimineata.
|
sus |
|
andrei2014
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 1 mar 2014 21:26 de andrei2014
a luat cineva l-carnitina de la nutritech? si daca da, ce parere aveti? are efect sau nu? si cand se ia avand in vedere ca am 6 mese pe zi incepand d la ora 8:00 pana pe la 18:00. Si inca ceva, cand ar fi cel mai bn sa o iau? fac antrenament de dimineata de la 8-9 , la pranz bag exercitii si seara alergat ca dimineata.
|
sus |
|
roby13
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 2 mar 2014 23:48 de roby13
A incercat cineva combinatia de total mass 4200 si o creatina monohidrat? Dupa cum scrie pe eticheta total mass-ul are 6g de creatina la portie, mai e nevoie sa se ia si separa?
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 08:37 de litllebear
Cum reusesti sa ai 6 mese in 10 ore?
Editat de litllebear pe 3 mar 2014 10:58
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 10:05 de marius0
Poate e pe IF.
Dar nu ar trebui sa ne abatem de la subiect.
Editat de marius0 pe 3 mar 2014 10:06
|
sus |
|
andrei2014
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 14:05 de andrei2014
Cum reusesti sa ai 6 mese in 10 ore?
Scuze , am vrut sa scriu 5 )
Deci imi raspunde cineva la intrebare? a luat cineva l-carnitina de la nutritech? e buna de ceva?
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 3 mar 2014 14:23 de litllebear
Scuze , am vrut sa scriu 5 )
Deci imi raspunde cineva la intrebare? a luat cineva l-carnitina de la nutritech? e buna de ceva?
In general carnitina e buna,dar e un produs mai slabut,mai sunt Lipo 6,Grenade,Unidyne,dar toate astea fara o alimentatie corespunzatoare nu fac aproape nimic.
|
sus |
|
andrei2014
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 4 mar 2014 15:48 de andrei2014
In general carnitina e bu
na,dar e un produs mai slabut,mai sunt Lipo 6,Grenade,Unidyne,dar toate astea fara o alimentatie corespunzatoare nu fac aproapie nimic.[/qote]
Dece carnitina este slaba? este slaba si daca voi aveav2 antr cardio si 1 antr pt grupele musculare si alimentatia este una bazata pe iaurt,salata d fructe si legume,ciorbe, orez, piept de pui/pulpe/peste .
Eu ma gandesc ca este destul sa isi faca efect carnitina.
As mai avea o intrebare, daca puteti sa imi raspunddeti bineinteles.... deci, daca iau whey protein dupa antrenamentul pt grupele musculare, nu voi pierde din masa nu? (o portie are 72gr prot si e fara zahar). dlDoza zilnica este d 2 portii p zi. Cand sa mai iau o portie , dupa care antr.
Dimineata : 8:00 mananc , la 8:30 iau carnitina, la 9 alerg,sar coarda.
la 10:00 mananc din nou din 2 in 2 ore pana la 14:00. La 14 mananc si imediat dupa masa mma apuc d exercitii iar dupa antr iau whey. Seara la 19-20 iau carnitina din nou si dupa jum d ora alerg din nou si sar coarda..
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 4 mar 2014 16:14 de r_rrobi
In general carnitina e buna,dar e un produs mai slabut,mai sunt Lipo 6,Grenade,Unidyne,dar toate astea fara o alimentatie corespunzatoare nu fac aproape nimic.
Unei persoane de 15 ani tu ii spui sa foloseasca termogene?
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 4 mar 2014 16:17 de r_rrobi
In general carnitina e bu
na,dar e un produs mai slabut,mai sunt Lipo 6,Grenade,Unidyne,dar toate astea fara o alimentatie corespunzatoare nu fac aproapie nimic.[/qote]
Dece carnitina este slaba? este slaba si daca voi aveav2 antr cardio si 1 antr pt grupele musculare si alimentatia este una bazata pe iaurt,salata d fructe si legume,ciorbe, orez, piept de pui/pulpe/peste .
Eu ma gandesc ca este destul sa isi faca efect carnitina.
As mai avea o intrebare, daca puteti sa imi raspunddeti bineinteles.... deci, daca iau whey protein dupa antrenamentul pt grupele musculare, nu voi pierde din masa nu? (o portie are 72gr prot si e fara zahar). dlDoza zilnica este d 2 portii p zi. Cand sa mai iau o portie , dupa care antr.
Dimineata : 8:00 mananc , la 8:30 iau carnitina, la 9 alerg,sar coarda.
la 10:00 mananc din nou din 2 in 2 ore pana la 14:00. La 14 mananc si imediat dupa masa mma apuc d exercitii iar dupa antr iau whey. Seara la 19-20 iau carnitina din nou si dupa jum d ora alerg din nou si sar coarda..
Sunt curios ce proteine folosesti ? 72g proteine o portie ? Cate kg ai?
|
sus |
|
andrei2014
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 4 mar 2014 20:48 de andrei2014
Sunt curios ce proteine folosesti ? 72g proteine o portie ? Cate kg ai?
eu am 95kg , 1.82m inaltime si 16 ani. Dar m-am referit ca atat contine per portie whey-ul... adica 72g per servire... si de aceea am intrebat daca iau dupa antrenamentul de exercitii , nu de cele cardio , nu pierd din masa musculara nu? si daca iau whey-ul inainte si dupa antrenament , inainte cu 30 de minute si imediat dupa antrenament. Si dimineata si seara iau l-carnititna inainte de antrenamentul cardio.
La exercitii ma voi baza pe exercitii cu kg mici si multe repetari, iar dupa ce ajung unde vreau eu (pe la 85-80kg, si mai bine) atunci imi voi cumpara un produs de masa pe langa whey....
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 4 mar 2014 21:46 de r_rrobi
eu am 95kg , 1.82m inaltime si 16 ani. Dar m-am referit ca atat contine per portie whey-ul... adica 72g per servire... si de aceea am intrebat daca iau dupa antrenamentul de exercitii , nu de cele cardio , nu pierd din masa musculara nu? si daca iau whey-ul inainte si dupa antrenament , inainte cu 30 de minute si imediat dupa antrenament. Si dimineata si seara iau l-carnititna inainte de antrenamentul cardio.
La exercitii ma voi baza pe exercitii cu kg mici si multe repetari, iar dupa ce ajung unde vreau eu (pe la 85-80kg, si mai bine) atunci imi voi cumpara un produs de masa pe langa whey....
72g proteine consumate odata e mult
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 5 mar 2014 10:37 de litllebear
Unei persoane de 15 ani tu ii spui sa foloseasca termogene?
1.Nu scrie nicaieri ca i-am spus sa ia
2.A intrebat daca e buna carnitina,si am enumerat produsele doar
Si 3. care ar trebui sa fie 1. el la 15 ani trebuie sa invete ce inseamna transformarile corpului la pubertate si apoi sa puna intrebari.Multumesc
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|