Pagina 1 din 1
Spiku
Junior member 24 mesaje
|
pareri Muscletech CELL-TECH Performance Series
scris pe 24 feb 2014 15:32 de Spiku
A luat pana acum cineva creatina Muscletech CELL-TECH Performance Series?Pareri?Ma gandeam sa cumpar dar din cate am inteles este doar pentru cei care nu prea pun masa musculara(cei care iau alte tipuri de creatina)mie mi-a fost recomandata de un prieten si am zis sa cer si alte pareri.Ce spuneti?
Muscletech-CELL-TECH-Performance-Series-3.jpg (42.82 KB)
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: pareri Muscletech CELL-TECH Performance Series
scris pe 24 feb 2014 16:15 de Ciule
A luat pana acum cineva creatina Muscletech CELL-TECH Performance Series?Pareri?Ma gandeam sa cumpar dar din cate am inteles este doar pentru cei care nu prea pun masa musculara(cei care iau alte tipuri de creatina)mie mi-a fost recomandata de un prieten si am zis sa cer si alte pareri.Ce spuneti?
Si crezi ca daca iei acest supliment (scump intradevar) te vei ''face mare'' ? Te inseli amarnic.
Nu zic eu ca nu e buna..dar nu pune accent pe suplimentu care il iei , pune acdent pe alimentatie.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Spiku
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 24 feb 2014 19:12 de Spiku
Si crezi ca daca iei acest supliment (scump intradevar) te vei ''face mare'' ? Te inseli amarnic.
Nu zic eu ca nu e buna..dar nu pune accent pe suplimentu care il iei , pune acdent pe alimentatie.
Eu cred ca am o alimentatie buna !
Dar vreau doar sa stiu cei care au luat acest produs,au avut schimbari in bine?
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 24 feb 2014 19:20 de r_rrobi
Eu cred ca am o alimentatie buna !
Dar vreau doar sa stiu cei care au luat acest produs,au avut schimbari in bine?
Acest produs contine mai multe ingrediente care te va ajuta mai mult ca sigur,muscletech este o firma serioasa, daca iti permite bugetul poti sa il iei cu incredere
|
sus |
|
Spiku
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 24 feb 2014 20:00 de Spiku
Acest produs contine mai multe ingrediente care te va ajuta mai mult ca sigur,muscletech este o firma serioasa, daca iti permite bugetul poti sa il iei cu incredere
Multumesc frumos de raspuns,o sa-l combin cu syntha 6
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 25 feb 2014 06:55 de litllebear
Intr-o revista ce a aparut pana anul trecut la noi,arata diversi tipi care au luat cu Nitro Tech tot de la ei si le arata evolutia.Acuma cat era reclama si cat adevar....
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 25 feb 2014 07:17 de r_rrobi
Intr-o revista ce a aparut pana anul trecut la noi,arata diversi tipi care au luat cu Nitro Tech tot de la ei si le arata evolutia.Acuma cat era reclama si cat adevar....
O portie de cell are 3,5g creatina mono si 1,5g HCL + o portie nitro 3g creatina mono
Fa si tu un calcul,e prea multa creatina odata ca sa nu mai spun ca nitro se recomanda 2 cupe pe zi dar asa e cand vorbesti din reviste,daca taceai filosof ramaneai
Bsn este o alegere buna sau ori ce proteina care sa nu contina creatina, eu iti recomand musclePharm combat e cea mai buna proteina dupa piata
Editat de r_rrobi pe 25 feb 2014 07:33
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 25 feb 2014 07:54 de litllebear
O portie de cell are 3,5g creatina mono si 1,5g HCL + o portie nitro 3g creatina mono
Fa si tu un calcul,e prea multa creatina odata ca sa nu mai spun ca nitro se recomanda 2 cupe pe zi dar asa e cand vorbesti din reviste,daca taceai filosof ramaneai
Bsn este o alegere buna sau ori ce proteina care sa nu contina creatina, eu iti recomand musclePharm combat e cea mai buna proteina dupa piata
Nu m-am apucat sa fac aici reclama revistei,insa tinand cont de faptul ca cei de la Muscletech au facut studiul de care am zis,inseamna ca nu stiu ce fac.Asta e,inseamna ca o mai comit si ei...
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 25 feb 2014 17:17 de Razzzvanel
Mi-a curs putin sange din ochi, nice grammar. Si... conform cui?
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 25 feb 2014 18:16 de r_rrobi
Mi-a curs putin sange din ochi, nice grammar. Si... conform cui?
daca ai asa probleme dute la doctor sau suna la 112 ce mai stai pe aici gramaticianule
esti cumva fan ideal protein?
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 25 feb 2014 18:43 de Razzzvanel
daca ai asa probleme dute la doctor sau suna la 112 ce mai stai pe aici gramaticianule
esti cumva fan ideal protein?
In pofida impunatoarei poze cu cele 10 recipiente ce-o ai la profil si a faptului ca ai 2x+ varsta mea, tind, totusi, sa cred c-am consumat mai multe suplimente decat tine, iar calitatea lor e incontestabila. Poate-ai vrea sa-mi citesti jurnalul, ti-am detaliat acolo ce am luat/iau. Acum, nici nu cred ca-i un motiv de lauda asta, nici nu-ncerc sa fac asta, doar iti expuneam faptele.
Data viitoare cand faci o afirmatie de genul, adauga si "in opinia mea" si n-o sa mai comenteze nimeni.
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 25 feb 2014 21:49 de r_rrobi
In pofida impunatoarei poze cu cele 10 recipiente ce-o ai la profil si a faptului ca ai 2x+ varsta mea, tind, totusi, sa cred c-am consumat mai multe suplimente decat tine, iar calitatea lor e incontestabila. Poate-ai vrea sa-mi citesti jurnalul, ti-am detaliat acolo ce am luat/iau. Acum, nici nu cred ca-i un motiv de lauda asta, nici nu-ncerc sa fac asta, doar iti expuneam faptele.
Data viitoare cand faci o afirmatie de genul, adauga si "in opinia mea" si n-o sa mai comenteze nimeni.
" EU ITI RECOMAND" ce inseamna pt tine? Sau trebuie sa scriu in engleza?
Editat de r_rrobi pe 25 feb 2014 21:50
|
sus |
|
Spiku
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 26 feb 2014 16:04 de Spiku
" EU ITI RECOMAND" ce inseamna pt tine? Sau trebuie sa scriu in engleza?
Ce credeti?mi-am cumparat Arnold Iron Cre3 ca cica este mult mai buna,acum sunt curios ce rezultate o sa am
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 27 feb 2014 08:17 de r_rrobi
Ce credeti?mi-am cumparat Arnold Iron Cre3 ca cica este mult mai buna,acum sunt curios ce rezultate o sa am
Eu nu am folosit acest supliment si nici nu o sa il folosesc vrodata.pt mine creatina creapure e cea mai buna
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|