Pagina 1 din 1
Demones
Junior member 14 mesaje
|
Alimentatie si antrenament
scris pe 19 feb 2014 09:40 de Demones
In primul rand salut pe toti utilizatorii acestui site,eu unul fiind un mai nou in ale culturismului si in tot ceea ce priveste sala de forta.M-am apucat si eu de sala "ca tot omul" desi am un aspect atletic (1.70 , 64 kg) si as dori o parere daca e bine ce fac.Mi-am cumparat de la weider 3 kg de proteina hardcore whey,creatina pudra si doresc sa mai iau un supliment de carbo.Niste pareri cum sa le combin ce sa fac si daca e bine.Va multumesc.
Editat de Demones pe 19 feb 2014 09:55
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
Re: Alimentatie si antrenament
scris pe 19 feb 2014 10:25 de AndreiPopovici87
In primul rand salut pe toti utilizatorii acestui site,eu unul fiind un mai nou in ale culturismului si in tot ceea ce priveste sala de forta.M-am apucat si eu de sala "ca tot omul" desi am un aspect atletic (1.70 , 64 kg) si as dori o parere daca e bine ce fac.Mi-am cumparat de la weider 3 kg de proteina hardcore whey,creatina pudra si doresc sa mai iau un supliment de carbo.Niste pareri cum sa le combin ce sa fac si daca e bine.Va multumesc.
daca ai destui carbo din alimentatie nu are rost sa mai cumperi dextroza sau maltodextrina. Calculeaza-ti necesarul de proteine, carbo, grasimi pentru mentinere si mai creste cu 2-300 de calorii si vezi ce se intampla. Whey-ul il poti lua dupa antrenament cu sau fara carbo. Daca vrei cu carbo poti incerca varianta proteine carbo 1:1, 1:2, 1:3 sau mai mult daca vrei. Creatina o poti lua cate 5 grame sau zece pe zi, 5 inainte de antrenament si 5 grame dupa. Cel mai important este sa te tii de sala, sa nu te lasi dupa 1-3 luni chiar daca rezultatele sunt mici sau mari
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 10:33 de Demones
daca ai destui carbo din alimentatie nu are rost sa mai cumperi dextroza sau maltodextrina. Calculeaza-ti necesarul de proteine, carbo, grasimi pentru mentinere si mai creste cu 2-300 de calorii si vezi ce se intampla. Whey-ul il poti lua dupa antrenament cu sau fara carbo. Daca vrei cu carbo poti incerca varianta proteine carbo 1:1, 1:2, 1:3 sau mai mult daca vrei. Creatina o poti lua cate 5 grame sau zece pe zi, 5 inainte de antrenament si 5 grame dupa. Cel mai important este sa te tii de sala, sa nu te lasi dupa 1-3 luni chiar daca rezultatele sunt mici sau mari
De sala nu doresc sa ma las,VREAU.Proteina iau o cupa (30 g) inainte cu o ora de antrenament si alta dupa antrenament totusi is cam nelamurit e bun de ceva weider hardcore whey?am zis daca e mai scump trebuie sa fie si bun,rezultate sunt in greutate 3 kile in 2 saptamani jumatate.La creatina eu unul nu masor,iau o lingura mica si imi torn in shakeul cu proteine odata pe zi.Sper sa fie oke,mie unu initial creatina imi facea foarte sete la inceput (6 - 8 l de apa) acum daca mai beau 1 ,2 litri,dar la baie merg foarte des,e ceva neinregula?
Editat de Demones pe 19 feb 2014 10:35
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 10:38 de marius0
De sala nu doresc sa ma las,VREAU.Proteina iau o cupa (30 g) inainte cu o ora de antrenament si alta dupa antrenament totusi is cam nelamurit e bun de ceva weider hardcore whey?am zis daca e mai scump trebuie sa fie si bun,rezultate sunt in greutate 3 kile in 2 saptamani jumatate.La creatina eu unul nu masor,iau o lingura mica si imi torn in shakeul cu proteine odata pe zi.Sper sa fie oke,mie unu initial creatina imi facea foarte sete la inceput (6 - 8 l de apa) acum daca mai beau 1 ,2 litri,dar la baie merg foarte des,e ceva neinregula?
Proteina care o iei inaintea antrenamentului o iei degeaba, iar 1-2 l nu sunt de ajuns daca iei creatina. Ai putea avea probleme.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 10:39 de AndreiPopovici87
Creatina retine apa asa ca e normal sa bei mai multa chiar si peste 4 litri pe zi.
Whey poti mua dimineata pe stomacul gol si dupa antrenament.
Inainte de antrenament, cam 1.5 2 ore, trebuie o masa cu carbo cu asimilare lenta si proteina sa ai energie la sala nu iti trebuie shake de proteine
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 10:40 de Demones
Proteina care o iei inaintea antrenamentului o iei degeaba, iar 1-2 l nu sunt de ajuns daca iei creatina. Ai putea avea probleme.
Pe ambalaj scrie o cupa inainte una dupa.Creatina trebuie sa o iau separat,eu unul o amestecam cu proteinele.
Editat de Demones pe 19 feb 2014 10:43
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 10:42 de marius0
Pe ambalaj scrie o cupa inainte una dupa.Creatina trebuie sa o iau separat?
Nu trebuie separat, o iei in shake-ul cu proteine.
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 10:45 de Demones
Nu trebuie separat, o iei in shake-ul cu proteine.
Deci dimineata cand ma trezesc iau proteinele pe stomacul gol,dupa o ora , doua,mananc iar inainte de antrenament (1 ora , 2) mai pot lua un supliment de carbo.Dupa ce ies de la sala pot lua a 2-a cupa de proteine amestecata cu creatina (mentionez iar o lingurita de cafea sper sa fie oke nu stiu cat are gramaj) dupa iar mananc acasa si mai bag in mine o portie de carbo.
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 12:52 de r_rrobi
La 64kg 10g de creatina??? Nu e bun sfatul asta
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 12:57 de Demones
La 64kg 10g de creatina??? Nu e bun sfatul asta
Nu stiu cum masurati voi 10 g,mie mi s-a zis sa iau 5 grame ) adica cat o lingurita mica de cafea.Deci am sa mor sau nu?10 grame ma gandeam sa iau dupa ce trec de 80 de kg
Editat de Demones pe 19 feb 2014 12:58
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 19 feb 2014 12:58 de r_rrobi
Ce fel de creatina folosesti?
Proteina care o folosesti la o portie de 50g are 25g proteina si 17g carbo...daca folosesti creatina mono 5g sunt suficiente si pt o asimilare mai buna mai poti sa adaugi inca 30g carbo simpli
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 12:59 de Demones
Ce fel de creatina folosesti?
Proteina care o folosesti la o portie de 50g are 25g proteina si 17g carbo...daca folosesti creatina mono 5g sunt suficiente si pt o asimilare mai buna mai poti sa adaugi inca 30g carbo simpli
Pure creatine de la weider (monohidratata) Pot amesteca creatina cu carbo in shaker?
Editat de Demones pe 19 feb 2014 13:04
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 19 feb 2014 13:05 de r_rrobi
Pure creatine de la weider (monohidratata) Pot amesteca creatina cu carbo in shaker?
Nu mori de la creatina ))
Shake post workout
50g hardcore
5g creatina
30g carbo simpli(dextroza,carbo+,vitargo)
Ps.O lingurita rasa =5g creatina
Editat de r_rrobi pe 19 feb 2014 13:09
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 13:09 de Demones
O lingurita rasa =5g creatina
Mersi,mersi.La hardcore iau 30 g portia dimineata pe stomacul gol si 30 g dupa antrenament sper sa fie ok.Si pot continua cu astea de la weider sau sa schimb?
Editat de Demones pe 19 feb 2014 13:14
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 19 feb 2014 13:13 de r_rrobi
Mersi,mersi.La hardcore iau 30 g portia dimineata pe stomacul gol si 30 g dupa antrenament.
Foloseste cum vrei tu ,dar eu te sfatuiesc dupa antrenament sa bagi 50g(inseamna 25g proteine,17g carbo)
Editat de r_rrobi pe 19 feb 2014 13:14
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 19 feb 2014 13:17 de Demones
Foloseste cum vrei tu ,dar eu te sfatuiesc dupa antrenament sa bagi 50g(inseamna 25g proteine,17g corbo)
Deci ar insemna cand ma trezesc bag 30 g proteine hardcore, dupa o ora doua mananc, inainte cu 2 ore sa merg la sala bag in mine niste suplimente cu carbo , dupa antrenament bag 50 g proteine amestecate cu creatina in shaker si dupa mancare si somn,cam asta ar trebui sa fie programul.
Editat de Demones pe 19 feb 2014 13:17
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 21 feb 2014 18:41 de Demones
Deci ar insemna cand ma trezesc bag 30 g proteine hardcore, dupa o ora doua mananc, inainte cu 2 ore sa merg la sala bag in mine niste suplimente cu carbo , dupa antrenament bag 50 g proteine amestecate cu creatina in shaker si dupa mancare si somn,cam asta ar trebui sa fie programul.
Cu ce ar trebui sa combin matodextrina?ca nu are niciun gust...si cum ar fi oke sa le iau combinate?un program cv
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 21 feb 2014 18:47 de Cristi7
Cu ce ar trebui sa combin matodextrina?ca nu are niciun gust...si cum ar fi oke sa le iau combinate?un program cv
Maltodextrina o bagi cu proteinele si cu creatina si iei dupa,fai cum a zis Roby mai sus,50 ghardcore dupa,inainte de antrenament nu are rost sa iei shake de proteine si atat,mai bine bagi o masa solida proteine+carbohidrati !
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 20:25 de Demones
Maltodextrina o bagi cu proteinele si cu creatina si iei dupa,fai cum a zis Roby mai sus,50 ghardcore dupa,inainte de antrenament nu are rost sa iei shake de proteine si atat,mai bine bagi o masa solida proteine+carbohidrati !
Am crescut cam 7 kg intr-o luna,acum dau la piept si 60 kg cu bara etc. Cred ca imi prieste ce iau si cum merge antrenamtul zic eu.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 20:36 de Ciule
Am crescut cam 7 kg intr-o luna,acum dau la piept si 60 kg cu bara etc. Cred ca imi prieste ce iau si cum merge antrenamtul zic eu.
Bravo
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
XtrPump7
Senior member 59 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 22:48 de XtrPump7
Ce iei mai exact ?
Bravo !
No pain ,no gain
NO GAIN ,MORE PAIN !
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 23:01 de s1d0x
7 kg din care 6,5 kg de grasime ?
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 3 mar 2014 23:04 de Demones
7 kg din care 6,5 kg de grasime ?
Rautaciosi puteti fi unii,nu ai dreptate aici,nus pufos.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 4 mar 2014 10:56 de vlcosmin
Rautaciosi puteti fi unii,nu ai dreptate aici,nus pufos.
Nu sunt rautaciosi, sunt realisti.
La ce raspuns te astepti cand spui ca ai pus 7 kg de muschi intr-o luna ? evident la unul ironic.
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 mar 2014 20:25 de Demones
Nu sunt rautaciosi, sunt realisti.
La ce raspuns te astepti cand spui ca ai pus 7 kg de muschi intr-o luna ? evident la unul ironic.
Ma astept la un raspuns de persoana care cunoaste.Nu am mai luat niciodata suplimente nutritive,nu imi stii tipul meu somatic si nu stii cum arat.Ca fapt informativ din cele spuse de persoane care cunosc si sunt specializate in nutritie,citez "ai crescut in masa musculara datorita faptului ca ai luat un regim cu proteine si un antrenament intens corpul nefiind obisnuit cu astfel de substante/efort.Normal ca in 7 kg nu pot lua doar masa musculara dar 3 tot le am.
Editat de Demones pe 4 mar 2014 21:30
|
sus |
|
Demones
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 4 mar 2014 21:34 de Demones
Ce iei mai exact ?
Bravo !
Proteine de la weider (hardcore whey)
Creatina monohidratata (wheider)
Si am mai inceput sa mai iau niste carbo simpli dar deabia am inceput sa iau.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|