Pagina 1 din 1
beku111
Junior member 17 mesaje
|
Antrenament scurt
scris pe 7 feb 2014 15:26 de beku111
Va salut ! M-am decis sa merg la sala . Cum nu dispun de cine stie ce bani , o sa ma duc doar 3 luni (maxim ) .
Ce vreau , desigur daca vreti sa-mi dati niste sfaturi , e cum sa fac aceste 3 luni cat mai eficiente posibil .
Ce stiu eu ca trebuie sa dorm cat de mult se poate 7 , 8 ....ore , sa manac proteic sa beau multa apa iar acolo sa fac cu greutati mari pt. masa . De definire mai pot face flotari acasa etc. Masa o vreau !
Cat despre alimentaie , as manca natural (oua , carne , cereale ) .
Astept pareri !
PS: stiu ca e putin 3 luni dar nu am ce sa fac .
Salut !
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: Antrenament scurt
scris pe 7 feb 2014 17:02 de marius0
Va salut ! M-am decis sa merg la sala . Cum nu dispun de cine stie ce bani , o sa ma duc doar 3 luni (maxim ) .
Ce vreau , desigur daca vreti sa-mi dati niste sfaturi , e cum sa fac aceste 3 luni cat mai eficiente posibil .
Ce stiu eu ca trebuie sa dorm cat de mult se poate 7 , 8 ....ore , sa manac proteic sa beau multa apa iar acolo sa fac cu greutati mari pt. masa . De definire mai pot face flotari acasa etc. Masa o vreau !
Astept pareri !
Cresterea masei musculare si definirea se fac prin alimentatie, nu prin feluri de exercitii.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 20:03 de basu
Astept pareri !
Flotarile de acasa nu le faci pt definire ci ca sa pierzi vremea eventual sa mai strici cate ceva din ce ai facut la sala.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 7 feb 2014 22:01 de KiSsSian
Astept pareri !
Daca sti sa mananci proteic, e bine, eu unu ,nu stiu sa mananc nici caloric. App. NU ai nici o sansa sa faci masa de calitate in 3 luni.
Daca vrei sa te "umfli" un pic baga niste creatina in astea 3 luni si bea multa apa , sa te pacalesti si pe tine si pe cei/cele pentru care depui acest minim efort.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 feb 2014 08:05 de basu
Daca sti sa mananci proteic, e bine, eu unu ,nu stiu sa mananc nici caloric. App. NU ai nici o sansa sa faci masa de calitate in 3 luni.
Daca vrei sa te "umfli" un pic baga niste creatina in astea 3 luni si bea multa apa , sa te pacalesti si pe tine si pe cei/cele pentru care depui acest minim efort.
Nu stii sa mananci proteic , nu stii sa mananci caloric, dar stii sa mananci creatinic. Stii suficient de bine incat sa dai un sfat. Nu stiu daca e bine ....
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 8 feb 2014 09:08 de r_rrobi
Nu stii sa mananci proteic , nu stii sa mananci caloric, dar stii sa mananci creatinic. Stii suficient de bine incat sa dai un sfat. Nu stiu daca e bine ....
Creatinic??? Hmm cuvinte noi?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 feb 2014 09:13 de basu
Creatinic??? Hmm cuvinte noi?
Pai inventam cuvinte , poate reusim sa ne intelegem intre noi.
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 8 feb 2014 09:16 de r_rrobi
Pai inventam cuvinte , poate reusim sa ne intelegem intre noi.
Eu cred ca am inteles la ce te referi,sa speram ca poate o sa inteleaga si el...oare?
Editat de r_rrobi pe 8 feb 2014 09:17
|
sus |
|
beku111
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 8 feb 2014 10:30 de beku111
Eu cred ca am inteles la ce te referi,sa speram ca poate o sa inteleaga si el...oare?
Roby , ce parere ai ? Nu crezi ca se vor vedea rezultate in 3 luni ?
Salut !
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 8 feb 2014 10:53 de AndreiPopovici87
daca esti la inceput si mananci ce si cum trebuie, te antrenezi si dormi corespunzator poate vei pune 2-3 cm in brate, poate mai putin poate mai mult, dar ar fi mai bine sa mergi cel putin 6-8 luni
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 8 feb 2014 11:14 de marius0
daca esti la inceput si mananci ce si cum trebuie, te antrenezi si dormi corespunzator poate vei pune 2-3 cm in brate, poate mai putin poate mai mult, dar ar fi mai bine sa mergi cel putin 6-8 luni
Va pune in acest mod, dar dupa astea 3 luni nu va mai continua si va pierde tot ce a adunat. Poate vrea sa il prinda vara cu ceva muschi..
Editat de marius0 pe 8 feb 2014 11:14
|
sus |
|
r_rrobi
|
scris pe 8 feb 2014 11:44 de r_rrobi
In 3 luni abia o sa incepi sa te acomodezi,rezultatele bineinteles ca o sa apara pt ca iti supui organismul la ceva nou
Ideia e sa te documentezi mai inainte de o alimentatie si un antrenament pt scopul tau ,atentie la accidentari
Daca o sa iti placa aceasta disciplina o sa mai continui ....ai sa vezi!succes
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 feb 2014 15:37 de basu
Trei luni de zile = zero. Crede-ma !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|