Pagina 1 din 1
SxcSimion
Junior member 18 mesaje
|
Ce alegere sa fac?
scris pe 8 ian 2014 22:54 de SxcSimion
Pentru masa care dintre cele doua produse mi le recomandati ? Ati folosit vreunul dintre ele ? Pot sa combin in acelasi shake 5g de creatina si 50g de dextroza?
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Super-Mass-Gainer-5-4-kg/
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Serious-Mass-5-4-kg/
Multumesc!
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Ce alegere sa fac?
scris pe 8 ian 2014 23:01 de Ciule
Pentru masa care dintre cele doua produse mi le recomandati ? Ati folosit vreunul dintre ele ? Pot sa combin in acelasi shake 5g de creatina si 50g de dextroza?
http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/Dymatize-Super-Mass-Gainer-5-4-kg/
Multumesc!
Serious Mass ..
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 09:39 de Rolilas
Serious Mass ..
Pai, dymatize contine 52 gr proteine/servire, iar Serious Mass(la aceeasi cantitate de produs) contine 15 gr. Alegerea este evidenta, chiar daca e gainer.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 10:10 de Ciule
Pai, dymatize contine 52 gr proteine/servire, iar Serious Mass(la aceeasi cantitate de produs) contine 15 gr. Alegerea este evidenta, chiar daca e gainer.
Serious mass contine 50 g prot serving, sau ce vrei sa spui ca nu inteleg ?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 11:07 de marius0
Serious mass contine 50 g prot serving, sau ce vrei sa spui ca nu inteleg ?
De fapt Serious Mass are 50 de gr de proteine si 250 carbo, iar Super Mass Gainer are 52 gr de proteine si 254 carbo pe servire.
Editat de marius0 pe 9 ian 2014 11:07
|
sus |
|
SxcSimion
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 15:12 de SxcSimion
Creatina am de la MusclePharm si dextroza , pot sa le pun in acelasi shake dupa sala ? Sau? Mai astept cateva pareri despre cele 2 produse de mai sus.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 15:29 de Ciule
Creatina am de la MusclePharm si dextroza , pot sa le pun in acelasi shake dupa sala ? Sau? Mai astept cateva pareri despre cele 2 produse de mai sus.
Da ,De ce nu ?
Editat de Ciule pe 9 ian 2014 15:30
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 18:12 de marius0
Daca ai creatina si dextroza de ce ti-ai lua un gainer ? Un concentrat proteic pe langa astea 2 ar fi mult mai indicat.
|
sus |
|
SxcSimion
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 9 ian 2014 23:07 de SxcSimion
Daca ai creatina si dextroza de ce ti-ai lua un gainer ? Un concentrat proteic pe langa astea 2 ar fi mult mai indicat.
Nu am vazut aproape niciun rezultat doar cu creatina , milk egg de la PN si dextroza dupa o luna si ceva. De aceea m-am gandit sa i-au impreuna cu un gainer sa vad rezultate.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 10 ian 2014 06:47 de adi123
Nu am vazut aproape niciun rezultat doar cu creatina , milk egg de la PN si dextroza dupa o luna si ceva. De aceea m-am gandit sa i-au impreuna cu un gainer sa vad rezultate.
poate ai omis cel mai important lucru: alimentatia. e imposibil sa nu ai nici un rezultat daca mananci ce si cat trebuie
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 10 ian 2014 10:05 de Rolilas
Am citit eticheta gresit, scuze !
|
sus |
|
cez90
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 10 ian 2014 23:42 de cez90
Salut.Intentionez sa-mi iau un concentrat protein,carbohidrati(fara aroma)si o creatina .Dar ma lovesc de modul cum sa le iau.Eu m-am gandit in felul urmator,in zilele cu antrenament:dimineata shake proteine(inainte de micul dejun),apoi dupa antrenament tot un shake+50 grame de carbohidrati+5 grame de creatina.Iar in zilele de pauza,sa iau un shake dimineata (proteina fara carbo si fara creatina) si un shake intre mese.Mai are rost sa mai bag creatina sau carbo in zilele de pauza?Sunt inutile 2 shake-uri in zilele de odihna?Urmaresc cresterea in masa musculara.Va multumesc!
Editat de cez90 pe 11 ian 2014 00:05
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 10 ian 2014 23:47 de marius0
Salut.Intentionez sa-mi iau un concentrat protein,carbohidrati(fara aroma)si o creatina .Dar ma lovesc de modul cum sa le iau.Eu m-am gandit in felul urmator,in zilele cu antrenament:dimineata shake proteine(inainte de micul de jun),apoi dupa antrenament tot un shake+50 grame de carbohidrati+5 grame de creatina.Iar in zilele de pauza,sa iau un shake dimineata (proteina fara carbo si fara creatina) si un shake intre mese.Mai are rost sa mai bag creatina sau carbo in zilele de pauza?Sunt inutile 2 shake-uri in zilele de odihna?Urmaresc cresterea in masa musculara.Va multumesc!
Creatina o iei si in zilele de antrenament si in cele de pauza.. Cate shake-uri iei depinde de cu cat crezi tu ca ar trebui sa iti suplimentezi alimentatia pentru a te ajuta sa te recuperezi. Daca iti iei toti nutrientii necesari din mancare nu are rost.
Editat de marius0 pe 10 ian 2014 23:48
|
sus |
|
cez90
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 10 ian 2014 23:58 de cez90
in zilele de pauza ,creatina o pot lua cu zahar?Sau se recomanda tot cu carbo?Merci mult
Editat de cez90 pe 11 ian 2014 00:04
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 00:15 de marius0
in zilele de pauza ,creatina o pot lua cu zahar?Sau se recomanda tot cu carbo?Merci mult
Cu carbo. Nu are ce cauta zaharul in alimentatia ta.
|
sus |
|
SxcSimion
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 12 ian 2014 18:21 de SxcSimion
Ati deviat putin de la subiect. Chiar nu a folosit nimeni unul din cele doua produse ? Sa vina cu niste pareri ,despre ce sa aleg.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 12 ian 2014 18:28 de Ciule
Salut , ca , gainer ti-as recomanda gfx8 , sau mutant mass !
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 20 ian 2014 17:02 de ricardo
Ati deviat putin de la subiect. Chiar nu a folosit nimeni unul din cele doua produse ? Sa vina cu niste pareri ,despre ce sa aleg.
...le-am foslosit pe amandoua si personal as alege Serious Mass ca prima optiune....dar si Super Mass Gainer e pe aroape ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 21 ian 2014 09:14 de litllebear
Super mass am luat doua cutii de 5.4 kg,a fost ok,nu ma balona se dizolva bine,ma simteam refacut dupa el,luam si dimineata si si dupa antrenament.Serious mass am baut de vreo doua trei ori de la un prieten si nu pot ca sa ma pronunt.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Crossfit45
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 25 ian 2014 17:06 de Crossfit45
Multumesc!
Eu sincer te sfatuiesc sa iei serious mass am prieteni care au folosit si au avut rezultate spectaculoase
RADU
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|