Pagina 1 din 1
Andreeaa1234
Junior member 16 mesaje
|
Ce facem cu sportul in timpul menstruatiei?
scris pe 11 ian 2014 14:09 de Andreeaa1234
Buna! vin cu 2 intrebari
In primul rand as vrea sa arat pana prin septembrie(daca se poate ) ca tipa din poza .. ce suplimente ati adauga sau ce ati schimba la acest stil de alimentatie.asa mananc de o viata pot spune )Am 165 cm si 59 de kg -vreau sa imi lucrez abdomenul si picioarele in principiu.stiu inca ca pentru a avea un abdomen "6packs" e mai greu la fete insa cel mai important lucru e alimentatia. O sa va zic ce consum eu de exemplu luni
Dimineata: 2 oua o felie de paine intergala si un iaurt 2, 8% grasime
Gustare pe la ora 11 un iaurt activia cu fibre si o banana sau un mar, sau chiar toate
La pranz peste cod alb cam 100 g maxim si legume mexicane iar apoi o portocala
Ultima gustare un baton proteic fibro bar si apoi un mar
Beau cam 1L de apa pe zi si cam 5 cani de ceai in fiecare zi sau chiar 6 dintre care o cana e ceai verde
Ce imi recomandati sa schimb sau sa imbunatatesc? Mananc foarte sanatos dupa parerea mea.am uitat ce inseamna biscuitii ciocolata grisinele si chestiile astea pentru ca vreau pana la vara sa am corpul definit
iar a doua intrebare ar fi: ce fac in timpul menstruatiei?adica muncesc din greu si vin 5 zile pe luna in care antrenamentul nu mai exista deloc pentru ca nu pot,am dureri etc..deci practic dupa ciclu o voi lua de la capat.cum sa rezolv problema asta?
1530479_495222703928906_1287302838_n.jpg (35.30 KB)
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Ce facem cu sportul in timpul menstruatiei?
scris pe 11 ian 2014 15:37 de Ciule
Buna! vin cu 2 intrebari
In primul rand as vrea sa arat pana prin septembrie(daca se poate ) ca tipa din poza .. ce suplimente ati adauga sau ce ati schimba la acest stil de alimentatie.asa mananc de o viata pot spune )Am 165 cm si 59 de kg -vreau sa imi lucrez abdomenul si picioarele in principiu.stiu inca ca pentru a avea un abdomen "6packs" e mai greu la fete insa cel mai important lucru e alimentatia. O sa va zic ce consum eu de exemplu luni
Gustare pe la ora 11 un iaurt activia cu fibre si o banana sau un mar, sau chiar toate
Beau cam 1L de apa pe zi si cam 5 cani de ceai in fiecare zi sau chiar 6 dintre care o cana e ceai verde
Ce imi recomandati sa schimb sau sa imbunatatesc? Mananc foarte sanatos dupa parerea mea.am uitat ce inseamna biscuitii ciocolata grisinele si chestiile astea pentru ca vreau pana la vara sa am corpul definit
iar a doua intrebare ar fi: ce fac in timpul menstruatiei?adica muncesc din greu si vin 5 zile pe luna in care antrenamentul nu mai exista deloc pentru ca nu pot,am dureri etc..deci practic dupa ciclu o voi lua de la capat.cum sa rezolv problema asta?
Elimina iaurtul acela ,contine 2,8% grasime ,ia-ti dietetic sa nu uiti de cina ,foarte importanta masa
Nu poti sa areti ca , cea din poza intr-un timp asa scurt , totul se face in ani de munca , spor
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
lost_proph3t
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 17:03 de lost_proph3t
Pai nu prea poti rezolva mare lucru in ce priveste perioada respectiva a lunii...am discutat subiectul asta cu o tipa care practica de multi ani sportul cu fiare,la fel avea dureri in primele zile in care nu mergea la sala,abia in a3a,4a zi facea un antrenament dar doar la partea de sus iar dupa ce trecea de tot menstruatia,incepea cu un antrenament de picioare(picioarele fiind grupa pe care dorea s-o dezvolte mai tare).problema asta ia-o ca pe o pauza binevenita de odihna
Editat de lost_proph3t pe 11 ian 2014 17:03
|
sus |
|
Andreeaa1234
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 18:42 de Andreeaa1234
Elimina iaurtul acela ,contine 2,8% grasime ,ia-ti dietetic sa nu uiti de cina ,foarte importanta masa
Nu poti sa areti ca , cea din poza intr-un timp asa scurt , totul se face in ani de munca , spor
Ani de munca?ani? Pai atunci culturistele alea in cat timp ajung in halul ala?
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 19:13 de Ciule
Doamne da-ne minte .. Tu crezi ca peste noapte devi asa?
E un mod de viata de a traii sanatos ..
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 19:49 de marius0
Crezi ca ele au ajuns cu corpul acela pentru ca vara era aproape si s-au "agitat" cateva luni ca sa ajunga asa ?
Editat de marius0 pe 11 ian 2014 19:49
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 13 ian 2014 00:48 de Tooxie
Se poate si pana in septembrie cum ai spus tu dar nu e ceva sigur. Daca o sa dureze mai mult sa nu fii dezamagita nu totul se face cum si cand vrem noi. In mare totul depinde de tine si de metabolismul tau.
Mai adauga o masa inainte de batonul proteic si elimina marul, un piept de pui la gratar cu legume, ai grija sa nu te infometezi ca nu faci nimic asa. In mare trebuie sa mananci putin si des, o masa la 3-4 ore. In timpul menstruatiei poti face o pauza, nu e mare lucru.
Editat de Tooxie pe 13 ian 2014 00:51
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 13 ian 2014 09:23 de basu
Buna! vin cu 2 intrebari
1. Este o gresala sa incerci sa arati ca altcineva. Nu vei putea, sportiva aia cu asta se ocupa, asta este viata ei zi de zi si ceas de ceas. Ori din cate inteleg eu , tu ai o altfel de viata si o altfel de activitate zilnica. Sau ma insel. Incerci sa copiezi o sportiva de performanta ?
2. In timpul menstruatiei , mai ales daca in cazul tau acest lucru presupune dureri eventual sangerari este bine sa stai acasa. Chiar crezi ca este bine sa mergi pe la sala , sa te patezi pe acolo ? Nu este vorba de cine stie ce pauza, uneori este bine sa vezi doar partea plina a paharului . Iesi cu prietenele la o cafea . Daca nu te patezi prea tare. Foloseste no-spa si ibuprofen. Daca durerile sunt mari foloseste no-spa de 80 de mg.
Editat de basu pe 13 ian 2014 09:25
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Andreeaa1234
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 14 ian 2014 12:31 de Andreeaa1234
1. Este o gresala sa incerci sa arati ca altcineva. Nu vei putea, sportiva aia cu asta se ocupa, asta este viata ei zi de zi si ceas de ceas. Ori din cate inteleg eu , tu ai o altfel de viata si o altfel de activitate zilnica. Sau ma insel. Incerci sa copiezi o sportiva de performanta ?
2. In timpul menstruatiei , mai ales daca in cazul tau acest lucru presupune dureri eventual sangerari este bine sa stai acasa. Chiar crezi ca este bine sa mergi pe la sala , sa te patezi pe acolo ? Nu este vorba de cine stie ce pauza, uneori este bine sa vezi doar partea plina a paharului . Iesi cu prietenele la o cafea .
Multumesc de raspuns 1. As vrea,desigur sa fiu si eu ca aia insa ,vum ai spus si tu eu nu asta ma ocup dar sportul vreau sa fie pe planul 2 in viata mea. Nu vreau doar sa ma mentin,vreau mai mult de atat.
2. Cu siguranta nu o sa fac absolut nimic pentru ca nu pot si problema ast e demult insa intrebam daca afecteaza cu ceva sedentarismul asta de 5 uneori 6 zile.pentru ca muncesti mult in foecare luna si 6 zile nu faci nimic.practic iti si pierzi din exercitiu
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 14 ian 2014 12:55 de marius0
2. In timpul menstruatiei , mai ales daca in cazul tau acest lucru presupune dureri eventual sangerari este bine sa stai acasa. Chiar crezi ca este bine sa mergi pe la sala , sa te patezi pe acolo ? Nu este vorba de cine stie ce pauza, uneori este bine sa vezi doar partea plina a paharului . Iesi cu prietenele la o cafea .
Multumesc de raspuns 1. As vrea,desigur sa fiu si eu ca aia insa ,vum ai spus si tu eu nu asta ma ocup dar sportul vreau sa fie pe planul 2 in viata mea. Nu vreau doar sa ma mentin,vreau mai mult de atat.
2. Cu siguranta nu o sa fac absolut nimic pentru ca nu pot si problema ast e demult insa intrebam daca afecteaza cu ceva sedentarismul asta de 5 uneori 6 zile.pentru ca muncesti mult in foecare luna si 6 zile nu faci nimic.practic iti si pierzi din exercitiu
Chiar iti prind bine cele 6 zile libere. O sa te recuperezi si o sa fii pregatita pentru urmatoarele saptamani de antrenamente.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 14 ian 2014 18:38 de ssergiu
Confunzi o treaba cu alta. Crezi ca daca tipa din poza ta o sa mai continue ca si pana acum in 2-3 ani o sa ajunga ca si culturistele alea mari de care se sperie toata lumea?
Si da, trebuie ani de munca ca sa arati ca si gagica respectiva asa ca inarmeaza-te cu rabdare si vointa ca daca ar fi asa usor toate ati arata ca si aia
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 ian 2014 19:53 de basu
Am si eu o rugaminte: sa purtam aceasta discutie si sa dam sfaturi fara sa o timoram pe colega noastra de forum. Va multumesc !
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 14 ian 2014 21:43 de adi123
totul vine de la sine, doar inceputul e putin mai greu. dupa cateva luni(ani) de avut o dieta si un program bine facut totul ti se va parea simplu si vei privi cu alti ochi acest stil de viata. vei ajunge la un moment dat ceva de genul ala doar daca esti perseverenta in ceea ce faci. daca ai un scop si te tii de el se vor vedea repede rezultatele. bafta
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 15 ian 2014 07:23 de litllebear
totul vine de la sine, doar inceputul e putin mai greu. dupa cateva luni(ani) de avut o dieta si un program bine facut totul ti se va parea simplu si vei privi cu alti ochi acest stil de viata. vei ajunge la un moment dat ceva de genul ala doar daca esti perseverenta in ceea ce faci. daca ai un scop si te tii de el se vor vedea repede rezultatele. bafta
Exact,plus ca la un moment dat o sa devina un mod de viata si o sa priveasca altfel lucrurile,multi oameni vad un regim alimentar bine pus la punct ca si pe o dieta,nu ca pe ceva care le este benefic.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 ian 2014 08:06 de basu
Exact,plus ca la un moment dat o sa devina un mod de viata si o sa priveasca altfel lucrurile,multi oameni vad un regim alimentar bine pus la punct ca si pe o dieta,nu ca pe ceva care le este benefic.Spor
Dieta nu este ceva nebenefic. Atat timp cat este o dieta. Adica ceva urmat corect dupa indicatiile cuiva care se pricepe. O infometare de exemplu nu este o dieta. Un regim alimentar sever prescris de medic dupa o operatie pe aorta iarasi nu este o dieta. Este un regim. Dieta este un mod de viata si poate fi personalizata. Oricine poate sa isi creeze o dieta daca stie ce face.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 15 ian 2014 13:57 de litllebear
Dieta nu este ceva nebenefic. Atat timp cat este o dieta. Adica ceva urmat corect dupa indicatiile cuiva care se pricepe. O infometare de exemplu nu este o dieta. Un regim alimentar sever prescris de medic dupa o operatie pe aorta iarasi nu este o dieta. Este un regim. Dieta este un mod de viata si poate fi personalizata. Oricine poate sa isi creeze o dieta daca stie ce face.
Basule scuze,doar acum cand am citit raspunsul tau,am observat ca m-am exprimat si am scris gresit.Scuze inca o data.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 15 ian 2014 16:07 de basu
Basule scuze,doar acum cand am citit raspunsul tau,am observat ca m-am exprimat si am scris gresit.Scuze inca o data.
Nu a fost nici pe departe o critica. Eu in general imi dau seama atunci cand exista o eroare de exprimare. Din astea facem toti si inclusiv eu. Dar am incercat sa corectez fara sa ating vreo latura nepotrivita. De fapt atuci cand scrieti aici se numeste ca acest forum si-a atins scopul. Deci va rog sa postati.
Editat de basu pe 15 ian 2014 16:08
|
sus |
|
mir2809
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 4 feb 2014 11:38 de mir2809
Sportul in timpul menstruatiei il facem cele care suntem cum s ar zice avansate in acest sport. Daca nu vrei sa faci pauza in aceste zile faci spre exemplu exercitii care solicita mai mult bratele sau poti face aerobic.
In ceea ce priveste afirmatia ta ca tu vrei sa arati ca fata din poza pe care ai postat o nu e nimic rau sau imposibil.
Iti trebuie rabdare , antrenament bun , dieta si multa ambitie.
Si ca sa raspund si la colegii care spun ca unele de ce sunt in scurt timp adica in cateva luni ,,culturiste,, nu cred ca nu stiti ce sa ia dac vrei in scurt timp sa devi din femeie barbat. Deci mie ca sa ajung la formele pe care le am si sa castig titluri in strainatate la sectiunea Fitness mi au trebuit mai mult de 10 ani cu totate suplimentele nutritive pe care le iau adica vb aiaci de proteine, amino acizi , vitamine si nu altceva in plus.
Spor Basu si rami activ!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|