Pagina 1 din 1
mariuspa
Newbie 1 mesaje
|
L-carnitina
scris pe 30 iul 2003 02:32 de mariuspa
Salut!
Cineva mi-a recomandat L-carnitina pentru arderea mai rapida a grasimilor. As vrea sa comand online si am nevoie de cateva recomandari. Oferta e destul de bogata. Hardbody.ro, nutrimaxx, universal, redis si altele. Ce imi recomandati? Si daca aveti idee, cam in cat timp ajunge? Am comandat de la harbody acum vreo saptamana shi nimic.
Multumesc!
Marius
|
sus |
|
madbog
Veteran member 287 mesaje
|
Re: L-carnitina
scris pe 8 aug 2003 20:19 de madbog
Salut!
Cineva mi-a recomandat L-carnitina pentru arderea mai rapida a grasimilor. As vrea sa comand online si am nevoie de cateva recomandari. Oferta e destul de bogata. Hardbody.ro, nutrimaxx, universal, redis si altele. Ce imi recomandati? Si daca aveti idee, cam in cat timp ajunge? Am comandat de la harbody acum vreo saptamana shi nimic.
Multumesc!
intradevar sunt unele site-uri care nu prea onoreaza comenzile
atat stiu ca de la redis ajunge in aproximativ 10-14 zile
universal
|
sus |
|
Al3xius
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 11 sep 2003 00:21 de Al3xius
Salut!
Multumesc!
ia de la universal....mie mi-a venit in 4 sau 5 zile.
Get Ritch Or Dye Tryin`!
|
sus |
|
salta
Guest
|
Re: Re: L-carnitina
scris pe 30 mar 2004 23:16 de salta
e am "l-carnitine" de la pro nutrition,e un amino acid.
are ca efecte mobilizarea acizilor grasi,accelerarea refacerii muschilui,marirea rezistentei muschiului.
am dat 200 de mii ,sunt 60 de tablete,si imi place cum functioneaza,eu l-am luat idn magazinul unirea
|
sus |
|
Reptile
Senior member 101 mesaje
|
scris pe 1 apr 2004 23:52 de Reptile
Salut!
Multumesc! Eu am comandat de la Hard Body shi mi-a venit in 7 zile!
Be Invincible!
|
sus |
|
mtm
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 2 apr 2004 19:23 de mtm
orice ai face .. sa nu`ti iei ceva romanesc ...
intelegi cum zic? atunci asa zic :>
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 12 feb 2006 15:55 de Anonim
Salut!
Multumesc! Eu am comandat de la Hard Body shi mi-a venit in 7 zile!
|
sus |
|
Andreeaa1234
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 08:30 de Andreeaa1234
e am "l-carnitine" de la pro nutrition,e un amino acid.
are ca efecte mobilizarea acizilor grasi,accelerarea refacerii muschilui,marirea rezistentei muschiului.
am dat 200 de mii ,sunt 60 de tablete,si imi place cum functioneaza,eu l-am luat idn magazinul unirea
Te-a ajutat la ceva? Cand il luai si cand nu?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 11 ian 2014 10:00 de marius0
Te-a ajutat la ceva? Cand il luai si cand nu?
Vezi ca l-a luat acum 9 ani si ceva...
|
sus |
|
Crossfit45
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 25 ian 2014 17:17 de Crossfit45
Salut!
Salut in functie de buget acum iti recomand megaproteine un site foarte serios sau redis care este la fel de serios .Incearca L-carnitin LIPOTROP sau cel instant sunt aceleasi lucruri.Isi fac treba bine firma REDIS isi onoreaza comenzile prin posta in 3-5 zile iar prin curier in 1-2 zile.Te pot asigura ca livrarea este conform modalitati de livrare(curier sau posta) rapida.Am comandat de atatea ori si am fost multumit!
RADU
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|