Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Suplimente NATURALPLUS
scris pe 18 sep 2013 19:06 de basu
Nu.
Sunt diferente intre arome si in ceea ce priveste continutul de prot si carbs, bineinteles neglijabile, dar exista.
Si exista si diferente in omogenizare.
Nu este asta un indiciu ca nu ar contine proteina.
Cel mai bun indiciu este densitatea.
Daca are peste 30g/cupa, atunci e o problema.
Stiti si voi ca sunt lucruri care tin si de excipienti + aromele agaugate + altele.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 01:18 de cristib
Mi-am cumparat ieri Whey Pro cu aroma de ciocolata...L-am achizitiionat de la magazin,nu de pe site...Am mai folosit acest produs,dar cu aroma de capsuni si cumparat de pe site.Cel de capsuni facea cam multa spuma,dar mi-a mers bine cu el.Cel de ciocolata pe care l-am luat ieri nu face spuma deloc..E posibil sa nu contina proteina din zer?
poate au schimbat reteta in asa fel sa nu mai faca asa spuma
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 3 oct 2013 20:26 de change_name
Eu l-am incercat si este foarte bun sa stiti, are arome bune si e foarte bun in comparatie cu alte produse parerea mea
I`m the best ...
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 19:34 de change_name
Eu folosesc rapid masss si imi merge bine sa stii ... degteaba te plangi pe aici daca nu stii cum se un supliment si cum se foloseste
I`m the best ...
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 9 oct 2013 10:25 de litllebear
Eu folosesc rapid masss si imi merge bine sa stii ... degteaba te plangi pe aici daca nu stii cum se un supliment si cum se foloseste
In 2001 am folosit vreo 4 luni rapid mass,luam 4.5 kg pe luna si a mers bine dupa el,bineinteles si cu o alimentatie adecvata,acuma depinde de ce minuni astepti de la produs.O zi buna tuturor.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 11 oct 2013 22:13 de change_name
Vezi ca e foarte buna proteina masiv mass sa stiii ... eu inca o folosesc de multa vreme , am luat in greutate si in masa musculara cumsecade , si gustul e foarte buna sa stiii ... asta e parerea mea
I`m the best ...
|
sus |
|
Fail7
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 22:02 de Fail7
Ce parere aveti de combinatia:
K Mass + Dextroza + Creatina Creapure ?
Sau Masiv Mass + Creatina Creapure?
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 23:05 de cristib
Ce parere aveti de combinatia:
K Mass + Dextroza + Creatina Creapure ?
Sau Masiv Mass + Creatina Creapure?
o sa incerc de luna viitoare k mass + 3 creatina complex .o sa scriu lamine la profil pareri...
|
sus |
|
Fail7
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 23:12 de Fail7
o sa incerc de luna viitoare k mass + 3 creatina complex .o sa scriu lamine la profil pareri...
Pana acuma ai mai folosit produse de la Natural Plus? Si daca "DA" ,ce produse ?
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 10:20 de cristib
Pana acuma ai mai folosit produse de la Natural Plus? Si daca "DA" ,ce produse ?
am luat si iau in continuare ...
dintre ele : whey pro , pepto pro , iso pure , amino lichizi , cla , arginina , creatina , glutamina , tribulus , masiv mass , rapid mass
|
sus |
|
Fail7
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 17:12 de Fail7
am luat si iau in continuare ...
dintre ele : whey pro , pepto pro , iso pure , amino lichizi , cla , arginina , creatina , glutamina , tribulus , masiv mass , rapid mass
La Masiv Mass cu ce gust ai luat ? Care ti separe cel mai bun ?
|
sus |
|
Fail7
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 31 oct 2013 18:07 de Fail7
Rapid Mass e mult mai bun ca Masiv Mass ,sa iau masiv sau rapid ? ) si ce creatina ai folosit pana acum ?
|
sus |
|
gimmer
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 1 nov 2013 23:14 de gimmer
Salut!, Am si eu o dilema: Rapid Mass VS Masiv Mass, doresc sa stiu care dintre aceste doua produse ar fi mai bun calitativ pentru masa musculara si crestere in greutate, dar foarte important sa imi spuneti va rog care este mai bun la gust, si ce arome ar fii bune la gust (sau ambele sunt gretoase??) daca este aiurea la gust nu pot sa il beau, sunt mai silos de sine. Multumesc!
NO PAIN NO GAIN
|
sus |
|
flaviu112
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 12 nov 2013 19:21 de flaviu112
Salut!, Am si eu o dilema: Rapid Mass VS Masiv Mass, doresc sa stiu care dintre aceste doua produse ar fi mai bun calitativ pentru masa musculara si crestere in greutate, dar foarte important sa imi spuneti va rog care este mai bun la gust, si ce arome ar fii bune la gust (sau ambele sunt gretoase??) daca este aiurea la gust nu pot sa il beau, sunt mai silos de sine. Multumesc!
Eu iau massiv mass cu aroma de banane si e foarte bun la gust !
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 15 nov 2013 16:43 de Ciule
Eu iau massiv mass cu aroma de banane si e foarte bun la gust !
Salut , am o intrebare: Cum vi se pare whey-ul ? Cum e la gust , raport\calitate ?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 16 nov 2013 09:25 de Undisputed
Salut , am o intrebare: Cum vi se pare whey-ul ? Cum e la gust , raport\calitate ? Foarte bun!
|
sus |
|
onc
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 17 nov 2013 12:17 de onc
A incercat careva Whey Proul?pareri?
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 8 dec 2013 08:45 de change_name
Asa e , Whey pro este foarte bun sa stii , daca vrei o definire frumosa , nu ca alte proteine ..... Eu consum mereu Whey pro si sunt foarte multumit
I`m the best ...
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 8 dec 2013 08:46 de change_name
Rapid Mass acum mi-am cumparat si are un gust super , va recomand si voua
I`m the best ...
|
sus |
|
flaviu112
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 17 dec 2013 19:18 de flaviu112
Eu vreau sa imi iau acum whey protein. iar scopul meu este sa pun masa musculara. ma poate ajuta whey protein sau sa ma axez pe altceva ?
|
sus |
|
xGoldHimx
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 18 dec 2013 04:20 de xGoldHimx
Eu vreau sa imi iau acum whey protein. iar scopul meu este sa pun masa musculara. ma poate ajuta whey protein sau sa ma axez pe altceva ? depinde de tipul tau somatic..daca esti ectomorf(esti slab si oricat ai manca nu te ingrasi) trb sa iti cumperi un gainer.daca esti mezomorf(te ingrasi usor slabesti usor)poti lua whey protein si daca ai o alimentatie ok vei castiga numai masa de calitate fara grasime.poti lua si gainer ca mezo dar este foarte probabil sa iei si cva grasime pe langa muschi fiind nevoie de o perioada de definire.daca esti endomorf(te ingrasi usor dai jos greu) whey protein e varianta cea mai buna. definitile tipurilor somatice sunt pe scurt si le_am scris intr_o forma mai usor de inteles daca ai nelamuriri cu privire la tipul somatic foloseste google gasesti acolo definitia elaborata
|
sus |
|
flaviu112
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 18 dec 2013 14:22 de flaviu112
depinde de tipul tau somatic..daca esti ectomorf(esti slab si oricat ai manca nu te ingrasi) trb sa iti cumperi un gainer.daca esti mezomorf(te ingrasi usor slabesti usor)poti lua whey protein si daca ai o alimentatie ok vei castiga numai masa de calitate fara grasime.poti lua si gainer ca mezo dar este foarte probabil sa iei si cva grasime pe langa muschi fiind nevoie de o perioada de definire.daca esti endomorf(te ingrasi usor dai jos greu) whey protein e varianta cea mai buna. definitile tipurilor somatice sunt pe scurt si le_am scris intr_o forma mai usor de inteles daca ai nelamuriri cu privire la tipul somatic foloseste google gasesti acolo definitia elaborata
Sunt ectomorf !
|
sus |
|
gabrielradu
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 28 dec 2013 08:46 de gabrielradu
Nu.
Sunt diferente intre arome si in ceea ce priveste continutul de prot si carbs, bineinteles neglijabile, dar exista.
Si exista si diferente in omogenizare.
Nu este asta un indiciu ca nu ar contine proteina.
Cel mai bun indiciu este densitatea.
Daca are peste 30g/cupa, atunci e o problema.
Gilu,te referi la faptul ca pe eticheta sa scrie ca ar contine in jur de 30g/cupa de proteina din zer de exemplu(proteina pura ma refer) ,sau in ce sens? Multumesc.
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 5 ian 2014 14:03 de change_name
Eu vreau sa imi iau acum whey protein. iar scopul meu este sa pun masa musculara. ma poate ajuta whey protein sau sa ma axez pe altceva ? .......................... Nu whay protein pui masa pe tine , whay protein te defineste sa stii asta de la mine , daca vrei incearca o proteina pentru masa musculara , de exemplu , rapid mass este foarte bun , eu am pus pe mine 2 kg intro luna
I`m the best ...
|
sus |
|
Andrei96
Junior member 33 mesaje
|
scris pe 5 ian 2014 15:45 de Andrei96
.......................... Nu whay protein pui masa pe tine , whay protein te defineste sa stii asta de la mine , daca vrei incearca o proteina pentru masa musculara , de exemplu , rapid mass este foarte bun , eu am pus pe mine 2 kg intro luna
Aici te contrazic pui masa de calitate cu whey protein ,rapid mass are 90 % carbo,carbo pe care ii poti lua usor din alimentatie,pierdere de bani.
|
sus |
|
flaviu112
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 8 ian 2014 19:07 de flaviu112
Nu stiu ce sa aleg pentru MASA MUSCULARA .
1. K-Mass
2. Matrix Protein
3. Whey Protein
Care o recomandati si de ce ?
|
sus |
|
change_name
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 ian 2014 17:28 de change_name
Nu stiu ce sa aleg pentru MASA MUSCULARA .
1. K-Mass
2. Matrix Protein
3. Whey Protein
Care o recomandati si de ce ?
K-Mass si Matrix Protein sunt pentru masa musculara , si Whey Protein este pentru definire , sa scapi de grasime si in kilograme
I`m the best ...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 13 ian 2014 17:30 de marius0
K-Mass si Matrix Protein sunt pentru masa musculara , si Whey Protein este pentru definire , sa scapi de grasime si in kilograme
Deci nu se poate pune masa musculara cu whey ?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 ian 2014 07:25 de basu
Deci nu se poate pune masa musculara cu whey ?
Iti dai seama cata stiinta are sa iti raspunda la intrebarea asta. Decat sa ii pui intrebari , mai bine lasa-l in stiinta lui sau da raspunsul tu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 din 6
| |
|