Pagina 1 din 1
junior10
Newbie 9 mesaje
|
jurnal junior10
scris pe 10 dec 2013 14:40 de junior10
salutare, am decis sa va scriu pentru ca am nevoie de niste sfaturi de la cei in masura sa mi le ofere. Povestea e cam asa: aveam 81 kg (grasime) 1,79m . Am decis ca e timpul de o schimbare si am inceput un regim (carne pui , fara prajeli , fara zahar, fara dulciuri , fara sucuri , numai ulei de masline in caz de forta majora, peste , branza , orez , salate ,legume , fara mezeluri ) si exercitii acasa de la P4P. rezultatele au aparut in 4 luni cand aveam cu 11 kg mai putin . Acum am inceput exercitii cu gantere si banca , tot acasa , dar vreau sa cresc in masa si sa imi rezolv abdomenul . vreau sa ajung la maxim marimea m la tricou dar fara grasime . Mi s-au recomandat urmatoarele : antrenament mai viguros (acum fac de max 4 ori pe saptamana) si suplimente :scitec whey protein isolate , hydroxicut hardcore elite -muscle tech, nitrix de la bsn si tribulus . as vrea sa imi spuneti daca e ok , sau ce ar tb sa fac sa fie ok . Va multumesc si imi cer scuze pt eventualele greseli. las atasata si o poza before/after
PicMonkey Collage.jpg (480.53 KB)
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
Re: jurnal junior10
scris pe 10 dec 2013 15:37 de litllebear
salutare, am decis sa va scriu pentru ca am nevoie de niste sfaturi de la cei in masura sa mi le ofere. Povestea e cam asa: aveam 81 kg (grasime) 1,79m . Am decis ca e timpul de o schimbare si am inceput un regim (carne pui , fara prajeli , fara zahar, fara dulciuri , fara sucuri , numai ulei de masline in caz de forta majora, peste , branza , orez , salate ,legume , fara mezeluri ) si exercitii acasa de la P4P. rezultatele au aparut in 4 luni cand aveam cu 11 kg mai putin . Acum am inceput exercitii cu gantere si banca , tot acasa , dar vreau sa cresc in masa si sa imi rezolv abdomenul . vreau sa ajung la maxim marimea m la tricou dar fara grasime . Mi s-au recomandat urmatoarele : antrenament mai viguros (acum fac de max 4 ori pe saptamana) si suplimente :scitec whey protein isolate , hydroxicut hardcore elite -muscle tech, nitrix de la bsn si tribulus . as vrea sa imi spuneti daca e ok , sau ce ar tb sa fac sa fie ok . Va multumesc si imi cer scuze pt eventualele greseli. las atasata si o poza before/after
Felicitari pentru rezultatele obtinute.Tine-o tot asa.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
junior10
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 18:50 de junior10
Felicitari pentru rezultatele obtinute.Tine-o tot asa.Spor
ms , dar o parare despre suplimente ?
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 19:02 de Spartanul
bravo! ai obtinut rezultate foarte bune.
legat de suplimente, mi se par cam multe pentru un incepator, dar daca ai bani…
alimentatie, antrenament, odihna si apoi suplimente
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 19:04 de Ciule
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 19:13 de Spartanul
ms , dar o parare despre suplimente ?
nitrix de la bsn este oxid nitric si ca incepator nu vad de ce sa dai bani pe suplimente pre antrenament, in schimb izolatul proteic, hidroxycut si tribulus mi se par ok
ps: cine ti-a recomandat?
alimentatie, antrenament, odihna si apoi suplimente
|
sus |
|
junior10
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 20:40 de junior10
nitrix de la bsn este oxid nitric si ca incepator nu vad de ce sa dai bani pe suplimente pre antrenament, in schimb izolatul proteic, hidroxycut si tribulus mi se par ok
ps: cine ti-a recomandat? suplimentele mi-au fost recomandate de un prieten care le-a folosit impreuna cu winstrol , dar pt ca nu sunt de acord cu cel din urma mi-a spus ca e ok si fara. Multumesc pt raspunsurile primite pana acum , si astept cat mai multe.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 11 dec 2013 13:19 de Tooxie
suplimentele mi-au fost recomandate de un prieten care le-a folosit impreuna cu winstrol , dar pt ca nu sunt de acord cu cel din urma mi-a spus ca e ok si fara. Multumesc pt raspunsurile primite pana acum , si astept cat mai multe.
Sunt ok suplimentele, le poti folosi cu incredere.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
junior10
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 26 dec 2013 16:53 de junior10
Sunt ok suplimentele, le poti folosi cu incredere. up
|
sus |