Pagina 1 din 1
Alexla123
Newbie 1 mesaje
|
ON-Creatine-Powder
scris pe 15 nov 2013 18:22 de Alexla123
Salut , vreau sa ma ajutati ( cei cunoscatori ),
Am 15 ani si 5 luni , 60 kg , 1.78 si vreau sa pun ceva masa musculara..
Sala fac de aproximativ 13 zile .
Si vreau sa stiu daca este indicat sa iau Creatine la ani astia ..m-am gandit la : http://www.megaproteine.ro/Creatina/ON-Creatine-Powder-300-gr/
Bugetul maxim este 70 LEI..
Multumesc anticipat!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: ON-Creatine-Powder
scris pe 15 nov 2013 19:54 de basu
Si vreau sa stiu daca este indicat sa iau Creatine la ani astia ..m-am gandit la : http://www.megaproteine.ro/Creatina/ON-Creatine-Powder-300-gr/
Multumesc anticipat!
Trecand peste stupiditatea intrebarii cu un buget de 70 de lei nu faci nimic. Ia-ti mai bine de 70 de lei cateva kile de carne si gata.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
andreibz
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 26 nov 2013 20:02 de andreibz
Multumesc anticipat!
cum a zis si baiatu mai jos, iati mai bine carne de banii aia,intradevar creatina este cel mai folosit si studiat supliment dar daca nai bani se poate si fara, mananca foarte bine si o sa o duci bine si fara creatina, dar esti unu dintre cei care nu asculta si tot cumpara fara sa asculte si probabil dela esti,bea 150 ml apa la 1 gram creatina ca sa nu te deshidrateze.
|
sus |
|
cristian93
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 20 dec 2013 12:35 de cristian93
E buna creatina dar trebuie so mai combini cu ceva carbo ca cea de la on nu are carbo inclusa in ea iati ceva dextroza 10 g dextroza pe g de creatina
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 20 dec 2013 13:23 de Rolilas
E buna creatina dar trebuie so mai combini cu ceva carbo ca cea de la on nu are carbo inclusa in ea iati ceva dextroza 10 g dextroza pe g de creatina
Off-topic
Tinere, creatina o poti lua cum/cand/unde vor muschii tai, si nu e nevoie de carbohidrati ca sa functioneze mai bine, intelegi ? Carbohidratii ajuta sa fie absorbiti mai repede, dar asta este irelevant atata timp cat iei zilnic doza recomandata.
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 20 dec 2013 15:42 de Ciule
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 dec 2013 19:12 de basu
Explica-mi si mie ce se intampla daca nu il iei cum indica cineva mai sus ?
Nu se va intampla nimic. Este importanta doar saturatia.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 20 dec 2013 19:29 de Undisputed
Multumesc anticipat!
Mai sunteti multi din astia care cred ca daca iti iei un supliment si il iei o luna o sa pui masa musculara?
Mai ales creatina asta se ia in cazul in care alimentatia ar fi foarte bine pus la punct si multe altele si nu are rostul sa intram in detalii, cum a spus si basu mai bine iti iei niste mancare.
PS: pina pe la vreo 18 ani nu ar fi de dorit sa iei suplimente, eventul niste vit/min in cazul in care ai o alimentatie neregulata si nediversificata
Editat de Undisputed pe 20 dec 2013 19:32
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 20 dec 2013 22:32 de Rolilas
Nu se va intampla nimic. Este importanta doar saturatia.
Stiu, doar eram curios sa vad ce zice
Editat de Rolilas pe 21 dec 2013 00:17
|
sus |
|
basu
|
scris pe 21 dec 2013 07:06 de basu
Stiu, doar eram curios sa vad ce zice
Este bine totusi sa punem punctul pe ''i'' si sa nu lasam loc la discutii inutile. Si este extrem de usor sa ne aducem aminte ca despre creatina in principiu s-a discutat foarte mult. Sigur ca oricine intra aici ... pune intrebari ...
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 21 dec 2013 08:26 de r_rrobi
Tin sa te contrazic , intr-o luna poti face minuni cu o vointa de fier si suplimentele corecte (un pre workout bun,o proteina de calitate si o creatina de calitate)
Daca nu sti ce sa mananci si cand sa mananci e cam degeaba ce zici tu,creatina e un supliment bun daia este si cel mai vandut supliment dar pt a face minuni alimentatia e baza.
Editat de r_rrobi pe 21 dec 2013 08:30
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|