Pagina 1 din 1
Gaun
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 17 dec 2013 13:24 de Gaun
Salutare tuturor
Am 21 de ani, inaltime 1.90 si 122.4 kg.
Ca o scurta prezentare, am mai avut tangente cu sportul am jucat handbal si volei in copilarie iar dupa 5 ani de sport m-am lasat si am inceput sa ma ingras foarte tare. In ultimii 3-4 ani am mai avut tangente cu sala de forta, doar ca nu prea m-am tinut de treaba. Ma antrenez de putina vreme din nou si scopul meu ar fi sa slabesc macar pana la 108 kg pana de pasti.
Am inceput sa adopt un stil de viata mai sanatos decat cel precedent ( m-am lasat de fumat acum 9 luni de zile) si acum de putina vreme incep sa am grija ce mananc, pana acum nu faceam asta. Nu prea consum sucuri, bauturi alcoolice, junk food (se mai intampla rar ce-i drept) ci problema mea era ca mancam foarte mult din orice.
Acum scopul meu este sa slabesc 15 kg pana de pasti, iar in viitorul indepartat as vrea sa ajung undeva la 90 de kg.
Am sa incep sa imi scriu antrenamentul asa, ieri am facut
Piept - Orizontal - Bara goala 3o repetari
15 repetari x 50 kg
15 repetari x 55 de kg
12 repetari x 55 kg
Inclinat
15 repetari x 40 kg
15 repetari x 45 kg
12 repetari x 45 kg
Declinat
12 repetari x 50 kg
12 repetari x 50 kg
10 repetari x 50 kg
Triceps
ridicari din aplecat cu gantere 7.5 kg - 20 de repetari x 2 seturi
impins din culcat cu bara Z - 20 kg x 15 repetari x 3 seturi
Extensii la helcometru 42 kg x 15 repetari x 3 seturi
20 de minute alergat banda, 20 de minute mers rapid inclinat.
Ceva sfaturi sau sugestii daca puteti sa imi dati, as aprecia mult. Va multumesc
|
sus |
|
xGoldHimx
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 17 dec 2013 15:18 de xGoldHimx
eu am slabit de la 113 kg pana la 90kg. in vreo 4 luni.
merg la sala cam de 4 ori pe saptamana.fac antrenament de forta 4 seri cate 6-10 repetari din ce vad u faci definire...aici chiar nu stiu sa iti zic care metoda e mai buna ca pe a ta nu am incercat-o.
Dupa antremanetul de forta ma bagam la banda 30-50 de minute.daca vrei sa slabesti mareste timpul petrecut pe banda 20 de minute nu mi se pare suficient.
In timpul asta nam luat nici un supliment desi m-am interesat de multe..daca vrei sa iei cva ti-as recomanda l carnitina pe care o gasesti de la diferite firme in diferite forme( lichida,praf,pastile).
Si acum partea cea mai importanta alimentatia:
nu mananc paine deloc.(daca nu poti fara paine cumpara doar paine integrala nu alba)
nu mananc dulciuri si nici nu beau sucuri.
nu mananc fast-food.
nu mananc prajit.
meniu meu arata cam asa:
dimineata: omleta din 4 oua cu 1 rosie sau 1 bucatica branza sau 1 crenvusti pui(atentie omleta nu o fac in ulei si iti recomand la fel...poti manca si oua fierte dar eu personal le detest..)
pranz: piure sau cartofi naturi sau legume mexicane cu piept de pui la gratar(in cazul meu tigaie )
seara: 1 salata(ardei,castraveti,branza,rosii,ulei de masline)
poti baga si 1 bucata de piept de pui la gratar daca nu e suficient.
Tinand aceasta `dieta` care pentru mine a devenit stil de viata si cu ajutorul sali am slabit cat am zis mai sus.
Acum trb sa sti ca si eu am mai trisat...am mai baut 2-3 pahare de suc am mai mancat 1 gogoasa etc..dar foarte rar si dupa cum observi cantitate mica..
Editat de shift pe 17 dec 2013 15:27
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|