Pagina 1 2 din 2
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
Proteine + slabire( ajutor)
scris pe 12 dec 2013 18:31 de liviukc
Salut m-am apucat de sala, mai mult cardio decat propriu zis sala... (combinate , cam 3 4 ore pe zi).
Si am inceput sa iau proteine de la whe gold nutrition , amino de la weider si animal cuts...
Ideea este ca eu vreau sa slabesc, momentan am 84kg tesut adipos in mare parte( burta , "falci" etc) dupa care sa pun masa musculara.
Am 18 ani 1,77 inaltime si 84 kg.
Ce parere aveti despre combinatia asta ? Sa continui sa scot sau sa adaug ceva?
Multumesc pentru atentie si raspuns.
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
Re: Proteine + slabire( ajutor)
scris pe 12 dec 2013 20:10 de Spartanul
Salut m-am apucat de sala, mai mult cardio decat propriu zis sala... (combinate , cam 3 4 ore pe zi).
Si am inceput sa iau proteine de la whe gold nutrition , amino de la weider si animal cuts...
Ideea este ca eu vreau sa slabesc, momentan am 84kg tesut adipos in mare parte( burta , "falci" etc) dupa care sa pun masa musculara.
3-4 ore pe zi? cine ti-a facut programul asta? este pre mult
alimentatie, antrenament, odihna si apoi suplimente
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 12 dec 2013 23:51 de liviukc
3-4 ore pe zi? cine ti-a facut programul asta? este pre mult
Pai depinde, ce fac, de obicei fac cardio inainte de antrenament cam 1 ora antrenamentul 1 ora si dupa 30 min, + ce mai stau pe acolo cam asa ajunge
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 06:35 de litllebear
Pai depinde, ce fac, de obicei fac cardio inainte de antrenament cam 1 ora antrenamentul 1 ora si dupa 30 min, + ce mai stau pe acolo cam asa ajunge
Este nu prea mult,ci exagerat de mult.De ce nu iti organizezi tu antrenamentele sa fie de intensitate si eficiente?Asa poti sta,bine zis ste 24 de ore la sala.Spor.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 11:50 de Rolilas
Iti ajunge 1 ora, 1.5 max ca sa iti atingi obiectivele, nu uita ca cel mai important lucru atunci cand vine vorba de slabire este alimentatia+suplimentatia. Poti face un antrenament foarte intens in 35-40 de minute apoi sa mai faci putin cardio 20-30 min si consider ca e suficient.
Cand vrei sa slabesti niste amino+supliment pe baza de proteine sunt bine venite, deci ai facut alegerea buna, cat despre Animal Cuts..ii las pe altii care l-au folosit sa`ti ofere o parere.
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 12:22 de liviukc
Iti ajunge 1 ora, 1.5 max ca sa iti atingi obiectivele, nu uita ca cel mai important lucru atunci cand vine vorba de slabire este alimentatia+suplimentatia. Poti face un antrenament foarte intens in 35-40 de minute apoi sa mai faci putin cardio 20-30 min si consider ca e suficient.
Cand vrei sa slabesti niste amino+supliment pe baza de proteine sunt bine venite, deci ai facut alegerea buna, cat despre Animal Cuts..ii las pe altii care l-au folosit sa`ti ofere o parere.
Ok, sa inteleg ca suplimentele combinate sunt ok.
Alimentatia mea este urmatoarea (zi de zi strict):
dimineata 2 oua fierte
la 12 : 100g pui gratar
dupa sala 100g pui gratar
+ 2 3 litrii de apa.
Ce vroiam sa va intreb in zilele de pauza cand nu ma duc la sala , continui sa iau amino proteinele si animalul ? Daca da cum
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 13:53 de liviukc
Prea putina mancare.
Animal cuts-ul taie pofta de mancare, adica nu prea simt nevoia sa mananc... Ideea e ca vreau sa dau jos ceva kg... De dormit dorm cam 9 -10 ore. Ce imi recomanzi ?
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 13 dec 2013 15:37 de litllebear
Animal cuts-ul taie pofta de mancare, adica nu prea simt nevoia sa mananc... Ideea e ca vreau sa dau jos ceva kg... De dormit dorm cam 9 -10 ore. Ce imi recomanzi ?
Cam ce te face sa crezi ca daca mananci putin o sa ai parte de o slabire sanatoasa.Poti manca 4-5 mese pe zi dar sa fi atent la ce mananci,numarul caloriilor,carbo,proteine etc.Spor
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 15:50 de liviukc
Cam ce te face sa crezi ca daca mananci putin o sa ai parte de o slabire sanatoasa.Poti manca 4-5 mese pe zi dar sa fi atent la ce mananci,numarul caloriilor,carbo,proteine etc.Spor
Carbo mananc, doar niste cereale integrale dimineata... Asta e pofta de mancare lasata...
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 13 dec 2013 16:02 de litllebear
Carbo mananc, doar niste cereale integrale dimineata... Asta e pofta de mancare lasata...
Daca tot faci cum crezi tu ca e mai bine,de ce nu te informezi sa vezi din ce isi ia organismul nutrientii in cazul in care nu ii asiguri ce are nevoie?Spor
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 16:09 de liviukc
Daca tot faci cum crezi tu ca e mai bine,de ce nu te informezi sa vezi din ce isi ia organismul nutrientii in cazul in care nu ii asiguri ce are nevoie?Spor
De asta am intrebat aici, sa fiu indrumat, sunt newbie in acest domeniu
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 16:29 de shift
De asta am intrebat aici, sa fiu indrumat, sunt newbie in acest domeniu
Aici ajungi sa intrebi dupa ce ai citit informatiile de pe site si de pe forum! Faptul ca esti newbie nu scuza lipsa ta de orice fel de informatie!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 16:33 de liviukc
Aici ajungi sa intrebi dupa ce ai citit informatiile de pe site si de pe forum! Faptul ca esti newbie nu scuza lipsa ta de orice fel de informatie!
Pai si cum iti explici ca nu am pofta de mancare?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 16:43 de shift
Pai si cum iti explici ca nu am pofta de mancare?
Ce legatura o fi avand ce ai zis tu cu ce am zis eu?! Animal Cuts pretinde ca taie pofta de mancare insa nu prea am auzit de persoane care sa manance 800 de calorii din cauza lui si nici nu cred ca este de datoria noastra sa iti explicam fenomenul in conditiile in care problemele tale sunt altele. Tu nu intelegi de ce trebuie sa mananci si nici cum sa te antrenezi pentru ca nu ai cititi nimic.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 16:51 de liviukc
Ce legatura o fi avand ce ai zis tu cu ce am zis eu?! Animal Cuts pretinde ca taie pofta de mancare insa nu prea am auzit de persoane care sa manance 800 de calorii din cauza lui si nici nu cred ca este de datoria noastra sa iti explicam fenomenul in conditiile in care problemele tale sunt altele. Tu nu intelegi de ce trebuie sa mananci si nici cum sa te antrenezi pentru ca nu ai cititi nimic.
Ok, deci o alimentatie mai buna + antrenament mai intens si mai mic. Inafara de asta ce mai trebuie?
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 16:58 de Rolilas
Ok, deci o alimentatie mai buna + antrenament mai intens si mai mic. Inafara de asta ce mai trebuie?
Perseverenta, nimic altceva. Acum tu trebuie sa citesti mult si bine despre ce inseamna o "alimentatie mai buna" , deficit caloric, etc.
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 17:09 de liviukc
Perseverenta, nimic altceva. Acum tu trebuie sa citesti mult si bine despre ce inseamna o "alimentatie mai buna" , deficit caloric, etc.
Ok pun alta intrebare, cu alimentatia asta, care e riscul ? Sa ajung in spital sau ?
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 13 dec 2013 17:40 de litllebear
Ok pun alta intrebare, cu alimentatia asta, care e riscul ? Sa ajung in spital sau ?
De ce nu te informezi un pic sa vezi ce ti-am scris noi si apoi sa ne intrebi?Asta ca sa vedem ca,chiar esti interesat.Spor
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 18:07 de liviukc
De ce nu te informezi un pic sa vezi ce ti-am scris noi si apoi sa ne intrebi?Asta ca sa vedem ca,chiar esti interesat.Spor
Sincer, spune-mi despre ce sa caut, si maine vin "cu temele" facute, eu ce fac acum fac in mare parte de capul meu. Nu stiu de unde sa o apuc si cum. Stiu ca vreau sa slabesc 10 15 kg, si ca iau niste suplimente bune. Restul antrenamentul si alimentatia nu este buna. Ce trebuie sa caut?
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 18:12 de liviukc
Sincer, spune-mi despre ce sa caut, si maine vin "cu temele" facute, eu ce fac acum fac in mare parte de capul meu. Nu stiu de unde sa o apuc si cum. Stiu ca vreau sa slabesc 10 15 kg, si ca iau niste suplimente bune. Restul antrenamentul si alimentatia nu este buna. Ce trebuie sa caut?
Sa nu zici ca am stat cu mana in san, m-am uitat pe internet.
Am vazut multe posturi despre dieta keto.
Si am vazut ca este destul de "usoara" cu rezultate si accesibila.
Asa ca incerc sa o aplic in cazul meu...
Toate cantarite.
Dimineata : 2 oua fierte , 150g fulgi de ovaz
La pranz(inainte de antrenament): 150g pui fiert 100g legume
Seara(dupa antrenament ): 150g pui + shake-ul proteic
O parere despre asta?
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 13 dec 2013 18:53 de litllebear
Toate cantarite.
O parere despre asta?
Oua poti baga mai multe(mai multe albusuri ma refer),mai incearca ceva gustari intre mese,e prea putina mancarea,citeste despre Hydroxycut,Lipo 6,Carnitina sunt arzatoare de grasimi,antrenamente de intensitate medie,cu repetari mai multe,cardio tip Hiit.Eu zic ca ai ce sa cauti.Spor
|
sus |
|
Stallone
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 13 dec 2013 23:50 de Stallone
Toate cantarite.
O parere despre asta?
a da jos din stratul adipos nu inseamna a te infometa ,iar suplimentele nu inlocuiesc cum scrie si pe cutie un regim de viata sanatos.Tu dece crezi ca le zice suplimente? . Daca vrei sa ati scada stratul adipos pune-ti la punct alimentatia si incearca sa iei mai multe mese pe zi. ai putea incerca ceva de genul.
Dimineata; 2 oua intregi 4-5 albusuri si 100 g fulgi de ovaz
la 2-3 ore dupa ce iei prima masa; 100-150 gr pui + 50-100 gr de orez + legume
inainte cu 1-2 ore inainte de antrenament; 100-150 gr de carne + 50 gr de orez ,paste sau alte surse sanatoase de carbo
30 de min inainte de antrenament un mar sau portocala.
45-max 1 ora antrenamentul cu greutati + 20-30 de min cardio de 3-4 ori pe saptamana
dupa antrenament :1 cupa de whey + amino
dupa alte 1-2 ore : carne de pui , peste ,carne slaba de vita si alte 'zburatoare' 150 gr+legume +50 gr orez
inainte de culcare ; 100 gr perle din branza + 50 gr arahide, nuci si alte migdale.
in locul tau as lasa animal de o parte o vreme
somn: 8 ore pe zi si rabdare.
daca cv nu e in regula va rog sa ma corectati
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 14 dec 2013 10:15 de marius0
Tu trebuie sa mai intelegi ca pentru a slabi nu trebuie sa mananci extrem de putin ci trebuie sa fii in deficit caloric. Poti incepe cu 100-200 calorii.
Editat de marius0 pe 14 dec 2013 10:15
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 15 dec 2013 21:48 de Spartanul
Ok, sa inteleg ca suplimentele combinate sunt ok.
Alimentatia mea este urmatoarea (zi de zi strict):
dimineata 2 oua fierte
la 12 : 100g pui gratar
dupa sala 100g pui gratar
+ 2 3 litrii de apa.
Ce vroiam sa va intreb in zilele de pauza cand nu ma duc la sala , continui sa iau amino proteinele si animalul ? Daca da cum
daca asta este planul tau alimentar… ia-l, mototoleste-l si arunca-l la cos. tu acolo ai cam 500-600 kcal in ritmul asta pierzi masa musculara extrem de repede plus alte probleme ca dereglari hormonale, ameteala.
eu cand m-am definit am scazut cu maxim 3-500 kcal sub mentinere
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 15 dec 2013 23:36 de liviukc
daca asta este planul tau alimentar… ia-l, mototoleste-l si arunca-l la cos. tu acolo ai cam 500-600 kcal in ritmul asta pierzi masa musculara extrem de repede plus alte probleme ca dereglari hormonale, ameteala.
eu cand m-am definit am scazut cu maxim 3-500 kcal sub mentinere
Ok va multumesc tuturor de sfat. O sa incerc ce ati zis fiecare, sper sa iasa bne, ne auzim in 2 sapt 3 sa vedem ce si cum . Apropo, de revelion daca iau pastile pot sa consum un pic de alcool ?:d
Editat de shift pe 16 dec 2013 00:53
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 08:24 de Spartanul
Ok va multumesc tuturor de sfat. O sa incerc ce ati zis fiecare, sper sa iasa bne, ne auzim in 2 sapt 3 sa vedem ce si cum . Apropo, de revelion daca iau pastile pot sa consum un pic de alcool ?:d
un pic?cat inseamna pt tine un pic? iei un pic si mai vrei un pic si tot asa.citeste prospectul la pastilele pe care le iei si vezi acolo ce si ce nu sa iei
Editat de Spartanul pe 16 dec 2013 08:28
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 08:25 de Spartanul
sigur.....ca nu poti
|
sus |
|
liviukc
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 12:08 de liviukc
sigur.....ca nu poti
Ok, deci fara bautura, gen 1 pahar de wisky 1 2 de vodka :-? . ?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 16 dec 2013 13:02 de Gilu
Ok va multumesc tuturor de sfat. O sa incerc ce ati zis fiecare, sper sa iasa bne, ne auzim in 2 sapt 3 sa vedem ce si cum . Apropo, de revelion daca iau pastile pot sa consum un pic de alcool ?:d Daca-mi spui ce sens are sa iei pastilele in noaptea de revelion o sa-ti raspund la intrebare (asta in cazul in care nu ajungi singur la un raspuns)
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|