Pagina 1 2 din 2
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
Jurnal Claudiu
scris pe 10 oct 2013 21:02 de Claudix94
Salutare tuturor, numele meu este Claudiu, am 19 ani, 1.75 si 63 kg. M-am apucat de sala inainte cu 2 luni. Inainte sa ma bag la sala mi-am cumparat o galeata de 5 kg de Gfx 8 Zmeura, am avut mult sprijin, ajutor si nu in ultimul rand vointa, inainte sa incep la sala, am avut 55 kg, foarte slab, infine, am inceput sala, am inceput sa iau gfx 8 in prima luna de sala, odata cu gfx-ul am inceput sa am si eu pofta de mancare, am inceput sa mananc 4-5 mese pe zi, acum am intrat in a 2-a luna de sala, Acum folosesc Mass Forte Creatin-r combinat cu Xplode. O sa va pun o poza Before and After.
Programul meu este urmatorul:
Luni: Piept. Biceps
Marti: Spate, Triceps
Miercuri: Pauza
Joi: Umeri/Trapez
Vineri: Picioare.
pizap.com13812716506961.jpg (91.07 KB)
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
Re: Jurnal Claudiu
scris pe 10 oct 2013 21:10 de AdrianSmile
Salutare tuturor, numele meu este Claudiu, am 19 ani, 1.75 si 63 kg. M-am apucat de sala inainte cu 2 luni. Inainte sa ma bag la sala mi-am cumparat o galeata de 5 kg de Gfx 8 Zmeura, am avut mult sprijin, ajutor si nu in ultimul rand vointa, inainte sa incep la sala, am avut 55 kg, foarte slab, infine, am inceput sala, am inceput sa iau gfx 8 in prima luna de sala, odata cu gfx-ul am inceput sa am si eu pofta de mancare, am inceput sa mananc 4-5 mese pe zi, acum am intrat in a 2-a luna de sala, Acum folosesc Mass Forte Creatin-r combinat cu Xplode. O sa va pun o poza Before and After.
schimba programul,nu e bine sa faci triceps dupa piept....sunt mai multe greseli
Luni: piept+biceps
marti: picioare+abs
miercuri: pauza
joi:spate+triceps
vineri:umeri+trapez
Succes si felicitari pentru evolutie !
Editat de AdrianSmile pe 10 oct 2013 21:11
Never back down !
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 11 oct 2013 11:08 de vlcosmin
schimba programul,nu e bine sa faci triceps dupa piept....sunt mai multe greseli
Luni: piept+biceps
marti: picioare+abs
miercuri: pauza
joi:spate+triceps
vineri:umeri+trapez
Succes si felicitari pentru evolutie !
De ce sa nu fie bine triceps dupa piept ? S-a mai discutat asta, si multi au rezultate foarte bune cu rutina piept-triceps.
Eu fac si triceps si umeri dupa piept, si tot am crescut. Rutina push-pull-legs implica piept-umeri-triceps la acelasi antrenament.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 11 oct 2013 12:02 de litllebear
De ce sa nu fie bine triceps dupa piept ? S-a mai discutat asta, si multi au rezultate foarte bune cu rutina piept-triceps.
Eu fac si triceps si umeri dupa piept, si tot am crescut. Rutina push-pull-legs implica piept-umeri-triceps la acelasi antrenament.
Eu zic ca cel mai bine atunci e sa incerce el pe pielea lui si sa vada daca e ok pentru ca se stie ca nu la toata lumea merge la fel sau merge.Spor
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 11 oct 2013 12:27 de HuangZ
litlle cred ca se referea ca nu e bine triceps a doua zi dupa piept, nu ca nu merge piept-triceps, oricum cel mai bine sa incerce 2-3 variante si sa aleaga una, e cam greu intr-adevar a doua zi dupa piept sa faca triceps asa ca poate sa puna piept-triceps, spate-biceps.
|
sus |
|
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 11 oct 2013 12:40 de Claudix94
litlle cred ca se referea ca nu e bine triceps a doua zi dupa piept, nu ca nu merge piept-triceps, oricum cel mai bine sa incerce 2-3 variante si sa aleaga una, e cam greu intr-adevar a doua zi dupa piept sa faca triceps asa ca poate sa puna piept-triceps, spate-biceps.
Fiecaruia cum ii e mai usor, apreciez raspunsurile voastre.
Mai astept pareri.
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 11 oct 2013 13:46 de litllebear
Fiecaruia cum ii e mai usor, apreciez raspunsurile voastre.
Mai astept pareri.
Aici nu e vorba de mai usor,e vorba de faptul ca trebuie sa incerci tu exercitiile.Eu de exemplu avand probleme cu umarul stang,nu pot ca sa fac tractiuni la bara aproape deloc,in schimb pot ca sa trag tare la indreptari,ramat cu gantera,tractiuni la helcometru.Trebuie sa incerci ca sa vezi.
|
sus |
|
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 15 oct 2013 12:04 de Claudix94
Aici nu e vorba de mai usor,e vorba de faptul ca trebuie sa incerci tu exercitiile.Eu de exemplu avand probleme cu umarul stang,nu pot ca sa fac tractiuni la bara aproape deloc,in schimb pot ca sa trag tare la indreptari,ramat cu gantera,tractiuni la helcometru.Trebuie sa incerci ca sa vezi.
inca o poza cu micutul de mine )
734157_1458621707695563_90752991_n.jpg (56.28 KB)
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 15 oct 2013 13:51 de litllebear
inca o poza cu micutul de mine )
Micutle iti place tie sa pozezi doar in pozitia aia,da bine la imagine?Mai poti sa te prezinti si alfel.Spor
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 15 oct 2013 21:05 de AdrianSmile
De curiozitate, cat ai in brat?
Daca vad bine cred ca are cam 36
Never back down !
|
sus |
|
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 01:24 de Claudix94
Daca vad bine cred ca are cam 36
Sincer, nu m-am masurat,.o sa iti zic sigur cat am in urmatoarele zile.
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 13 nov 2013 08:45 de litllebear
Excelent.Mult mai bine,da mult mai bine ca imagine.Bravo si felicitari pentru rezultate.Sa cresti mare.
|
sus |
|
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 13 nov 2013 12:25 de Claudix94
Excelent.Mult mai bine,da mult mai bine ca imagine.Bravo si felicitari pentru rezultate.Sa cresti mare.
Multumesc frumos. apreciez mult.
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 4 dec 2013 18:48 de Spartanul
din poza before/after se vede ca ai progresat mult si ceea ce e bine e ca ai crescut 8kg intr-o luna fara grasime. bravo si tine-o tot asa!
alimentatie, antrenament, odihna si apoi suplimente
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 4 dec 2013 19:01 de CosminPerjo
din poza before/after se vede ca ai progresat mult si ceea ce e bine e ca ai crescut 8kg intr-o luna fara grasime. bravo si tine-o tot asa!
"ai crescut 8kg intr-o luna fara grasime. bravo si tine-o tot asa!"
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 4 dec 2013 21:29 de vladdaniel94
Daca as fi incepator poate as crede si eu.
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 4 dec 2013 22:39 de Claudix94
Ce transformare in aproape 3 luni. Bravo.
Multumescc, ieri mi-am facut abonamentul la sala din nou, am avut o mica pauza, si acum am intrat in a 4-a luna, spor
|
sus |
|
KiSsSian
Senior member 121 mesaje
|
scris pe 6 dec 2013 01:25 de KiSsSian
Bravo tie dar greul abia incepe , entuziasmul e foarte mare la inceput cand vezi rezultatele , care sunt mai evidente dupa 6 luni de sala fata de 1 an. Vezi ca vine sesiunea tu sti cine are prioritate. Bafta !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 dec 2013 12:02 de basu
Multumesc! Am o intrebare.. , daca as baga piept de 2 ori pe saptamana, ar fi o problema? Lunea si vinerea.
Ar putea fi una .... posibil sa nu mai faci nimic din cauza supraantrenamentului. Asta nu inseamna ca nu poti incerca .
Editat de basu pe 7 dec 2013 12:03
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Claudix94
Junior member 18 mesaje
|
scris pe 8 dec 2013 15:31 de Claudix94
Ar putea fi una .... posibil sa nu mai faci nimic din cauza supraantrenamentului. Asta nu inseamna ca nu poti incerca .
Multumesc pentru raspuns.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 8 dec 2013 19:25 de stefanp
Multumesc! Am o intrebare.. , daca as baga piept de 2 ori pe saptamana, ar fi o problema? Lunea si vinerea. poti sa incerci(ca sa iti da i seama de ce nu e bine)...dar nu e indicat.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Spartanul
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 10 dec 2013 10:09 de Spartanul
poti sa incerci(ca sa iti da i seama de ce nu e bine)...dar nu e indicat.
alimentatie, antrenament, odihna si apoi suplimente
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|