Pagina 1 din 1
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
Animal Rage ?
scris pe 7 oct 2013 21:00 de Rolilas
Salut,
Ma intereseaza daca a incercat cineva Animal Rage, si cum i s-a parut? Momentan folosesc Shock Therapy, si sunt destul de multumit de el, dar Animal Rage e cam la acelasi pret si ma gandeam sa il incerc. Am cautat si pe forumuri straine, parerile sunt destul de pozitive, dar ma gandeam sa intreb si aici, poate va ajuta si pe altcineva pe viitor postul.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
Re: Animal Rage ?
scris pe 8 oct 2013 08:09 de litllebear
Salut,
Ma intereseaza daca a incercat cineva Animal Rage, si cum i s-a parut? Momentan folosesc Shock Therapy, si sunt destul de multumit de el, dar Animal Rage e cam la acelasi pret si ma gandeam sa il incerc. Am cautat si pe forumuri straine, parerile sunt destul de pozitive, dar ma gandeam sa intreb si aici, poate va ajuta si pe altcineva pe viitor postul.
Un prieten de-al meu a incercat acest produs si a zis ca ii merge foarte bine dupa el.documenteaza-te eventual si vezi ce afli.Respect
Dymatize-Xpand-2X-6.jpg (47.53 KB)
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Rolilas
|
scris pe 8 oct 2013 08:46 de Rolilas
Salut,
Un prieten de-al meu a incercat acest produs si a zis ca ii merge foarte bine dupa el.documenteaza-te eventual si vezi ce afli.Respect
Mersi, dar ma intereseaza o pareri strict pentru acest produs, daca vor exista acestea .
Editat de Rolilas pe 8 oct 2013 08:47
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 08:52 de ricardo
Salut,
...am avut 2 portii / monstre dar pe mine nu ma impresionat ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 10:27 de raduroberti
C4 a castigat anul asta cel mai bun preworkout pe bb.com...si parerea mea ca la castigat pe bune...e cel mai tare din piata
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 8 oct 2013 10:51 de litllebear
C4 a castigat anul asta cel mai bun preworkout pe bb.com...si parerea mea ca la castigat pe bune...e cel mai tare din piata
Da,dar el asteapta pareri despre Animal Rage.
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 11:26 de Crissti
Salut,
Din informatiile nutritionale mie mi se pare ca exista variante si mai bune. Are 300mg de cafeina/portie deci daca ai sensibilitate crescuta la cafeina e o doza destul de mare( cam cat 4 red bull ) . Partea si mai proasta e ca desi contine beta-alanina si citrulina nu sunt specificate dozele deci nu poti sa tragi o concluzie . Shock theraphy ar putea sa fie putin peste chiar.
Totusi e greu sa faci o analiza obiectiva deoarece mai contine si alte ingrediente... unei persoane poate sa ii mearga foarte bine cu el iar alteia nu . Incearca si o sa vezi daca functioneaza pentru tine .
|
sus |
|
Rolilas
|
scris pe 8 oct 2013 12:31 de Rolilas
Daca ai cunostinete despre preworkout spune...Nu te mai baga in seama aiurea...eu il invat ce sa isi cumpere nu sa dea bani pe prosti...intelegi?
Calm, calm.
Am folosit c4 inainte de Shock Therapy, dar dupa 2-3 ore de la consumare deveneam leguma. Era acel "crash" despre care vorbesc unii atunci cand iau pre-workout, asa ca l-am schimbat. Cu ST nu am aceasta problema si ma simt chiar bine tot restul zilei. Ma gandeam sa incerc Rage pt ca e produs Universal, si imi plac produsele lor, dar pana la urma s-ar putea sa raman la ST.
Cat despre faptul ca nu specifica cantitatea anumitor componente, asa fac toate firmele cu produsele lor pre-workout . Singurul pre-workout care specifica tot e PreJym.
|
sus |
|
litllebear
|
scris pe 8 oct 2013 12:31 de litllebear
Daca ai cunostinete despre preworkout spune...Nu te mai baga in seama aiurea...eu il invat ce sa isi cumpere nu sa dea bani pe prosti...intelegi?
Domnu Raduroberti doua chestii:1.Nu ti-am adresat nici macar un cuvant nelalocul lui si 2.Care e mai important ca si 1 daca erai atent i-am recomandat si eu Xpand dar el a zis ca asteapta pareri la produsul Animal Range asa ca nu te doare sa citesti si sa fi educat.Parerea mea.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 21:08 de Razzzvanel
Domnu Raduroberti doua chestii:1.Nu ti-am adresat nici macar un cuvant nelalocul lui si 2.Care e mai important ca si 1 daca erai atent i-am recomandat si eu Xpand dar el a zis ca asteapta pareri la produsul Animal Range asa ca nu te doare sa citesti si sa fi educat.Parerea mea.
Nu te obosi. IQ-ul unora de pe aici e invers proportional cu greutatea de pe bara.
Si ca sa fiu si on-topic, cu riscu' de-a ma repeta, iti recomand Pre JYM. Eu-s la a 3-a cutie si am niste antrenamente excelente.
Editat de Razzzvanel pe 8 oct 2013 21:12
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 21:20 de Gilu
Raduroberti are ban incepand de azi asa ca orice discutie referitoare la persoana lui este degeaba.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Rolilas
|
scris pe 26 nov 2013 21:43 de Rolilas
Salut,
Ok, am sa`mi raspuns singur la intrebare, poate va ajuta pe cineva in viitor. Precum un copil curios, am zis sa incerc AR, doar asa voi afla cat e de bun si cum functioneaza pt mine. Pot sa spun ca nu am fost dezamagit deloc, sunt pe deficit caloric, dar folosind AR am crescut in forta. La exercitiile de baza(presa umeri, impunsul la piept declinat, presa picioare) am crescut simtitor in forta folosint AR. M`a ajutat sa fac 1-2 repetari in plus la ultimul set, ceea ce e ft important cand esti pe deficit caloric. Precizez ca singura modificare facuta in aceasta perioada a fost preworkout-ul. Am avut mai multa energie decat atunci cand am folosit Shock Therapy sau c4, dar asta probabil de la cantitatea mai mare de cofeina. Oricum daca e sa clasific aceste 3 produse, "clasamentul" ar fi urmatorul:
1. Animal Rage(forta mai mare, fara stare de oboseala/somnolenta dupa antrenament)
2.Shock Therapy(energie sustenabila, si o stare de bine tot restul zilei)
3.c4(un lucru pe care l-am observat folosint acest produs a fost lipsa de oboseala pe care o aveam atunci cand eram la sala, pur si simplu orice faceam nu ma simteam obosit. Dar ma limitam la rutina mea obisnuita, pentru a fi sigur ca nu fac vreo prostie)
Ce am scris eu aici e parere personala, daca am scris ceva gresit corectati-ma, nu m`am bagat in detalii despre continutul fiecarui produs, am preferat sa scriu cum a reactionat corpul meu la ele.
Bafta.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|