Pagina 1 din 1
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
SUPLIMENTE NUTREND SI IRONMAXX
scris pe 28 feb 2013 13:27 de roberto_v
Salut!
In cautarea proteinelor cat mai convenabile in ceea ce priveste raportul calitate/pret am gasit si acesti doi producatori de suplimente , unul din Cehia iar celalalt din Germania. Nu prea stiu mare lucru despre ei si cu atat mai putin despre cat de bune sunt produsele lor. Am cautat pe forumuri cate ceva dar nu am gasit nimic . Mi-au atras atentia doua produse :
1. WHEY CORE 100 (NUTREND) - 2250gr /180 ron
2. PROTEIN 90 (IRONMAXX) - 2350gr/190 ron
La cantitatea respectiva pretul este destul de bunicel insa vroiam sa stiu daca a folosit cineva sau aveti cunostinta despre calitatea lor.
Daca s-a mai discutat aici dar "nu am vazut de nas" imi cer scuze si rog administratorii site-ului sa stearga postarea mea.
OK ...sa vedem.
Editat de roberto_v pe 28 feb 2013 13:29
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: SUPLIMENTE NUTREND SI IRONMAXX
scris pe 28 feb 2013 15:32 de ricardo
Salut!
In cautarea proteinelor cat mai convenabile in ceea ce priveste raportul calitate/pret am gasit si acesti doi producatori de suplimente , unul din Cehia iar celalalt din Germania. Nu prea stiu mare lucru despre ei si cu atat mai putin despre cat de bune sunt produsele lor. Am cautat pe forumuri cate ceva dar nu am gasit nimic . Mi-au atras atentia doua produse :
La cantitatea respectiva pretul este destul de bunicel insa vroiam sa stiu daca a folosit cineva sau aveti cunostinta despre calitatea lor.
Daca s-a mai discutat aici dar "nu am vazut de nas" imi cer scuze si rog administratorii site-ului sa stearga postarea mea.
OK ...sa vedem.
...whey core 100 este ok...si in general produsele Nutrend sunt bune...despre celalalt produs nu am cunostinte ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 28 feb 2013 16:13 de mary1998
Salut!
OK ...sa vedem.
whey core 100 nutrend consum eu in momentul de fata.. mai am un pic dintr-un bidon..e extrem de bun la gust.. iar cat despre performante.. nu prea stiu ce sa zic e primul urmeaza sa-mi iau si al doilea bidon nu m-am masurat ,facut poze etc inainte sa-l iau sa-ti pot zice ceva concret
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 08:41 de roberto_v
Mi-am adus aminte ca cineva tot insista pe faptul de a citi bine compozitia si eticheta ; asa am facut si eu. Ironmaxx-ul are si soia in el si nu prea ma atrage , o sa incerc Nutrend . Multam pentru pareri.
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 09:28 de raduroberti
Salut!
OK ...sa vedem.
Nutrend este o firma ok,am Folosit L-carnitine este de la carnipure Si Proteine Whey core 100 e Buna La Gust Dar face Cam Multa Spuma
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 20:00 de roberto_v
Nutrend este o firma ok,am Folosit L-carnitine este de la carnipure Si Proteine Whey core 100 e Buna La Gust Dar face Cam Multa Spuma
Fa Whey-ul cu apa si lasa-l 10 minute si o sa vezi ca scade spuma
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 12 nov 2013 23:08 de Rolilas
Salut!
OK ...sa vedem.
Asteptam demult sa incerc protein 90, azi mi`a ajuns o cutie. Singurul lucru ce pot sa`l spun deocamdata este faptul ca aroma de ciocolata este foarte buna la gust.
Un alt lucru pe care l`am observat este ca proteina s-a lipit putin de peretii cutiei in interior, daca bine stiu(va rog sa ma corectati daca gresesc) o proteina care se lipeste nu e de calitate. E corect ce spun eu aici ? Am incercat si alte pudre proteice dar la acelea nu s-a intamplat asta.
|
sus |
|
Rolilas
|
scris pe 17 nov 2013 10:57 de Rolilas
Pe peretii ambalajului?
Da, pe peretii tubului/cutiei in care este livrata. Altceva ce am observat este faptul ca are o densitate mai mare decat alte proteine folosite de mine pana acum.
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 18 nov 2013 20:39 de roberto_v
Textra proteinelor difera de la una la alta si de la un producator la altul iar referitor la 'lipirea' ei de ambalaj nu am idee de ce s-ar fi intamplat . Daca cumperi de la un magazin respectabil si nu este expirat produsul nu ai de ce sa iti faci probleme dar acum depinde si ce este in bidon . Eu am oscilat intre 90 si Whey Core si l-am ales pe cel din urma deoarece nu are soia in compozitie.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 nov 2013 22:04 de Gilu
Un alt lucru pe care l`am observat este ca proteina s-a lipit putin de peretii cutiei in interior, daca bine stiu(va rog sa ma corectati daca gresesc) o proteina care se lipeste nu e de calitate. E corect ce spun eu aici ? Am incercat si alte pudre proteice dar la acelea nu s-a intamplat asta. Eu am mai intalnit asa ceva dar numai la produse din cazeinat.
Am avut o pudra proteica din cazeinat cumparata din Viena in vara asta care avea exact aceeasi particularitate.
Nu inseamna ca este de proasta calitate.
Produsele care sunt granulate, spre exemplu produsele din zer, nu au cum sa se lipeasca de pereti pt ca...nu au cum, sunt granule.
Pudrele foarte fine asta fac.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Rolilas
|
scris pe 18 nov 2013 23:28 de Rolilas
Eu am mai intalnit asa ceva dar numai la produse din cazeinat.
Am avut o pudra proteica din cazeinat cumparata din Viena in vara asta care avea exact aceeasi particularitate.
Nu inseamna ca este de proasta calitate.
Produsele care sunt granulate, spre exemplu produsele din zer, nu au cum sa se lipeasca de pereti pt ca...nu au cum, sunt granule.
Pudrele foarte fine asta fac.
Da, pe eticheta scrie(in germana ce`i drept, dar am dedus dupa ce am citit mai bine compozitia) faptul ca contine 9 tipuri de proteine diferite, printre care si cazeina. Deci probabil faptul ca se lipeste vine de aici. Sincer nu cred ca, calitatea proteinei poate fi pusa la indoiala avand in vedere ca e totusi nemteasca si din cate am obs are cateva premii castigate acolo pe la ei.
N`am folosit cazeina niciodata, deci nu prea puteam sa`mi dau seama(desi probabil trebuia sa stiu, rusine sa`mi fie )
Mersi mult pt info, apreciez!
Editat de Rolilas pe 18 nov 2013 23:33
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|