Pagina 1 din 1
RusuVlad
Junior member 19 mesaje
|
De unde pot cumpara ON 100% Whey - FABRICAT IN STATE ?
scris pe 9 nov 2013 23:33 de RusuVlad
Buna , tot imi dadeam singur comanda de Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard din State de pe bodybuilding.com , acum raman fara in cateva zile si nu vreau sa mai stau sa astept 3 sapt pana imi ajung daca dau comanda in America , ma intereseaza de unde pot cumpara din Romania(un site ceva) "Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard" dar --->> !!! SA FIE FABRICATE IN STATE !!! , nu in Irlanda sau alte tzari care Shakeul de dimineatza te pune direct pe tron , din cauza calitatii care lasa de dorit..
CHIAR DACA E MAI SCUMP DECAT CEL DE PE TOATE SITE-URILE DAR SA STIU CA E DE CALITATE...
Editat de RusuVlad pe 9 nov 2013 23:36
Work hard , play hard !
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
Re: De unde pot cumpara ON 100% Whey - FABRICAT IN STATE ?
scris pe 10 nov 2013 11:08 de Crissti
Buna , tot imi dadeam singur comanda de Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard din State de pe bodybuilding.com , acum raman fara in cateva zile si nu vreau sa mai stau sa astept 3 sapt pana imi ajung daca dau comanda in America , ma intereseaza de unde pot cumpara din Romania(un site ceva) "Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard" dar --->> !!! SA FIE FABRICATE IN STATE !!! , nu in Irlanda sau alte tzari care Shakeul de dimineatza te pune direct pe tron , din cauza calitatii care lasa de dorit..
CHIAR DACA E MAI SCUMP DECAT CEL DE PE TOATE SITE-URILE DAR SA STIU CA E DE CALITATE...
Standardele de calitate sunt standarde de calitate. E aceiasi calitate indiferent de tara producatoare. ON e un gigant al industriei . O firma atat de mare nu isi permite sa isi strice imaginea la care a lucrat ani de zile sa o consolideze.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 13:59 de Cristi7
Si inca ceva,scuze de off topic am gasit un site in UK(care are in aproape toata europa),cu preturi f bune spre mici la proteinele facute de firme de top...mai ales acum au reduceri ca vin sarbatorile.....cutia de whey muscletech Nitro-tech 50 de serviri 35 Eur si la romani e 285lei,transportul constand maxim 15 euro....
Editat de Cristi7 pe 10 nov 2013 14:26
|
sus |
|
RusuVlad
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 15:39 de RusuVlad
Pana la urma am cumparat astazi BSN Syntha 6 Isolate de 1kg - 199 lei sa am pentru vreo 2 sapt pana cand imi ajunge Gold Standardul din America.
Work hard , play hard !
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 17:45 de r_rrobi
Pana la urma am cumparat astazi BSN Syntha 6 Isolate de 1kg - 199 lei sa am pentru vreo 2 sapt pana cand imi ajunge Gold Standardul din America.
2g zahar,7g carbo/cupa
la bani astia sunt alte proteine mult mai bune.
|
sus |
|
btimofte
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 18:14 de btimofte
Cat ajunge de obicei transportul daca comanzi de pe bodybuilding.com? Mie mi se pare destul de mult, cel mai ieftin e in jur de 70 de dolari.
|
sus |
|
RusuVlad
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 19:23 de RusuVlad
Cat ajunge de obicei transportul daca comanzi de pe bodybuilding.com? Mie mi se pare destul de mult, cel mai ieftin e in jur de 70 de dolari.
Total cu (tot cu taxa vamala+transport) , iti zic in lei , ajunge cam 360-360 lei cutia de 5lb(2.27kg) , e mai scumpa intr-adevar decat cele din Romania dar diferenta e totala incepand de la cutie care e altfel , si continul(cel mai important) difera , oricand sunt dispus sa fac comparatie cu ce mai am si cu una din Romania ( la cum se dizolva etc )
Work hard , play hard !
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 19:33 de Rolilas
Total cu (tot cu taxa vamala+transport) , iti zic in lei , ajunge cam 360-360 lei cutia de 5lb(2.27kg) , e mai scumpa intr-adevar decat cele din Romania dar diferenta e totala incepand de la cutie care e altfel , si continul(cel mai important) difera , oricand sunt dispus sa fac comparatie cu ce mai am si cu una din Romania ( la cum se dizolva etc )
Calitate aici, calitate acolo, pana la urma urmei e vorba de o proteina...ce naiba. La banii aia nu cred ca nu exista solutii mai bune. Dar e alegerea fiecaruia ce face cu $ .
|
sus |
|
RusuVlad
Junior member 19 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 20:27 de RusuVlad
Calitate aici, calitate acolo, pana la urma urmei e vorba de o proteina...ce naiba. La banii aia nu cred ca nu exista solutii mai bune. Dar e alegerea fiecaruia ce face cu $ .
Cu cea luata din Romania ai probleme dimineatza la shakeul pe stomacul gol , o iei si o elimini imediat , deci jumatate din cantitatea totala va fi compromisa( in cazul in care se ia un shake dimineatza si unul dupa antrenament)
Work hard , play hard !
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 10 nov 2013 21:55 de Rolilas
Cu cea luata din Romania ai probleme dimineatza la shakeul pe stomacul gol , o iei si o elimini imediat , deci jumatate din cantitatea totala va fi compromisa( in cazul in care se ia un shake dimineatza si unul dupa antrenament)
Inteleg ce spui, am patit si eu asta (rar cei drept) dar nu pot spune 100% ca e de la proteina. In fine, ideea era ca probabil sunt si alte optiuni care te`ar salva si pe tine de la aruncarea banilor, oricum era doar o parere personala, si imi cer scuze pt offtopic.
|
sus |
|
RoBeRT20
Senior member 94 mesaje
|
scris pe 11 nov 2013 20:55 de RoBeRT20
Spunea Domnul Cristian Neagu ca inainte de a bea shake-ul dimineata trebuie sa mananci ceva solid,sa mesteci ceva pentru a activa anumite enzime..crede-ma ca are dreptate...incearca asa si ai sa vezi ca nu o mai elimini....
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|