Pagina 1 din 1
AirWalk
Veteran member 197 mesaje
|
Natural HGH support .
scris pe 3 nov 2013 12:58 de AirWalk
Revin cu "obsesia" mea pentru inaltime )
Am cumparat acuma cateva zile Natural HGH support de la calivita .
Pe produs scrie ca nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani iar eu am inceput sa iau avand in vedere faptul ca am aproape 17 ani .
Intrebarea principala este daca acest supliment chiar stimuleaza hormonul de crestere .
Stiu ca nici un supliment nu garanteaza nimic insa ma intreb oare daca o sa reusesc sa iau 5 cm + pana la 19 ani .
Alte detalii :
Tata are 1.72
Mama are 1.46
Nu am crescut semnificativ de 7 luni + .
Iau 3 pastile in fiecare seara pe stomacul gol inainte
de culcare .
Avand in vedere ca tin neaparat sa iau in + cativa centimetri , am nevoie de parerile voastre , de ce nu chiar sfaturi .
Si mai vreau sa stiu daca risc o dezechilibrare hormonala din cauza lor + ce implica asta .
Stiu ca depinde de fiecare om cum este el structurat , dar vreau sa stiu mai multe , o sa urmez si o dieta low carb .
|
sus |
|
walkbytao
Senior member 108 mesaje
|
Re: Natural HGH support .
scris pe 3 nov 2013 13:47 de walkbytao
Pe produs scrie ca nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani iar eu am inceput sa iau avand in vedere faptul ca am aproape 17 ani .
Intrebarea principala este daca acest supliment chiar stimuleaza hormonul de crestere .
Stiu ca nici un supliment nu garanteaza nimic insa ma intreb oare daca o sa reusesc sa iau 5 cm + pana la 19 ani .
Alte detalii :
Tata are 1.72
Mama are 1.46
de culcare .
Avand in vedere ca tin neaparat sa iau in + cativa centimetri , am nevoie de parerile voastre , de ce nu chiar sfaturi .
Si mai vreau sa stiu daca risc o dezechilibrare hormonala din cauza lor + ce implica asta .
Stiu ca depinde de fiecare om cum este el structurat , dar vreau sa stiu mai multe , o sa urmez si o dieta low carb .
1.Daca oamenii aia au spus ca nu e recomandat persoanelor sub 25 ani inseamna ca nu au zis de prosti nu ?
2. Nu o sa cresti in inaltime cu nici un medicament din lume , tu pana la 21 de ani chiar 22 o sa cresti in inaltime , nu stiu de ce ai aceasta problema ...
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 3 nov 2013 15:01 de AirWalk
1.Daca oamenii aia au spus ca nu e recomandat persoanelor sub 25 ani inseamna ca nu au zis de prosti nu ?
2. Nu o sa cresti in inaltime cu nici un medicament din lume , tu pana la 21 de ani chiar 22 o sa cresti in inaltime , nu stiu de ce ai aceasta problema ...
Avand in vedere ca suplimentul stimuleaza hormonul de crestere nu ai cum sa spui ca nu exista posibilitatea sa te ajute in a creste in inaltime .
Asa putem spune si ca suplimentele proteice nu iti hranesc muschii .
Atata timp cat stimuleaza hormonul eu spun ca exista sanse , este destul de logic.
Am nevoie de cineva cu experienta in domeniu , la medic am incercat , dar pentru medicii astia normali , un supliment proteic si steroizii sunt acelasi lucru in capul lor.
So , anyway , cineva care are aceasi problema ori care a incercat si prostiile astea care stimuleaza hormonul de crestere..
Nu ma refer la hormoni de crestere sintentici , doar supliment natural care stimuleaza , nu hormon de crestere pur , sa nu se inteleaga gresit .
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 3 nov 2013 15:05 de Cristi7
Alte detalii :
Tata are 1.72
Mama are 1.46
de culcare .
N-are rost sa l iei in primul rand nu si va face efectul datorita varstei,oricum corpul tau produce hormon pana la 25 de ani,de aia e si limita sub 25 de ani. Oricum multe dintre aceste produse sunt doar prostii,asta tine cel mai mult de genetic,tata are 1m83,varu miu 188 si tot asa, eu am 1m87
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 3 nov 2013 15:19 de AirWalk
N-are rost sa l iei in primul rand nu si va face efectul datorita varstei,oricum corpul tau produce hormon pana la 25 de ani,de aia e si limita sub 25 de ani. Oricum multe dintre aceste produse sunt doar prostii,asta tine cel mai mult de genetic,tata are 1m83,varu miu 188 si tot asa, eu am 1m87
Iar eu am 1,70 , mersi de incurajari ))))
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 nov 2013 14:38 de mentzer
clar, iar tu la 17 ani stii mai multe decat "medicii astia normali" care au studiat medicina 10 ani............
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 7 nov 2013 16:41 de AirWalk
clar, iar tu la 17 ani stii mai multe decat "medicii astia normali" care au studiat medicina 10 ani............
Da , absolut .
Atata timp cat incerci sa ii spui de un supliment proteic si el incepe sa iti vorbeasca de steroizi , atunci da , stiu mai multe in privinta asta .
Apropo , daca nu ar mai fi off-topic , ar fi perfect .
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 nov 2013 07:54 de basu
Da , absolut .
Atata timp cat incerci sa ii spui de un supliment proteic si el incepe sa iti vorbeasca de steroizi , atunci da , stiu mai multe in privinta asta .
Apropo , daca nu ar mai fi off-topic , ar fi perfect .
Exista doua greseli majore care se fac aici: una o faci tu, pt ca mergi la u medic , care oricum nu are competenta , pt ca nu stiu daca stii cam cate competente medicale pot exista si te crezi mai destept decat el. De fapt nu stii nimic. A doua gresala o face medicul , care chiar si daca nu are o competenta exacta cunoaste medicina generala ca pe asta o cunosc toti medicii si omul se gandeste la reactii chimice, la interactiuni hormonale, la fel si fel de lucruri si nu este sigur ca daca te apuci sa le iei de capul tau este bine. Si in loc sa te trimita la un medic de specialitate iti recomanda ceva. Ce crede el. Nu care face gresala mai mare dar eu cred ca tu.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 nov 2013 07:56 de basu
Alte detalii :
Tata are 1.72
Mama are 1.46
de culcare .
Risti o dezechilibrare hormonala si asta impica imbolnavirea ta. Care poate fi ireversibila. Tot ceeace se intampla in corpul tau este dictat de hormoni. Nu ai vrea sa ii zapacesti.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AirWalk
|
scris pe 8 nov 2013 19:15 de AirWalk
Risti o dezechilibrare hormonala si asta impica imbolnavirea ta. Care poate fi ireversibila. Tot ceeace se intampla in corpul tau este dictat de hormoni. Nu ai vrea sa ii zapacesti.
Am incetat sa le mai iau .
M-am gandit sa respect prospectul .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|