Pagina 1 din 1
expertb
Junior member 21 mesaje
|
Calciu,Magneziu,Zinc
scris pe 20 iul 2013 00:04 de expertb
Ce supliment imi recomandati cu aceste minerale? Sau mai bine ieu un complex de vitamine si minerale?
Thanks !
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: Calciu,Magneziu,Zinc
scris pe 20 iul 2013 00:14 de CosminPerjo
Ce supliment imi recomandati cu aceste minerale? Sau mai bine ieu un complex de vitamine si minerale?
Thanks !
On Opti-Men sau Animal Pak.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 iul 2013 11:07 de Gilu
Thanks ! Cu mg si ca trebuie suplimentat de obicei separat pt ca sunt putine acele complexe care sa le contina in cantitati suficiente.
Animal Pak ar fi o varianta buna.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 12:40 de mentzer
Thanks !
Am gasit si eu cateva suplimente Calciu,Magneziu,Zinc cu concentratia cat de cat ok - BIOTECH USA Calcium Zinc Magnesium 100 Tabs., AMIX Calcium + Mg + Zn 100 Tabs. sau HAYA LABS Cal Mg & Zinc si Vit D
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 oct 2013 19:15 de basu
Am gasit si eu cateva suplimente Calciu,Magneziu,Zinc cu concentratia cat de cat ok - BIOTECH USA Calcium Zinc Magnesium 100 Tabs., AMIX Calcium + Mg + Zn 100 Tabs. sau HAYA LABS Cal Mg & Zinc si Vit D
Ce inseamna concentratie car de cat ok si cum se stabileste ea ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 15:47 de mentzer
Ce inseamna concentratie car de cat ok si cum se stabileste ea ?
ma refeream la cat mg contine animal pak si cat celelalte, animal pak e mult mai bun, dar ma gandeam daca nu vrei sa dai multi bani, gasesti ceva mai ieftin si maresti doza. cred ca si asta e o solutie, nu?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 oct 2013 18:36 de basu
ma refeream la cat mg contine animal pak si cat celelalte, animal pak e mult mai bun, dar ma gandeam daca nu vrei sa dai multi bani, gasesti ceva mai ieftin si maresti doza. cred ca si asta e o solutie, nu?
Nu mi-ai raspuns.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|