Pagina 1 din 1
andrei_84b
Newbie 9 mesaje
|
Animal max + Animal pack
scris pe 26 oct 2008 12:50 de andrei_84b
ce ziceti de combinatia Animal max + Animal pack merita banii sau animal pack + nitro tech hardcore?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Animal max + Animal pack
scris pe 22 oct 2013 19:51 de basu
ce ziceti de combinatia Animal max + Animal pack merita banii sau animal pack + nitro tech hardcore?
Ce ,,pastile" se afla in faimosul ANIMAL PAK .. multa lume foloseste , fara sa aibe habar ce anume se afla in acel pliculet . Sunt doze mari de vitamine ( prea mari pentru unii practicanti de culturism de agrement ) si unele tablete care nu-si au rostul..pentru ca nu au nic un efect in doza in care se afla in acel plic.
Comentariul nu imi apartine dar mi s-a parut interesant sa il transcriu si aici.
1381288_1425381524340393_741185177_n.jpg (38.76 KB)
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 22 oct 2013 19:59 de Cristi7
Ce ,,pastile" se afla in faimosul ANIMAL PAK .. multa lume foloseste , fara sa aibe habar ce anume se afla in acel pliculet . Sunt doze mari de vitamine ( prea mari pentru unii practicanti de culturism de agrement ) si unele tablete care nu-si au rostul..pentru ca nu au nic un efect in doza in care se afla in acel plic.
Comentariul nu imi apartine dar mi s-a parut interesant sa il transcriu si aici.
''Animal Pak contine numeroase vitamine si minerale, incluzand de 900 de ori necesarul zilnic . Aceste ingrediente sprijina organismul in timpul antrenamentelor dure.''
ASta scrie la detalii,nu cred ca sunt foarte multi ce practica antrenamente chiar asa dure,incat sa aibe nevoie de tot ce scrie acolo in cantitai monstru...nu vreau sa fac vreun gen de reclama la acest produs,ptr ca nu l am incercat,dar ptr curiozitatea mea,cine l-a testat...da vrun efect placebo sau ceva?
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 22 oct 2013 23:06 de CosminPerjo
''Animal Pak contine numeroase vitamine si minerale, incluzand de 900 de ori necesarul zilnic . Aceste ingrediente sprijina organismul in timpul antrenamentelor dure.''
ASta scrie la detalii,nu cred ca sunt foarte multi ce practica antrenamente chiar asa dure,incat sa aibe nevoie de tot ce scrie acolo in cantitai monstru...nu vreau sa fac vreun gen de reclama la acest produs,ptr ca nu l am incercat,dar ptr curiozitatea mea,cine l-a testat...da vrun efect placebo sau ceva?
Este gresit sa intrebi daca da vreun efect placebo,asta afla fiecare in parte,eu l-am folosit si il folosesc.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 oct 2013 08:37 de basu
Comentariul ii apartine lui Tibi Horvath. Dar eu am spus ce a incercat sa exprime el in cateva cuvinte de nenumarate ori pe acest forum si nu le voi mai repeta. Nu este nevoie de o carca de substante ca sa faci muschi. Ai nevoie de cantitatile necesare , genetic, determinare si o anumita doza de inteligenta. Nu inseamna ca daca iei o cantitate de ... vitamine de 4-5 ori mai mare decat ai nevoie sau de papaina vei creste mai mult. Este fals. Ce e prea mult strica. Face rau. Sper sa pricepeti.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 23 oct 2013 13:38 de Rolilas
Comentariul ii apartine lui Tibi Horvath. Dar eu am spus ce a incercat sa exprime el in cateva cuvinte de nenumarate ori pe acest forum si nu le voi mai repeta. Nu este nevoie de o carca de substante ca sa faci muschi. Ai nevoie de cantitatile necesare , genetic, determinare si o anumita doza de inteligenta. Nu inseamna ca daca iei o cantitate de ... vitamine de 4-5 ori mai mare decat ai nevoie sau de papaina vei creste mai mult. Este fals. Ce e prea mult strica. Face rau. Sper sa pricepeti.
Cine vrea pricepe, forumul e norocos sa aibe persoane cum esti tu.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 oct 2013 19:04 de Gilu
O intrebare atat de comuna si banala incat daca nu erau deja atatea postari stergeam topicul.
Merge dle...de ce dracu sa nu mearga?
Nu e ulei pt masina...
Merge orice, unele sunt mai bune altele mai putin bune.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|