Pagina 1 din 1
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
top proteine absorbtie rapida
scris pe 29 sep 2013 22:49 de Pelau
Care spuneti voi ca sunt cele mai bine proteine din zer cu absorbtie rapida?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: top proteine absorbtie rapida
scris pe 29 sep 2013 23:16 de Gilu
Care spuneti voi ca sunt cele mai bine proteine din zer cu absorbtie rapida? Teoretic, Hydrowhey ON.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 30 sep 2013 15:31 de Liviu89
Practic Dymatize iso-100...
Argumente? sau asa din opinie personala?
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 30 sep 2013 16:03 de Pelau
Altcineva? Multumesc ptr cei care au raspuns
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 30 sep 2013 18:37 de raduroberti
Altcineva? Multumesc ptr cei care au raspuns
tu vrei sa iti raspunda toti colegi???hydro si iso-100 sunt cele mai bune...
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 30 sep 2013 18:41 de raduroberti
Argumente? sau asa din opinie personala?
a castigat din nou anul acesta locul 1 ... bb.com...deci mai sunt si alti care au aceasta opinie...
Editat de raduroberti pe 30 sep 2013 18:42
|
sus |
|
PVT
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 30 sep 2013 19:53 de PVT
Mie-mi merge foarte bine cu NitroTech
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 30 sep 2013 21:13 de raduroberti
Mie-mi merge foarte bine cu NitroTech
Nitrotech este un produs bun dar nu este 100% wpi...si mai contine creatina...sunt persoane care nu folosesc creatina
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 30 sep 2013 21:16 de Pelau
am auzit de 100% whey gold standard, m-am uitat la iso ala... as lua vreo 2 luni... are rost sa iau numa 2 luni? sau mai bine iau gold? nush am vazut ca iso e scump...
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 30 sep 2013 21:23 de raduroberti
am auzit de 100% whey gold standard, m-am uitat la iso ala... as lua vreo 2 luni... are rost sa iau numa 2 luni? sau mai bine iau gold? nush am vazut ca iso e scump...
Citeste ce inseamna wpc si wpi ca se pare ca nu sti...si in functie de scopul tau iti alegi proteina ...
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 30 sep 2013 22:05 de Pelau
Citeste ce inseamna wpc si wpi ca se pare ca nu sti...si in functie de scopul tau iti alegi proteina ...
Scopul meu este masa de calitate... vreau sa il iau dupa antrenament... sa fie cu absorbtie rapida care ar fii mai bun ? m-am uitat pe net inca nu am gasit da ma mai uit ce e wpi si wpc presupun ca whey protein si izolate si c nush ... PRESUPUN!
Editat de Pelau pe 30 sep 2013 22:05
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 1 oct 2013 08:05 de Liviu89
a castigat din nou anul acesta locul 1 ... bb.com...deci mai sunt si alti care au aceasta opinie...
Intradevar, stiu ca multi il lauda pe net, insa nu stiam ca a luat izolatul anului si plus la asta e si 100% hidrolizat
|
sus |
|
Liviu89
|
scris pe 1 oct 2013 08:10 de Liviu89
Scopul meu este masa de calitate... vreau sa il iau dupa antrenament... sa fie cu absorbtie rapida care ar fii mai bun ? m-am uitat pe net inca nu am gasit da ma mai uit ce e wpi si wpc presupun ca whey protein si izolate si c nush ... PRESUPUN!
Mai important este sa ai un shake (daca ai ales aceasta metoda) dupa antrenament pe parcursul unui an, 2,3 decit sa cumperi ceva de calitate super superioara si sa-ti permiti sa-l ai doar pe citeva luni. Vezi ce iti permite buzunarul pe termen lung/permanent.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 1 oct 2013 10:05 de raduroberti
Intradevar, stiu ca multi il lauda pe net, insa nu stiam ca a luat izolatul anului si plus la asta e si 100% hidrolizat
E acum sti si cand o sa il incerci o sa spui wow...si nu o sa te mai saturi de el niciodata...cand o sa iti iei altceva o sa fi foarte dezamagit
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 1 oct 2013 15:22 de Pelau
E acum sti si cand o sa il incerci o sa spui wow...si nu o sa te mai saturi de el niciodata...cand o sa iti iei altceva o sa fi foarte dezamagit
inteleg... da atunci ce sa iau... mai ieftin si bun... din zer dupa antrenament... as putea sa iau gold cam 5,6 luni... puteti spune ceva proteina super buna? nitro tech ? sau ceva
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 1 oct 2013 20:41 de raduroberti
inteleg... da atunci ce sa iau... mai ieftin si bun... din zer dupa antrenament... as putea sa iau gold cam 5,6 luni... puteti spune ceva proteina super buna? nitro tech ? sau ceva
nustiu la ce te referi tu cand spui ca intelegi???
mai citeste si tu...uite ceva ieftin si bun.. Advanced Whey HCI
|
sus |
|
mentzer
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 19 oct 2013 14:15 de mentzer
Mai important este sa ai un shake (daca ai ales aceasta metoda) dupa antrenament pe parcursul unui an, 2,3 decit sa cumperi ceva de calitate super superioara si sa-ti permiti sa-l ai doar pe citeva luni. Vezi ce iti permite buzunarul pe termen lung/permanent.
100% de acord cu tine. si eu prefer sa am proteina permanent, nu sa iau hydro whey o data sau de doua ori si dupa asta ce..? de exemplu acum am American Standard Whey 2.3 kg, 207 lei si este ok proteina
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 19 oct 2013 14:23 de Pelau
Interesant. Recent am auzit niste zvonuri cum ca ar fii mai bine... pentru masa frumoasa in loc de proteine de orice fel sa iau glutamina+bcca+oxid sau creatina, ce spuneti... Cum e mai bine
|
sus |
|
Rolilas
Veteran member 325 mesaje
|
scris pe 19 oct 2013 15:56 de Rolilas
Interesant. Recent am auzit niste zvonuri cum ca ar fii mai bine... pentru masa frumoasa in loc de proteine de orice fel sa iau glutamina+bcca+oxid sau creatina, ce spuneti... Cum e mai bine
Nu ti`a prea scris nimeni pe topicul deschis cu titlul suplimentelor si ai incercat aici ?
Daca vezi ca nu`ti raspunde nimeni, incearca si spune`ne tu noua dupa aceea.
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 19 oct 2013 17:06 de Pelau
Nu ti`a prea scris nimeni pe topicul deschis cu titlul suplimentelor si ai incercat aici ?
Daca vezi ca nu`ti raspunde nimeni, incearca si spune`ne tu noua dupa aceea.
din cate am inteles e o combinatie folosita... ma indoiesc ca nimeni nu a folosit glutamina bcca creatina si oxid...
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 20 oct 2013 13:51 de ricardo
din cate am inteles e o combinatie folosita... ma indoiesc ca nimeni nu a folosit glutamina bcca creatina si oxid...
...bcaa, glutamina , creatina , arginina (oxid nitric) nu poat inlocui proteina , fiecare are rolul si scopul ei...tie cand ti-e sete mananci sau bei apa? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pelau
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 21 oct 2013 14:12 de Pelau
...bcaa, glutamina , creatina , arginina (oxid nitric) nu poat inlocui proteina , fiecare are rolul si scopul ei...tie cand ti-e sete mananci sau bei apa? ... o pun la congelator si dupaia o mananc) inteleg, dar ce imi recomani... Un whey zer, gainer, creatina, oxid, bcca, glutamina... Care e mai buna ptr o dezvoltare frumoasa
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 oct 2013 11:03 de basu
o pun la congelator si dupaia o mananc) inteleg, dar ce imi recomani... Un whey zer, gainer, creatina, oxid, bcca, glutamina... Care e mai buna ptr o dezvoltare frumoasa
Trebuie sa te gandesti la relevanta pe care o are titlul. El este : care este cea mai ... buna... proteina rapida. Acum discuti despre altceva. Nu cred ca ar trebui sa faci asta pt ca atunci vom discuta despre varza aici.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|