Pagina 1 din 1
ALYnUTZ95
Junior member 28 mesaje
|
Mass up
scris pe 28 mai 2012 22:26 de ALYnUTZ95
Am deschis acest topic pentru a v intreba ce pareri aveti despre acest produs mass up de la activ lab?...sa ce suplimente pentru crestere in greutate imi recomandati chiar si combinatii de suplimente...am 16 ani 1.70 si 62 kg... multumesc.
|
sus |
|
Iancu96
Junior member 22 mesaje
|
Re: Mass up
scris pe 29 mai 2012 21:52 de Iancu96
Am deschis acest topic pentru a v intreba ce pareri aveti despre acest produs mass up de la activ lab?...sa ce suplimente pentru crestere in greutate imi recomandati chiar si combinatii de suplimente...am 16 ani 1.70 si 62 kg... multumesc.
La ce te referi cu "cresterea in greutate" sa pui slana sau sa pui masa musculara?
Editat de Iancu96 pe 29 mai 2012 22:02
|
sus |
|
ALYnUTZ95
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 29 mai 2012 22:21 de ALYnUTZ95
La ce te referi cu "cresterea in greutate" sa pui slana sau sa pui masa musculara? Pai in primul rand as vrea sa cresc in greutate chiar daca ma ingras putin..scopul meu este sa devin mai masiv...deci este bun pt crestere in greutate acest produs?
|
sus |
|
Iancu96
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 30 mai 2012 22:07 de Iancu96
Pai in primul rand as vrea sa cresc in greutate chiar daca ma ingras putin..scopul meu este sa devin mai masiv...deci este bun pt crestere in greutate acest produs?
Si eu am cam fost cam ca tine,dar eu am tras de la 62 de kg de fiare si eram slab,si acuma mai sunt putin,dar cu forme..trage tare de fiare chiar daca esti slab,mananca bine,dormi mult,ia un serious mass,gfx-8, daca nu prea ai bani incearca cu total mass,de mass up nu prea am auzit,nu stiu ce e de capul lui,incearca si tu ceva cunoscut cum ar fii gfx-8 este excelent pentru tine,deoarece contine carbo si proteina..asa faci sala si puii masa nu slana,zici tu k esti slab acuma,dar odata si odata "ti se va da drumu" asa k nu te grabi,baga sala,mancare buna,odihna si ia gfx.Cu toate acestea vei pune muschi nu grasime si crede-ma k e mai bine sa fii slab si sa pui masa,decat sa te chinui sa alergi k un nebun in fiecare zii si sa te chiunui sa dai jos.Parerea mea,mergi pe gfx
Editat de Iancu96 pe 30 mai 2012 22:12
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 30 mai 2012 22:18 de MrOlympia
Pai in primul rand as vrea sa cresc in greutate chiar daca ma ingras putin..scopul meu este sa devin mai masiv...deci este bun pt crestere in greutate acest produs?
Cel mai bun produs pentru tine e mancarea .
Suplimentele alea completeaza 1 masa sau 2 dar daca tu nu ai un regim alimentar bine stabilit degeaba .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ALYnUTZ95
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 10:42 de ALYnUTZ95
Si eu am cam fost cam ca tine,dar eu am tras de la 62 de kg de fiare si eram slab,si acuma mai sunt putin,dar cu forme..trage tare de fiare chiar daca esti slab,mananca bine,dormi mult,ia un serious mass,gfx-8, daca nu prea ai bani incearca cu total mass,de mass up nu prea am auzit,nu stiu ce e de capul lui,incearca si tu ceva cunoscut cum ar fii gfx-8 este excelent pentru tine,deoarece contine carbo si proteina..asa faci sala si puii masa nu slana,zici tu k esti slab acuma,dar odata si odata "ti se va da drumu" asa k nu te grabi,baga sala,mancare buna,odihna si ia gfx.Cu toate acestea vei pune muschi nu grasime si crede-ma k e mai bine sa fii slab si sa pui masa,decat sa te chinui sa alergi k un nebun in fiecare zii si sa te chiunui sa dai jos.Parerea mea,mergi pe gfx ai avut u rezultate bune cu total mass..? am vazut ca parerile sunt impartite despre acest produs..u ai crescut cu el?
Editat de ALYnUTZ95 pe 3 iun 2012 10:44
|
sus |
|
Iancu96
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 10:52 de Iancu96
ai avut u rezultate bune cu total mass..? am vazut ca parerile sunt impartite despre acest produs..u ai crescut cu el?
Nu am incercat total mass,dar fii sigur k daca vei lua o cutie de 4 kg nu vei creste,se va cunoaste in greutate,dar de la o cutie nu te faci "mare",daca vrei mergi pe total incearca sa-ti iei 2 galeti de 4kg sau cat e si te va tine 1 luna si ceva cred..si porma vei vedea,bine..acuma pe primul loc este alimentatia mananca bine,daca nu mananci cum trebuie,degeaba mai iei suplimentele
|
sus |
|
mihaita96
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 15 iun 2012 19:20 de mihaita96
Si eu am cam fost cam ca tine,dar eu am tras de la 62 de kg de fiare si eram slab,si acuma mai sunt putin,dar cu forme..trage tare de fiare chiar daca esti slab,mananca bine,dormi mult,ia un serious mass,gfx-8, daca nu prea ai bani incearca cu total mass,de mass up nu prea am auzit,nu stiu ce e de capul lui,incearca si tu ceva cunoscut cum ar fii gfx-8 este excelent pentru tine,deoarece contine carbo si proteina..asa faci sala si puii masa nu slana,zici tu k esti slab acuma,dar odata si odata "ti se va da drumu" asa k nu te grabi,baga sala,mancare buna,odihna si ia gfx.Cu toate acestea vei pune muschi nu grasime si crede-ma k e mai bine sa fii slab si sa pui masa,decat sa te chinui sa alergi k un nebun in fiecare zii si sa te chiunui sa dai jos.Parerea mea,mergi pe gfx
Crezi ca la 16 ani imi poate face rau GFX8 ? caci ma gandesc sa fac comanda astept raspuns
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 15 iun 2012 23:48 de methadon_92
mai bine la 16 ani ai da bani doar pe mancare de calitate si doar suplimente cu vitamine ar fi cel mai indicat .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 17 iun 2012 17:50 de Gilu
Cel mai bun supliment pentru tine ..este mancare..carnea..ti-ai facut o parere gresita crezand ca o sa ''cresti mare'' folosind suplimente...nimeni nu a pus masa musculara doar din cauza ca a folosit mass up..alea doar completeaza o dieta...pe care tu nu o ai..asa ca punete pe mancat sanatos...tras bine la sala..sa dormi bine ca poti..la 16 ani nu ai altceva de facut..si ai sa te dezvolti....mai tarziu o sa recurgi si la suplimente..daca chiar o sa ai nevoie Marius91 ramai on-topic, suntem la sectiunea suplimente nu alimentatie!
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Iancu96
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 16:03 de Iancu96
Crezi ca la 16 ani imi poate face rau GFX8 ? caci ma gandesc sa fac comanda astept raspuns
Nu are de ce sa-ti faca rau,doar daca organismul tau nu suporta acest gainer,dar nu prea am auzit sa-ti vina rau de la gfx..faza e k,contine ceva carbohidrati(si pui putina burta),dar daca faci abdomene este ok .Ca si gainer,gfx este recomandat mai mult pentru slabi datorita carbohidratilor.. cel putin asa stiu eu..daca am gresit cu ceva,va rog sa ma corectati.
Editat de Iancu96 pe 18 iun 2012 16:04
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 16:38 de MrOlympia
Vezi ca nu ai citit bine...
"gfx este recomandat mai mult pentru slabi datorita carbohidratilor.."
Nu a zis ca e recomandat pentru A SLABI ci "pentru slabi" (oameni slabi).
Da , asa e acum am vazut mai bine . Oricum nu are logica ce a scris .
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 18:58 de sZoTaK
faza e k,contine ceva carbohidrati(si pui putina burta),dar daca faci abdomene este ok . sa mori tu?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
ALYnUTZ95
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 21:53 de ALYnUTZ95
baieti da chiar nu stie nimeni nimic despre acest produs..nu a incercat nimeni??...sau recomandati-mi un gainer asa mai ieftin care sa de-a ceva..sau ceva combinatie de suplimente ca sa cresc in greutate ..
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 22:15 de MrOlympia
baieti da chiar nu stie nimeni nimic despre acest produs..nu a incercat nimeni??...sau recomandati-mi un gainer asa mai ieftin care sa de-a ceva..sau ceva combinatie de suplimente ca sa cresc in greutate ..
Gainer mai ieftin .. hmm incearca GFX8 am luat si eu o galeata asta iarna ..e bun ..
Still growing
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 18 iun 2012 22:43 de raduroberti
vrei sa pui muschi ,mananca muschi sunt atatea macelari care te asteapta sa le vizitezi ,mananca mai mult si ai sa pui masa lasa suplimentele macar pana la 18 ani
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 9 oct 2013 14:09 de MihaiCT
Din punctul meu de vedere mass up e bun dupa antrenament in rest dai ''tare cu mancarea " spoor
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|