Pagina 1 din 1
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
proteine sau batoane?
scris pe 19 sep 2013 10:15 de Ilisei
Sal.De curand cineva mia zis ca ar fi bine sa iau si niste proteine pt ca deja am 7 luni de sala(am 15 si 8 luni)
Eu m-am gandit sa iau batoane proteice pt ca totusi nu cred ca ar fi bine sa iau proteine de la 15 ani.
Voi ce ziceti????Dar si batoanele au vreun efect secundar?
Am vazut pe piatra intre 1.5-12 lei(voi lua mai scumpe dar bune)
Editat de Ilisei pe 19 sep 2013 10:17
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
Re: proteine sau batoane?
scris pe 19 sep 2013 10:45 de AlexandruAG
Sal.De curand cineva mia zis ca ar fi bine sa iau si niste proteine pt ca deja am 7 luni de sala(am 15 si 8 luni)
Eu m-am gandit sa iau batoane proteice pt ca totusi nu cred ca ar fi bine sa iau proteine de la 15 ani.
Scopul fiind?
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 11:17 de Crissti
Pai ce sa aiba daca iei proteine de la 15 ani? Proteine sunt si in carne . Stai linistit. Poti lua oricand .
Editat de Crissti pe 19 sep 2013 11:27
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 11:26 de Ilisei
Scopul fiind?
Masa musculara
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 11:28 de Crissti
Masa musculara
Cate grame de proteine iti iei din alimentatie? si cate kg ai?
Editat de Crissti pe 19 sep 2013 11:28
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 11:56 de Ilisei
Cate grame de proteine iti iei din alimentatie? si cate kg ai?
Am 71 de kg dar nu prea am tinut cont de cate grame de proteine iau din alimentatie,pt ca nu tin un regim anume
Dar chiar astazi voi calcula.Si mai am o intrebare calculez pe mese sau pe toata ziua??
Din pacate voi mai scrie diseara pt ca trebuie sa merg la scoala.
O zi buna
Editat de Ilisei pe 19 sep 2013 12:20
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 19 sep 2013 12:45 de AlexandruAG
Am 71 de kg dar nu prea am tinut cont de cate grame de proteine iau din alimentatie,pt ca nu tin un regim anume
Dar chiar astazi voi calcula.Si mai am o intrebare calculez pe mese sau pe toata ziua??
Din pacate voi mai scrie diseara pt ca trebuie sa merg la scoala.
O zi buna
Pe toata ziua. Ar trebui sa iti deschizi un jurnal si sa ne spui ce alimentatie ai. Si ca raspuns la intrebarea de la inceput, si avand in vedere ca nu ai spus si inaltimea, ia o proteina buna. Dar asta depinde de alimentatia ta. Nu are rost samananci 150g de proteina pe zi si sa mai bagi si supliment de proteina.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 13:04 de Gilu
Am vazut pe piatra intre 1.5-12 lei(voi lua mai scumpe dar bune) Te rog sa-mi spui care e diferenta intre batoane proteice si concentrate proteice in ceea ce priveste sanatatea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 21:34 de Ilisei
Te rog sa-mi spui care e diferenta intre batoane proteice si concentrate proteice in ceea ce priveste sanatatea.
Pai...nu prea stiu)
faza e ca eu traiesc la tara si nah...sunt destul de nou in acest domeniu....si nu prea tin cont de alimentatie.
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 19 sep 2013 21:35 de Ilisei
Pe toata ziua. Ar trebui sa iti deschizi un jurnal si sa ne spui ce alimentatie ai. Si ca raspuns la intrebarea de la inceput, si avand in vedere ca nu ai spus si inaltimea, ia o proteina buna. Dar asta depinde de alimentatia ta. Nu are rost samananci 150g de proteina pe zi si sa mai bagi si supliment de proteina.
Am calculat eu ceva si imi da intre 110-140 depinde ce consum.....
Am 1.82 cm
Editat de Ilisei pe 19 sep 2013 21:37
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 20 sep 2013 09:22 de AlexandruAG
Am calculat eu ceva si imi da intre 110-140 depinde ce consum.....
Am 1.82 cm
Deschide un jurnal personal.
O cupa de proteina dupa antrenament ti.ar fi de ajuns daca bagi 110g pe zi. Depinde si cum le imparti.
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 10:35 de Ilisei
Deschide un jurnal personal.
O cupa de proteina dupa antrenament ti.ar fi de ajuns daca bagi 110g pe zi. Depinde si cum le imparti.
Aha ok ms mult de raspunsuri.
M-am lamurit.Chiar astazi voi incepe un jurnal si voi calcula.
Ms multt
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 17:53 de basu
Pai...nu prea stiu)
faza e ca eu traiesc la tara si nah...sunt destul de nou in acest domeniu....si nu prea tin cont de alimentatie.
Ma intereseaza si pe mine ceva daca se poate : de ce ai pus prima data problema ca esti de la tara ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 18:22 de Bosh
Ma intereseaza si pe mine ceva daca se poate : de ce ai pus prima data problema ca esti de la tara ?
Pentru ca e un roman care sta la tara,si nu i place asta,pentru ca la tara totul e in urma.
/irony : ON
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 21:10 de Ilisei
Pentru ca e un roman care sta la tara,si nu i place asta,pentru ca la tara totul e in urma.
/irony : ON
Nuuuuu....
Chiar imi place f mult la tara,ii liniste,dar nah..am patit cand unele persoane ma criticau gen:uitate si taranu care face sala.... si chesti dea-astea si mai ales ca la tara nu prea tii cont de regim)
Editat de Ilisei pe 20 sep 2013 21:17
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 21:21 de Ilisei
Dar haideti,ca am deviat de la subiect.
Oricum ms mult de raspunsuri.O sa scriu intru-n caiet ce consum.Ms mult.O seara buna
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 22:27 de Gilu
Pai...nu prea stiu)
Nu e nici o diferenta intre batoane proteice si pudre proteice.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Ilisei
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 22:48 de Ilisei
Sincer eu in locul tau as cheltui banii pe mancare cat mai buna,eu fara niciun fel de supliment proteic am luat 2 kg intr-o luna,zic ca e destul de bine,oricum ma ajuta si geneticul
Ai putea sa iei si niste vitamine,minerale,calciu,dar prima data sa te duci la doctorul de familie,pe mine m-au ajutat mult
Ms de sfat.
De genetic nu mai zic,sunt inzestrat bine,tatal meu a facut sala cam 12 ani,a ajuns la greutatea de 105kg,52 in brat Natural dar nah...nu definit si din fericire seaman cu el.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 20 sep 2013 23:43 de AdrianSmile
Ms de sfat.
De genetic nu mai zic,sunt inzestrat bine,tatal meu a facut sala cam 12 ani,a ajuns la greutatea de 105kg,52 in brat Natural dar nah...nu definit si din fericire seaman cu el.
Din fericire si tata a facut 6-7 ani avea in jur de 1.84 si 86 kg definit fara niciun fel de supliment,deci suntem norocosi
Never back down !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|