Pagina 1 din 1
electric
Junior member 15 mesaje
|
Proteine multe, calorii putine
scris pe 8 sep 2013 22:39 de electric
Salutare, fac sala de 2 luni, am 1.80 si 77 kile, in primele 3 saptamani am pus pe mine 2 kg dar de atunci stagnez si nu-mi place, alimenatatia e bine pusa la punct, 5-6 mese pe zii odata la 3 ore plus concentrat proteic si ajung la 150 de g de proteina pe zi, problema mea din cate am calculat sunt caloriile putine mai exact 2300 pe zi si nu 3000-3300 cam cat ar trebuii.Acuma ca mi-am spus ofurile urmeaza cateva intrebari.
Faptu ca nu consum destule calorii i-mi influenteaza negativ cresterea muschiului??
Cum ar trebuii mai bine sa cresc caloriile alea, sa cumpar un gainer sau sa continuii cu whey si sa bag ceva mancare cu calorii multe?
Aduc dextroza in discutie, cate grame e sanatos sa iau pe zi, cand anume si in ce dozaj? ajuta la cresterea in greutate? intreb pentru ca vreau masa musculara si am inteles ca, cresterea optima a muschilor inseamna calorii multe si putina grasime pe mine, deci pot sa iau si dextroza ca sa aduc alea 1000 de calorii de care am nevoie? Am citit ca are 300 calorii pe 100 g dar am intrebat mai sus cata anume e recomandata.
Scz ca cam lungit-o si ca fapt divers m-am interesat inainte deci nu am intrat direct si am inceput sa pun intrebari, dar tot nu am gasit raspunsuri deci am zis sa incerc.Merci
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
Re: Proteine multe, calorii putine
scris pe 8 sep 2013 23:13 de Razzzvanel
Faptu ca nu consum destule calorii i-mi influenteaza negativ cresterea muschiului??
Evident, dupa cum s-a mai zis aici de multe ori, trebuie sa fii in surplus caloric pentru a lua in greutate.
Cum ar trebuii mai bine sa cresc caloriile alea, sa cumpar un gainer sau sa continuii cu whey si sa bag ceva mancare cu calorii multe?
Ambele variante ar trebui sa functioneze. Eu, unul, nu sunt fanul gainerelor, deci ti-as recomanda sa maresti cantitatile de mancare, dar ai grija ca aceasta sa fie de calitate.
Aduc dextroza in discutie, cate grame e sanatos sa iau pe zi, cand anume si in ce dozaj? ajuta la cresterea in greutate? intreb pentru ca vreau masa musculara si am inteles ca, cresterea optima a muschilor inseamna calorii multe si putina grasime pe mine, deci pot sa iau si dextroza ca sa aduc alea 1000 de calorii de care am nevoie? Am citit ca are 300 calorii pe 100 g
In functie de necesitati. In mod normal, ai vrea sa iei doar imediat dupa sau in timpul antrenamentului, undeva la 30-50g, pentru refacerea rezervelor de glicogen. Daca atingerea necesarului caloric zilnic iti da batai de cap, poti consuma si dimineata, la trezire. 100g dextroza inseamna cam tot atatea grame de carbohidrati simpli, iar 1g carbs = 4 kcal.
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
Re: Proteine multe, calorii putine
scris pe 8 sep 2013 23:15 de Crissti
Salutare, fac sala de 2 luni, am 1.80 si 77 kile, in primele 3 saptamani am pus pe mine 2 kg dar de atunci stagnez si nu-mi place, alimenatatia e bine pusa la punct, 5-6 mese pe zii odata la 3 ore plus concentrat proteic si ajung la 150 de g de proteina pe zi, problema mea din cate am calculat sunt caloriile putine mai exact 2300 pe zi si nu 3000-3300 cam cat ar trebuii.Acuma ca mi-am spus ofurile urmeaza cateva intrebari.
Aduc dextroza in discutie, cate grame e sanatos sa iau pe zi, cand anume si in ce dozaj? ajuta la cresterea in greutate? intreb pentru ca vreau masa musculara si am inteles ca, cresterea optima a muschilor inseamna calorii multe si putina grasime pe mine, deci pot sa iau si dextroza ca sa aduc alea 1000 de calorii de care am nevoie? Am citit ca are 300 calorii pe 100 g dar am intrebat mai sus cata anume e recomandata.
Scz ca cam lungit-o si ca fapt divers m-am interesat inainte deci nu am intrat direct si am inceput sa pun intrebari, dar tot nu am gasit raspunsuri deci am zis sa incerc.Merci
Faptul ca nu consumi destule calorii iti influenteaza drastic cresterea muschiului --- pe scurt nu prea are cum sa creasca --
Incearca sa iti calculezi aproximativ cate grame de nutrienti mananci . Cate grame de proteina(cu proteina stai bine), de carbo si de grasimi apoi te putem ajuta sa iti spunem ce ar fi mai bine sa modifici pentru a ajunge pana la 3000kcal.
+ incearca sa stai departe de gainere .... pui in greutate cu ele dar sunt cea mai proasta cale.
Editat de Crissti pe 8 sep 2013 23:17
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|